reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Nadrobiłam uffff. Co do bujaczkow to super sprawa. Ja mam taki z wibracjami i rzeczywiście fajnie działa. A potem jako pierwszy fotelik do karmienia. Ja mam z firmy bright star ale z tego co większość mam ma poleca, wiec mozna kupic taki jak nam sie bedzie podobał. Wazne zeby był na płasko i miał pasy przypinane by dziecko nie poleciało. . A co do angielskiego podejścia do leczenia, próbowałaś domowe sposoby syrop z cebuli, miód, imbir, czosnek, sok z malin

reklama
Witam

Fazerkamm mięso wieprzowe lub wołowe kroisz na plastry smarujesz musztardą w środek wkladasz boczek kiełbaskę ogórek kiszony oczywiście wszystko pokrojone w kosteczkę i zwijasz możesz obwiązać nitką lub spiąć wykałaczką i smażysz smacznego
Aaaa takie roladki :D ja takowr robie z wolowego i do srodka oprocz tego co napisalas daje jeszcze cebule.. kroje w slupki wszystko :) u mnie to się zrazy na to mowi :)

Gwiazda_237 trzymam kciuki Kochana :*

Dziewczyny mam problem. mój lekarz juz nie przyjmuje w tym szpitalu w którym chciałam rodzic, patrząc ma stronę internetową po zmianie władzy mnóstwo ginekologów się tam zmieniło , nikogo nie znam. przyjmuje w niepubliczny szpitalu który w zasadzie ma tylko oddział gonekologiczno-polozniczy, który jest w miarę blisko mnie i w szpitalu 60 km odemnie. nie wiem co mam robić :( jak pójdę do tego szpitala tutaj to będę niczyja :(

Gwiazda - spokojnie nie denerwuj sie bo dzidziuś czuje !!! Wszystko bedzie okej i daj znać po wizycie !! :))

Mmmm fazerkamm ale narobilas smaka czymś tłustym, zjadłabym kiełbase podsmazana z cebulka, albo placki z gulaszem o tak:tak:

reklama
Do góry