reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Hej dziewczyny, Jeśli chodzi o pieluchy świetne są DADA z biedronki, tez są z zieloną wkładką w środku no jak dla mnie prawie identyczne co z firmy pampers, jak dla mnie pampers śmierdzi, co do prania ubranek fajne kosmetyki są z bobini, chyba wszystko mają płatki mydlane,płyny, żele do prania i do płukania. I cena też ok bo levela droga.

Dokładnie! Słonko ptaszki zielone drzewa ;-) jeszcze trochę..mam nadzieje ze szybko zleci! :-)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hej dziewczyny, Jeśli chodzi o pieluchy świetne są DADA z biedronki, tez są z zieloną wkładką w środku no jak dla mnie prawie identyczne co z firmy pampers, jak dla mnie pampers śmierdzi, co do prania ubranek fajne kosmetyki są z bobini, chyba wszystko mają płatki mydlane,płyny, żele do prania i do płukania. I cena też ok bo levela droga.
u mnie Bobini uczulało

Hej Dziewczyny,

Agnes faktycznie słabo wczoraj u Ciebie :/ tez bym sie pewnie wkurzyła i to ostro. Dobrze ze dzisiaj juz lepiej :)

Ja sie nie moge wygrzebać z łóżka... Muszę ogarnąć mieszkanie, pranie, obiad i jedziemy na weekend do mojej mamy na wies :) szkoda ze pogoda słaba :(
Jakoś nie mogłam spac dzisiaj..co chwile cos mnie budziło...

Dziewczyny co polecacie do prania ubrań maluszków? Jaki płyn lub proszek? Sam proszek czy płukanie w płynie tez? Zupełnie nie wiem nic na ten temat :(

Miłego dnia Mamusie i udanego weekendu

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Lovela chyba najlepsza.

Do prania ja używałam DZIDZIUŚ i był bardzo fajny
A Dada też założyłam kilka ale u Martynki za dużo sików i nie wytrzymywaly i mocno czuć było zapach siuskow. Ale dużo moich koleżanek sobie chwali

Agnesdem wspolczuje przezyc... masakra... cc bedziesz miala ze znasz termin porodu?

Venicee napisze na watku kulinarnym z czego byla :)

Nedi hehehe :D tego miąższu w kolo pestki jest naprawde tyci tyci :p wiecej dlubaniaby bylo niz calej przyjemnosci z jedzenia :) btw czlowiek cale zycie sie uczy :)

reklama
Do góry