reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

cześć dziewczyny. Miałam wczoraj stresowy dzień. dobrze ze juz piątek, w końcu mój K wróci i normalnie spędzimy czas razem. Zauważyłam że ostatnio mój piesek strasznie lgnie do mnie. chce się przytulać i wychodzi na kolana ;) miłego dnia. ja jeszcze w lóżeczku ;)

reklama
witajcie w piateczek dziewczyny:)

wczoraj tu nie zagladalam...i zaraz postaram sie odczytac wszystkie wiadomosci ale mialam wczoraj fatalny dzien!!!!!!!!!!! W ielkim skrocie Wam opowiem-postaram sie;)

Dostalam od mojego gin skierowanie na zrobienie badania echo serca serduszka malutkiej i na skierowaniu bylo napisane ze mam jechac do szpitala z tym bo tam robia wiec pojechalam na Borowska we Wroclawiu- OKROPNY SZPITAL BEZNADZIEJNY!!!!!!!!!!!!!!Ogromny, kazdy latal szukal,biegal wiele osob pyta bo nie wie gdzie co jest..ale ok..skierowano mnie na pierto 3 jade tam a tam same w ciazy..cisza..porodowka wiec zaczepilam jakiegos lekarza i pytam gdzie mam z tym skierowaniem isc a on mowi na dol..wiec pojechalam na dol tam kolejka no spora same kobiety w ciazy juz do rodzenia...czekaly na przyjecie..wiec weszlam tylko zapytac sie co mam zrobic z tym skierowaniem a tak w rejestracji mowi dac mi i czekac az lekarz poprosi na badanie. No wiec wyszlam czekam czekammmmmmmmmmmmmm czekalam 2 h nagle wola mnie jakas lekarka i mowi ze nie maja takiego lekarza tu co to wykona..i nie maja takiego urzadzenia..Nie noo tepa strzala w tej rejestracji ile to trzeba aby wziac telefon zadzownic na bierzaco do lekarza i zapytac czy robia takie badania..wiec skierowano mnie do innej przychodni na szczescie nie dalekoooooo. Jestem w 2 przychodni okazuje sie ze na moim skierowaniiu nie ma waznych nr ubezpieczenia mojej przychodni do ktorej naleze-babka w mojej przychodni zapomniala wpisac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Do tego nie odpbierala telefonu szkoda slow!!!Wiec pojechalam do mojej przychodni i powiedzialam prosze mi teraz dac te nr bo jestem zmeczona zmachana i w ciazy i zle sie czuje! Wiec sie wystraszyla i mowi juz daje spokojnie..
Wrocilam z tym do tej przychodni co mialam miec robione echo serca malutkiej mierza mi cisnienie a tam puls 112wiec lekarz mnie uspakajal bo poplakalam sie normalnie nie wiem nerwy mi puściły chyba...najpeirw ze mna dlugo rozmawial uspokoil poglaskal po glowie puscil relaksujaca muzyke kazal sie polozyc i dopiero jak sie uspokoilam zrobil badanie...uffffffffffffffff
Malutka jest zdrowa rosnie szybko..i wczesniej prawdopodobnie urodze 15.07.2016:)
Ale to bedzie jeszcze do potwierdzenia...

Wrocilam do biura zrobilam co mialam zrobic i pojechalam do domu odpcozac a w domuuuuuuuuuuuuu dopadla mnie biegunka no masakraaaaaa-z tego zdenerwowania chyba. Meczylam sie do poznaaaaa na prawde fatalny dzien. Ale dzis juz poki co jest ok. ufffffffff

cześć dziewczyny. Miałam wczoraj stresowy dzień. dobrze ze juz piątek, w końcu mój K wróci i normalnie spędzimy czas razem. Zauważyłam że ostatnio mój piesek strasznie lgnie do mnie. chce się przytulać i wychodzi na kolana ;) miłego dnia. ja jeszcze w lóżeczku ;)
ojj ja tez mialam wczoraj fatalny dziennnn!!!!!!!!!!!a ja tak mam z moim kociakiem tuli sie do mnie kladzie w nogach albo jak czytam wyniki malutkiej czy ogladam zdjecia z usg albo czytam ksiazke o ciazy to lezy obok mnie:)

Krzywą robi się [chyba] między 24-28tc.... ja wkrótce ide na ten syf....
Fazerka z czym ta sałatka? troche mnie zaintrygowałaś ...fajne takie wypady rodzinne :)
Agnesdem nie dziwie ci się że nerwy ci pusciły..chyba każdy bym w końcu nerwy załapał,ważne że jakiś normalny lekarz się znalazł....
co to ten monural?

reklama
Do góry