Gwiazda_237
Fanka BB :)
Kochane kciuki pomogły :* x dzidzia wszystko w porządku we wtorek prenatalne ; ) dzidzia rośnie serduszko bije nie denerwować mam się ogarnąć się mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo. A do środka daję kabanoski i ogórki... z tego robi się przepyszny sosik, i do tych kluseczek to mmm... normalnie chyba w weekend zrobię przez WasNajlepsze jednak z wołowinki. TYlko ja te plastry jeszcze rozbijam
Kochane kciuki pomogły :* x dzidzia wszystko w porządku we wtorek prenatalne ; ) dzidzia rośnie serduszko bije nie denerwować mam się ogarnąć się mam
Ja to samo mówie, są lekarze bez emaptii ale i prawdziwi z powołaniem- i takich wszystkim życzę.Ja co prawda będę rodziła w szpitalu, gdzie pracuje mój lekarz, ale nigdy nie traktował mnie inaczej, jakos bardziej ze mną nie gadał, piguły to piguły.....
Ale gdy byłam w ciąży w Milenką, to akurat trafiłam do szpitala na weekend, z krwawieniem (niewiadomego pochodzenia) i tam trafił się nam cudowny lekarz. Byłyśmy we dwie, ja - czułam się OK, lekko zdenerwowana i druga dziewczyna, w 38tyg ciąży, z chorym pęcherzykiem żółciowym - miała kamienie. Cierpiała okrutnie prawie przez całą ciążę, to można rozwiązać tylko operacyjnie - odpada, leki odpadają. I on, w niedzielę rano mowi - kochana, czemu Ty się tak męczysz. Chcesz, zgadzasz się? Wywołamy poród, zobacz cisza i spokój na oddziale, będziemy mogli się Tobą zająć. No a mógł siedzieć i kawkę pić? Mógł. A to nie był jej lekarz. Wszystko zależy od człowieka....
Chandra mnie dzis dopadła. No tak mi jakoś smutno.....:-(
Gwiazda - widzisz! Super! Nerwy niepotrzebne ;-)
Julka - teraz dziecko rośnie w swoim tempie. Tylko do ok 12tyg określa się wiek ciąży na podstawie usg, bo potem, to wszystkie wymiary się rozjeżdzają.
Nie wariuj Mój remont w kwietniu a w lipcu dobudowa do domu ja nie wiem jak ja to ogarnę, termin był ustalony dawno i nie da się przesunąćCześć dziewczyny.
Ja dziś spakowałam 6 worków ciuchów i jestem załamana, bo nie mam w czym chodzić. Znalazłam jakąś jedną spódnicę w gumkę, legginsy, bluzek zero. Jeszcze na pawlaczu mam ze dwie luźne spódnice na lato, ale trochę muszę kupić echhhhh.
Mi niestety poza brzuchem rosną biodra i tu jest problem, cóż ten typ tak ma.
Gwiazda, super, że z dzidzią ok!!!
Julka, ja niby mam lekarza ze szpitala, ale też nie wiem jak to będzie, bo przecież akurat może nie mieć dyżuru czy coś.... nie myślę o tym na razie.
Pod koniec maja kupujemy łóżeczko i wózek, bo mam spore ryzyko wczesnego porodu, więc muszę być przygotowana.
A póki co: skończyć remont i nie zwariować