reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Nieufna zgłoś sprawe do administratora

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

O mi własnie też.
Licytowałam ciuszki, cena wywoławcza 10zł, kup teraz 250zł. Byłam jedyną licytującą, aukcję wygrałam za 10zł. I co? I się pani wycofała... napisała, że jest z dzieckiem w szpitalu i nie ma kto rzeczy wysłac heh. Jakoś nie chce mi się w to wierzyć .....
A to nie może poźniej wysłać? Na spory ją od razu

Dokładnie. Dlatego jak sie przejechałam kiedys wiec swoje wystawiam z opcja kup teraz tylko, a i tak cześciej przez olx bo prowizje sa na Allegro za duże. Jakos niektóre aukcje z licytacja ludzie kupują jak dla mnie za kwoty nieadekwatne do rzeczy ktore sa na aukcji, w cześć fajnych rzeczy zero zainteresowania. nastawiasz sie a potem snajperem ktos podpbija na koniec do dużych kwot....

U mnie to bitki:D
U mnie bitki to takie kotlety jak na zrazy/rolady ale nie nadziewane.. wolowe, rozbite obtoczone w mace, podamazone na patelni a pozniej sosik z tego.. mniaaam

Ojejusku ale się nazarlam!! Mielismy nigdzie nie isc, kupilam miesko zeby zrobic na patelni grillowej ale wyszlo ze swietowalismy tlusty czwartek ze znajomymi z meza pracy.. po dzisiejszym dniu, a raczej wieczorze to chyba ze 2kg wiecej bede miala :p jadlam rez pyszna salatke! Musze znakezc przepis na necie jak ja dokladnie zrobic bo polaczenie salat, roki itp z granetem jabłkiem, orzechami bardzo przypadlo mi do gustu :)

Milej nocki :)

U mnie bitki to takie kotlety jak na zrazy/rolady ale nie nadziewane.. wolowe, rozbite obtoczone w mace, podamazone na patelni a pozniej sosik z tego.. mniaaam

Ojejusku ale się nazarlam!! Mielismy nigdzie nie isc, kupilam miesko zeby zrobic na patelni grillowej ale wyszlo ze swietowalismy tlusty czwartek ze znajomymi z meza pracy.. po dzisiejszym dniu, a raczej wieczorze to chyba ze 2kg wiecej bede miala :p jadlam rez pyszna salatke! Musze znakezc przepis na necie jak ja dokladnie zrobic bo polaczenie salat, roki itp z granetem jabłkiem, orzechami bardzo przypadlo mi do gustu :)

Milej nocki :)
Zawsze się zastanawiam jak można jeść coś z granatem. Wypluwasz pestki?

reklama
Witam

muszę się pochwalić dostałam dzisiaj paczkę z HIPPa chusteczki nawilżane

co do granatów bardzo je lubię są właśnie bardzo zdrowe tylko teraz trochę drogie bo coś 8zł za szt ale jeszcze miesiąc temu zjadałam po całym codziennie

Do góry