dariazgr
Fanka BB :)
ja mam juz mokry kaszel a tu w aptece nie chca mi zadnego syropu w ciazy sprzedac wiec ratuje sie domowymi sposobamiDaria mi na suchy męczący kaszel pomógł syrop stodal
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam juz mokry kaszel a tu w aptece nie chca mi zadnego syropu w ciazy sprzedac wiec ratuje sie domowymi sposobamiDaria mi na suchy męczący kaszel pomógł syrop stodal
Halls'y? Na mokry nic nie znam, własnie prędzej suchy. Normalnie poradziłabym tabletki ziołowe z tymiankiem, ale w ciązy tymianku nie możnaja mam juz mokry kaszel a tu w aptece nie chca mi zadnego syropu w ciazy sprzedac wiec ratuje sie domowymi sposobami
ja mam juz mokry kaszel a tu w aptece nie chca mi zadnego syropu w ciazy sprzedac wiec ratuje sie domowymi sposobami
to pomysl jak ja leżałam na patologii i co rusz jakąś na porodówkę zabierali , jak ja zazdrościłamDzięki Iwonka, spróbuje tego Lovela.
Przy pieluszkach i chusteczkach moj Maz sie upiera ze musza byc Pampers ale faktycznie wszystko sie okaże jak sie Mały urodzi :-)
Jej juz tak sie nie moge doczekać aż sie urodzi a tu jeszcze połowa
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
wszystkie się o to martwimy, taki urok później będziemy sie martwić biegunkami, jeszcze później ocenami w szkole aż w końcu czemu jasna ch..oinka jeszcze go w domu nie maO faktycznie :-) świeże owocki i warzywa w sam raz :-)
Mam nadzieje ze szybko i szcześliwie zleci 2 połowa ciazy a przede wszystkim ze Dzidzia zdrowa bo o to sie najbardziej martwię ;-(
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app