Lizzy_
Fanka BB :)
Ja też! Chcę już lato, załadujemy się na spacerek i będzie pięknieJej juz tak sie nie moge doczekać aż sie urodzi a tu jeszcze połowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też! Chcę już lato, załadujemy się na spacerek i będzie pięknieJej juz tak sie nie moge doczekać aż sie urodzi a tu jeszcze połowa
u mnie Bobini uczulałoHej dziewczyny, Jeśli chodzi o pieluchy świetne są DADA z biedronki, tez są z zieloną wkładką w środku no jak dla mnie prawie identyczne co z firmy pampers, jak dla mnie pampers śmierdzi, co do prania ubranek fajne kosmetyki są z bobini, chyba wszystko mają płatki mydlane,płyny, żele do prania i do płukania. I cena też ok bo levela droga.
Lovela chyba najlepsza.Hej Dziewczyny,
Agnes faktycznie słabo wczoraj u Ciebie :/ tez bym sie pewnie wkurzyła i to ostro. Dobrze ze dzisiaj juz lepiej
Ja sie nie moge wygrzebać z łóżka... Muszę ogarnąć mieszkanie, pranie, obiad i jedziemy na weekend do mojej mamy na wies szkoda ze pogoda słaba
Jakoś nie mogłam spac dzisiaj..co chwile cos mnie budziło...
Dziewczyny co polecacie do prania ubrań maluszków? Jaki płyn lub proszek? Sam proszek czy płukanie w płynie tez? Zupełnie nie wiem nic na ten temat
Miłego dnia Mamusie i udanego weekendu
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ja wiem co to granat i sam owoc jadlam ale pestki wypkuwalam. Tylko miaź wokół a Ty mi mówisz że się je pestki... co za wiesniara ze mnie. Dobrze że jadłam w domu :-\Granat to sa takie czerwone "pestki" i je sie wlasnie je pyszne sa i zdrowe