reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja też mam dziś nie najlepszy humor. Głowa ćmi od rana i Martyna cofnęła się i siura pod siebie a nocnik to zło. Jakoś mi tak smutno.

Ja mam na obiad bitki czyli rozklepane miecho w sosie z ziemniaczkamił i surówkę z czerwonej kapusty z sosem czosnkowym którą uwielbiam. Może nie dotrwać do obiadu

Needi jakie pyyyyyyyysznosci. Ja tez nie mam humoru. Leżę w łożku i nic mi sie nie chce. Nawet ugotować obiadu...ech ;(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny, leżcie i odpoczywajcie:) Też bym chciała :)

Ja też mam dziś nie najlepszy humor. Głowa ćmi od rana i Martyna cofnęła się i siura pod siebie a nocnik to zło. Jakoś mi tak smutno.

Ja mam na obiad bitki czyli rozklepane miecho w sosie z ziemniaczkamił i surówkę z czerwonej kapusty z sosem czosnkowym którą uwielbiam. Może nie dotrwać do obiadu

Poproszę przepis na surówkę!!!

Dziewczyny, leżcie i odpoczywajcie:) Też bym chciała :)

Poproszę przepis na surówkę!!!
Miałam nadzieję że ktoś spyta bo jest super.
Kapustę siekasz na takich podluznych okach solisz i czekasz około 15 min aż puści wodę. Odciskasz, skrapiasz cytryną taki jeden ścisk posypujesz lyzeczką albo półtorej cukru i zalewasz sosem czosnkowym.
Uwielbiam :-D

Miałam nadzieję że ktoś spyta bo jest super.
Kapustę siekasz na takich podluznych okach solisz i czekasz około 15 min aż puści wodę. Odciskasz, skrapiasz cytryną taki jeden ścisk posypujesz lyzeczką albo półtorej cukru i zalewasz sosem czosnkowym.
Uwielbiam :-D

:)
A sos czosnkowy sama robisz? Jeśli tak to napisz jak, bo uwielbiamy takie surówki:)

Ostatnia edycja:
Młode ziemniaczki z koperkiem i mizeria to moje ulubione letnie danie : D

Needi posunęłas mi pomysł na obiadek, moj M lubi takie wlasnie rzeczy to mu ugotuje jakiś sosik z wołowinka kluseczki i ta Twoja surówkę, ale nie dzisiaj bo dzisiaj zupełny brak weny.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry