reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
ja mam juz mokry kaszel a tu w aptece nie chca mi zadnego syropu w ciazy sprzedac wiec ratuje sie domowymi sposobami :p
  • Herbata z sokiem z malin na przeziębienie to najlepsze rozwiązanie. Uważaj jednak z tym napojem w ostatnich miesiącach ciąży, bo działa rozgrzewająco i może wywołać akcję skurczową.
  • Na kaszel doskonały będzie miód i preparaty z propolisu (ich olejki eteryczne działają wykrztuśnie, zaś substancje antybakteryjne walczą z wirusami i bakteriami) oraz syropy – z cebuli, kopru włoskiego czy owocu anyżu.
  • Ponieważ kaszel często utrudnia sen, warto w nocy spać wysoko, czyli na kilku poduszkach.
  • Zadbaj o to, by powietrze w pokoju było odpowiednio nawilżone.
takie coś wyszperałąm:)

Dzięki Iwonka, spróbuje tego Lovela.
Przy pieluszkach i chusteczkach moj Maz sie upiera ze musza byc Pampers ale faktycznie wszystko sie okaże jak sie Mały urodzi :-)
Jej juz tak sie nie moge doczekać aż sie urodzi a tu jeszcze połowa

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

ogólnie na mokry kaszel nic ci nie dadzą w ciazy bo większość jest wykrztusnych a takie sa zabronione. ja bym próbowała z tym stodal.

Dzięki Iwonka, spróbuje tego Lovela.
Przy pieluszkach i chusteczkach moj Maz sie upiera ze musza byc Pampers ale faktycznie wszystko sie okaże jak sie Mały urodzi :-)
Jej juz tak sie nie moge doczekać aż sie urodzi a tu jeszcze połowa

:) to pomysl jak ja leżałam na patologii i co rusz jakąś na porodówkę zabierali , jak ja zazdrościłam:)
plus taki, że my na koniec ciązy będziemy miały dostęp do świeżuśkich owoców i warzyw i póżniej na czas karmienia jeszcze długo też:)

O faktycznie :-) świeże owocki i warzywa w sam raz :-)
Mam nadzieje ze szybko i szcześliwie zleci 2 połowa ciazy a przede wszystkim ze Dzidzia zdrowa bo o to sie najbardziej martwię ;-(

O faktycznie :-) świeże owocki i warzywa w sam raz :-)
Mam nadzieje ze szybko i szcześliwie zleci 2 połowa ciazy a przede wszystkim ze Dzidzia zdrowa bo o to sie najbardziej martwię ;-(

wszystkie się o to martwimy, taki urok:) później będziemy sie martwić biegunkami, jeszcze później ocenami w szkole aż w końcu czemu jasna ch..oinka jeszcze go w domu nie ma;)

Oj masz racje! Ja z natury jestem okropna panikara...mam tylko nadzieje ze bedzie zdrowy a z reszta sobie poradzę :D

reklama
Do góry