reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

cześć dziewczyny. Miałam wczoraj stresowy dzień. dobrze ze juz piątek, w końcu mój K wróci i normalnie spędzimy czas razem. Zauważyłam że ostatnio mój piesek strasznie lgnie do mnie. chce się przytulać i wychodzi na kolana ;) miłego dnia. ja jeszcze w lóżeczku ;)

reklama
witajcie w piateczek dziewczyny:)

wczoraj tu nie zagladalam...i zaraz postaram sie odczytac wszystkie wiadomosci ale mialam wczoraj fatalny dzien!!!!!!!!!!! W ielkim skrocie Wam opowiem-postaram sie;)

Dostalam od mojego gin skierowanie na zrobienie badania echo serca serduszka malutkiej i na skierowaniu bylo napisane ze mam jechac do szpitala z tym bo tam robia wiec pojechalam na Borowska we Wroclawiu- OKROPNY SZPITAL BEZNADZIEJNY!!!!!!!!!!!!!!Ogromny, kazdy latal szukal,biegal wiele osob pyta bo nie wie gdzie co jest..ale ok..skierowano mnie na pierto 3 jade tam a tam same w ciazy..cisza..porodowka wiec zaczepilam jakiegos lekarza i pytam gdzie mam z tym skierowaniem isc a on mowi na dol..wiec pojechalam na dol tam kolejka no spora same kobiety w ciazy juz do rodzenia...czekaly na przyjecie..wiec weszlam tylko zapytac sie co mam zrobic z tym skierowaniem a tak w rejestracji mowi dac mi i czekac az lekarz poprosi na badanie. No wiec wyszlam czekam czekammmmmmmmmmmmmm czekalam 2 h nagle wola mnie jakas lekarka i mowi ze nie maja takiego lekarza tu co to wykona..i nie maja takiego urzadzenia..Nie noo tepa strzala w tej rejestracji ile to trzeba aby wziac telefon zadzownic na bierzaco do lekarza i zapytac czy robia takie badania..wiec skierowano mnie do innej przychodni na szczescie nie dalekoooooo. Jestem w 2 przychodni okazuje sie ze na moim skierowaniiu nie ma waznych nr ubezpieczenia mojej przychodni do ktorej naleze-babka w mojej przychodni zapomniala wpisac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Do tego nie odpbierala telefonu szkoda slow!!!Wiec pojechalam do mojej przychodni i powiedzialam prosze mi teraz dac te nr bo jestem zmeczona zmachana i w ciazy i zle sie czuje! Wiec sie wystraszyla i mowi juz daje spokojnie..
Wrocilam z tym do tej przychodni co mialam miec robione echo serca malutkiej mierza mi cisnienie a tam puls 112wiec lekarz mnie uspakajal bo poplakalam sie normalnie nie wiem nerwy mi puściły chyba...najpeirw ze mna dlugo rozmawial uspokoil poglaskal po glowie puscil relaksujaca muzyke kazal sie polozyc i dopiero jak sie uspokoilam zrobil badanie...uffffffffffffffff
Malutka jest zdrowa rosnie szybko..i wczesniej prawdopodobnie urodze 15.07.2016:)
Ale to bedzie jeszcze do potwierdzenia...

Wrocilam do biura zrobilam co mialam zrobic i pojechalam do domu odpcozac a w domuuuuuuuuuuuuu dopadla mnie biegunka no masakraaaaaa-z tego zdenerwowania chyba. Meczylam sie do poznaaaaa na prawde fatalny dzien. Ale dzis juz poki co jest ok. ufffffffff

cześć dziewczyny. Miałam wczoraj stresowy dzień. dobrze ze juz piątek, w końcu mój K wróci i normalnie spędzimy czas razem. Zauważyłam że ostatnio mój piesek strasznie lgnie do mnie. chce się przytulać i wychodzi na kolana ;) miłego dnia. ja jeszcze w lóżeczku ;)
ojj ja tez mialam wczoraj fatalny dziennnn!!!!!!!!!!!a ja tak mam z moim kociakiem tuli sie do mnie kladzie w nogach albo jak czytam wyniki malutkiej czy ogladam zdjecia z usg albo czytam ksiazke o ciazy to lezy obok mnie:)

Krzywą robi się [chyba] między 24-28tc.... ja wkrótce ide na ten syf....
Fazerka z czym ta sałatka? troche mnie zaintrygowałaś ...fajne takie wypady rodzinne :)
Agnesdem nie dziwie ci się że nerwy ci pusciły..chyba każdy bym w końcu nerwy załapał,ważne że jakiś normalny lekarz się znalazł....
co to ten monural?

reklama
Do góry