reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Ja to samo mówie, są lekarze bez emaptii ale i prawdziwi z powołaniem- i takich wszystkim życzę.
Dlaczego Ci smutno? Może do fryzjera?:)

Ehh....no nie wiem, bez konkretnego powodu....co jest najgorsze, bo nie wiem co naprawić. Ale chyba po prostu za cos się wezmę ;-) Mam pranie do powieszenia, poprzednie do prasowania, odkurzacz mnie woła....a za godzinę Maja kończy zajęcia i muszę po nią jechać.
To najlepiej będzie jak już sobie pójdę ;-)

reklama
Ehh....no nie wiem, bez konkretnego powodu....co jest najgorsze, bo nie wiem co naprawić. Ale chyba po prostu za cos się wezmę ;-) Mam pranie do powieszenia, poprzednie do prasowania, odkurzacz mnie woła....a za godzinę Maja kończy zajęcia i muszę po nią jechać.
To najlepiej będzie jak już sobie pójdę ;-)
Co masz zrobić dziś zrób jutro, będziesz mieć dzień wolnego:) Jedynie Maja nie poczeka :)

Witajcie,
Dziś pogoda lepsza niż wczoraj bo nie pada ale i tak zimno jakoś...oby do wiosny.
Gwiazda gratuluje udanej wizyty, nie mogło być inaczej☺
Julka ja będę rodzić w szpitalu gdzie mój lekarz jest ordynatorem ale nie Licze na specjalne względy bo jak lezalam ostatnio z plamieniami to sam do mnie nie zajrzal dopóki sama go nie znalazalam. Tak więc dobrze dziewczyny piszą, zależy od człowieka na jakiego się trafi.może być jeszcze lepiej niż ze swoim lekarzem prowadzącym...

Miłego dnia dziewczyny. Smaka zrobilyscie na tłusty obiadek ☺

reklama
Do góry