reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Daria widzę, że kupowaliście w Next i mają korzystne warunki dostawy do PL. jak oceniasz jakość tych ubranek? waham się czy zrobić tam zakupy bo mają fajne modele ;)
ja polecam calkowicie. next nie jest tani ale czesto jest duzo na promocjach. wszystkie ubranka ktore zamowilam przez internet byly swietne jakosciowo. jak ogladam w sklepie tez nie zdazylo mi sie nic zlego gatunkowo. wczesniej kupowalam dla niemowlakow i dzieci z mojej rodziny na prezenty i wszyscy byli zadowoleni :)

reklama
Moj Synuś chyba bedzie lubił owocki. Wlasnie zjadłam jabłko i kiwi i trochę melona i tańczy jak szalony :) jakie to niesamowite uczucie to chyba tylko mamy wiedza :D fajnie ze to my mamy ten zaszczyt nosić maleństwo pod sercem :[emoji173]️

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ale baba mi ciśnienia podniosła. Zamówiłam pake ciuszkow ale dla Martynki z opcją za pobraniem. Czekam i czekam aż tu dostaje maila że kobieta czeka na pieniądze. o_O. Wyszło na to że w opcjach ma za pobraniem ale ona tak nie wysyła tylko allegro jej narzucilo. Ale że ja w miarę z kulturą do ludzi tośmy do porozumienia doszły ale ciśnienie podskoczylo. Na razie daruje sobie zakupy allegro

Jej ja wlasnie w internecie oglądałam te ciuszki z NEXT i sie zakochałam :D sa cudne! Zamawiala któraś z UK i moze powiedzieć jak to wygląda i ile sie czeka?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

witajcie:)
Daria a gdzie nexta zamawiasz?
tak wogole witam....wena forumowa mnie opuściła...
co się dzieje? w sumie to ja jakoś też tak weny brak, nie wiem czy ta pogoda tak na mnie wpływa czy ogólne złe samopoczucie, no nie wiem, nie wiem...

Ale baba mi ciśnienia podniosła. Zamówiłam pake ciuszkow ale dla Martynki z opcją za pobraniem. Czekam i czekam aż tu dostaje maila że kobieta czeka na pieniądze. o_O. Wyszło na to że w opcjach ma za pobraniem ale ona tak nie wysyła tylko allegro jej narzucilo. Ale że ja w miarę z kulturą do ludzi tośmy do porozumienia doszły ale ciśnienie podskoczylo. Na razie daruje sobie zakupy allegro
No nie dziwie się, ale dziwne że allegro jej tak samo wystawiło, pewnie babka pomyliła się i zaznaczyła opcję za pobraniem. Bardzo często sprzedaje coś na allegro i jakoś nigdy allegro nie narzucało mi ze musi być wysyłka za pobraniem....

Nawet teraz wystawiam ubranka i normalnie można wybrać jakie się chce opcje dostawy.

.........
Co za tydzień, wczoraj lekarz, dzisiaj lekarz i jutro lekarz no masakra........
Ale dziś dowiedziałam się wszystkiego co chciałam, jeśli chodzi o mnie, niestety córcia ma trochę leków, ale z antybiotykiem jeszcze czekamy jak gorączka nie ustąpi do soboty będziemy wtedy podawać...tak wiec oby ustąpiła.

O mi własnie też.
Licytowałam ciuszki, cena wywoławcza 10zł, kup teraz 250zł. Byłam jedyną licytującą, aukcję wygrałam za 10zł. I co? I się pani wycofała... napisała, że jest z dzieckiem w szpitalu i nie ma kto rzeczy wysłac heh. Jakoś nie chce mi się w to wierzyć .....

O mi własnie też.
Licytowałam ciuszki, cena wywoławcza 10zł, kup teraz 250zł. Byłam jedyną licytującą, aukcję wygrałam za 10zł. I co? I się pani wycofała... napisała, że jest z dzieckiem w szpitalu i nie ma kto rzeczy wysłac heh. Jakoś nie chce mi się w to wierzyć .....
zagrała na współczuciu a to sprawa do zgłoszenia, skoro wygrałas aukcję jest Twoja, przeciez moze wysłac później?

reklama
O mi własnie też.
żartujesz???
to powiedz ze poczekasz jak wyjdą ze szpitala ze ci się nie spieszy póki co

Do góry