a z kad mam wiedziec czy bede mieć naturalny czy cesarski ? tego nie wiem myślę ze to później się okaże...Agnesdem wspolczuje przezyc... masakra... cc bedziesz miala ze znasz termin porodu?
Venicee napisze na watku kulinarnym z czego byla
Nedi hehehe tego miąższu w kolo pestki jest naprawde tyci tyci wiecej dlubaniaby bylo niz calej przyjemnosci z jedzenia btw czlowiek cale zycie sie uczy
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Agnes chyba chodziło o to ze niestety ciężko przewidzieć kiefy urodziny. może to być i 10.07 albo 30.07 w moim przypadku. chociaż ja to bym chciała tak kolo połowy lipca pomarzyć fajna sprawa
nieufna
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, u mnie malowanko trwa, poki co jest ok.
W kwestii allegro, pani dostała ostrzeżenie, ale co z tego... będę ją obserwować czy znowu tych rzeczy nie wrzuci. Przyszły mi trzy paczki, z dwóch jestem bardzo zadowolona, super ciuszki, z jednej mniej, bo rzeczy są takie sobie (na zdjęciach wyglądały lepiej) i kilka ma plamy, a miały byc och ach. Napisałam do babki, żeby zwróciła część kasy, ale póki co cisza. Mam jeszcze kilka licytacji i daje spokój, bo już full tego mam na pierwsze 6 miesięcy. A na pierwszy miesiąc chce nowe.
agnesdem, mam pytanko, z jakiego powodu robisz echo serca? Współczuję przeżyć, ja bym tam taką awanturę zrobiła, ze ho ho.
Ja jutro mam wizytę hura. Póki co nie myślę o tym.
W kwestii allegro, pani dostała ostrzeżenie, ale co z tego... będę ją obserwować czy znowu tych rzeczy nie wrzuci. Przyszły mi trzy paczki, z dwóch jestem bardzo zadowolona, super ciuszki, z jednej mniej, bo rzeczy są takie sobie (na zdjęciach wyglądały lepiej) i kilka ma plamy, a miały byc och ach. Napisałam do babki, żeby zwróciła część kasy, ale póki co cisza. Mam jeszcze kilka licytacji i daje spokój, bo już full tego mam na pierwsze 6 miesięcy. A na pierwszy miesiąc chce nowe.
agnesdem, mam pytanko, z jakiego powodu robisz echo serca? Współczuję przeżyć, ja bym tam taką awanturę zrobiła, ze ho ho.
Ostatnia edycja:
nie no pewnie w sumie jak mamy zaplanowana cesarkę to wiemy ze odbędzie się tego i tego dnia..ale jeśli wszystko przebiega dobrze to myślę ze warto sprobowac silami natury Ale po coś lekarze stwierdzają od kiedy można się spodziewać..dlatego tez nazywa to się planowany termin ale może być tydzień wcześniej tydzień później...nie wiadomoAgnes chyba chodziło o to ze niestety ciężko przewidzieć kiefy urodziny. może to być i 10.07 albo 30.07 w moim przypadku. chociaż ja to bym chciała tak kolo połowy lipca pomarzyć fajna sprawa
co do echo serca malutkiej to sama dzisiaj nie wiem jak to wytrzymałam bo na prawdę wczoraj płakałam ze tak mnie potraktowano ... inne dziewczyny w tym szpitalu tez się denerwowały biedne..fatalny okropny szpital. Na szczęście jest już po zrobiono mi badanie i już...Co do echo serca to lekarz do którego poszłam przypadkiem prywatnie powiedział ze jest minimalna niedomykalność zastawki ale ledwo widać wiec żeby to sprawdzić powiedział, ze dobrze by było to nic poważnego ale lepiej zrobić...i wiedzieć. Zrobiłam i wszystko jest dobrze ale przez co przeszłam na prawdę...masakra. Powiem Wam, ze to bardzo fajne badanie...lekarz robi usg i sprawdza przede wszystkim serce czy krew dobrze przepływa, czy wszystko rozwija się dobrze.. Bada ciśnienie dziecka...Ale lekarz superrrrr pierwszy raz się spotkałam z takim lekarzem,żeby pogłaskał po głowie uspokoił..włączył muzykę relaksującą...no szokkk
no właśnie dlatego obawiam się kupować przez neta ubranek...chyba ze są nowe. Te używane piszą ze wszystko jest ok jak noweeeeeeeeeeee a później się okazuje zupełnie co innegoCześć dziewczyny, u mnie malowanko trwa, poki co jest ok.
W kwestii allegro, pani dostała ostrzeżenie, ale co z tego... będę ją obserwować czy znowu tych rzeczy nie wrzuci. Przyszły mi trzy paczki, z dwóch jestem bardzo zadowolona, super ciuszki, z jednej mnie, bo rzeczy są takie sobie (na zdjęciach wyglądały lepiej) i kilka ma plamy, a miały byc och ach. Napisałam do babki, żeby zwróciła część kasy, ale póki co cisza. Mam jeszcze kilka licytacji i daje spokój, bo już full tego mam na pierwsze 6 miesięcy. A na pierwszy miesiąc chce nowe.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dziewczyny drugi raz mam takie dziwne bóle. po dwóch stronach brzucha promieniuje od dołu do góry pachwiny jakby skurcze bo są nagle, bolesne i szybko przechodzą. calosc trwa to tak z max 10 minut. nawet nie wspominałam o tym lekarzowi bo myślałam że się już ten ból nie pojawi. ostatnio miałam z ponad tydzień temu no i teraz. na szczęście już się uspokoiło
powiem Ci ze nawet jak masz jakieś bóle i one ustępują powiedz zawsze lekarzowi ze coś takiego było...opisz mu to..niech wie..może zleci ci jakieś dodatkowe badania aby to sprawdzić..Ja zawsze mowie mojemu gin o wszystkim...nawet o tym co było..Dziewczyny drugi raz mam takie dziwne bóle. po dwóch stronach brzucha promieniuje od dołu do góry pachwiny jakby skurcze bo są nagle, bolesne i szybko przechodzą. calosc trwa to tak z max 10 minut. nawet nie wspominałam o tym lekarzowi bo myślałam że się już ten ból nie pojawi. ostatnio miałam z ponad tydzień temu no i teraz. na szczęście już się uspokoiło
reklama
nieufna
Fanka BB :)
no właśnie dlatego obawiam się kupować przez neta ubranek...chyba ze są nowe. Te używane piszą ze wszystko jest ok jak noweeeeeeeeeeee a później się okazuje zupełnie co innego
Nooo, dlatego te pierwsze chce nowe.