reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Najlepsze jednak z wołowinki. TYlko ja te plastry jeszcze rozbijam:)
Ja tak samo. A do środka daję kabanoski i ogórki... z tego robi się przepyszny sosik, i do tych kluseczek to mmm... normalnie chyba w weekend zrobię przez Was:p
Julka, mój lekarz też nie pracuje tam, gdzie chcę rodzić, ale chyba ktoś się mną zajmie, więc nie przejmuję się :)

Gwiazda i widzisz! bez stresu ;) dziewczyny teraz zauważyłam patrząc na te wymiary z badania polowkowego ze w zasadzie pomiędzy jednymi a drugimi jest różnica około 7 dni czasem. nic lekarz nie mówił ze to nie wporzadlu wiec mam nadzieje ze to normalne

Ja co prawda będę rodziła w szpitalu, gdzie pracuje mój lekarz, ale nigdy nie traktował mnie inaczej, jakos bardziej ze mną nie gadał, piguły to piguły.....
Ale gdy byłam w ciąży w Milenką, to akurat trafiłam do szpitala na weekend, z krwawieniem (niewiadomego pochodzenia) i tam trafił się nam cudowny lekarz. Byłyśmy we dwie, ja - czułam się OK, lekko zdenerwowana i druga dziewczyna, w 38tyg ciąży, z chorym pęcherzykiem żółciowym - miała kamienie. Cierpiała okrutnie prawie przez całą ciążę, to można rozwiązać tylko operacyjnie - odpada, leki odpadają. I on, w niedzielę rano mowi - kochana, czemu Ty się tak męczysz. Chcesz, zgadzasz się? Wywołamy poród, zobacz cisza i spokój na oddziale, będziemy mogli się Tobą zająć. No a mógł siedzieć i kawkę pić? Mógł. A to nie był jej lekarz. Wszystko zależy od człowieka....

Chandra mnie dzis dopadła. No tak mi jakoś smutno.....:-(

Gwiazda - widzisz! Super! Nerwy niepotrzebne ;-)

Julka - teraz dziecko rośnie w swoim tempie. Tylko do ok 12tyg określa się wiek ciąży na podstawie usg, bo potem, to wszystkie wymiary się rozjeżdzają.

Cześć dziewczyny.
Ja dziś spakowałam 6 worków ciuchów i jestem załamana, bo nie mam w czym chodzić. Znalazłam jakąś jedną spódnicę w gumkę, legginsy, bluzek zero. Jeszcze na pawlaczu mam ze dwie luźne spódnice na lato, ale trochę muszę kupić echhhhh.
Mi niestety poza brzuchem rosną biodra i tu jest problem, cóż ten typ tak ma.

Gwiazda, super, że z dzidzią ok!!!
Julka, ja niby mam lekarza ze szpitala, ale też nie wiem jak to będzie, bo przecież akurat może nie mieć dyżuru czy coś.... nie myślę o tym na razie.

Pod koniec maja kupujemy łóżeczko i wózek, bo mam spore ryzyko wczesnego porodu, więc muszę być przygotowana.

A póki co: skończyć remont i nie zwariować :)

Kochane kciuki pomogły ;) :* x dzidzia wszystko w porządku we wtorek prenatalne ; ) dzidzia rośnie ;) serduszko bije ;) nie denerwować mam się ogarnąć się mam ;)

Super!!! Cieszę sie bardzo :-) ja tez sie zawsze denerwuje przed wizyta, a teraz moja wizyta bedzie połówkowa wiec juz mam napady schiz ale staram sie ogarnąć ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja co prawda będę rodziła w szpitalu, gdzie pracuje mój lekarz, ale nigdy nie traktował mnie inaczej, jakos bardziej ze mną nie gadał, piguły to piguły.....
Ale gdy byłam w ciąży w Milenką, to akurat trafiłam do szpitala na weekend, z krwawieniem (niewiadomego pochodzenia) i tam trafił się nam cudowny lekarz. Byłyśmy we dwie, ja - czułam się OK, lekko zdenerwowana i druga dziewczyna, w 38tyg ciąży, z chorym pęcherzykiem żółciowym - miała kamienie. Cierpiała okrutnie prawie przez całą ciążę, to można rozwiązać tylko operacyjnie - odpada, leki odpadają. I on, w niedzielę rano mowi - kochana, czemu Ty się tak męczysz. Chcesz, zgadzasz się? Wywołamy poród, zobacz cisza i spokój na oddziale, będziemy mogli się Tobą zająć. No a mógł siedzieć i kawkę pić? Mógł. A to nie był jej lekarz. Wszystko zależy od człowieka....

Chandra mnie dzis dopadła. No tak mi jakoś smutno.....:-(

Gwiazda - widzisz! Super! Nerwy niepotrzebne ;-)

Julka - teraz dziecko rośnie w swoim tempie. Tylko do ok 12tyg określa się wiek ciąży na podstawie usg, bo potem, to wszystkie wymiary się rozjeżdzają.
Ja to samo mówie, są lekarze bez emaptii ale i prawdziwi z powołaniem- i takich wszystkim życzę.
Dlaczego Ci smutno? Może do fryzjera?:)

reklama
Cześć dziewczyny.
Ja dziś spakowałam 6 worków ciuchów i jestem załamana, bo nie mam w czym chodzić. Znalazłam jakąś jedną spódnicę w gumkę, legginsy, bluzek zero. Jeszcze na pawlaczu mam ze dwie luźne spódnice na lato, ale trochę muszę kupić echhhhh.
Mi niestety poza brzuchem rosną biodra i tu jest problem, cóż ten typ tak ma.

Gwiazda, super, że z dzidzią ok!!!
Julka, ja niby mam lekarza ze szpitala, ale też nie wiem jak to będzie, bo przecież akurat może nie mieć dyżuru czy coś.... nie myślę o tym na razie.

Pod koniec maja kupujemy łóżeczko i wózek, bo mam spore ryzyko wczesnego porodu, więc muszę być przygotowana.

A póki co: skończyć remont i nie zwariować :)
Nie wariuj:) Mój remont w kwietniu:) a w lipcu dobudowa do domu:D ja nie wiem jak ja to ogarnę, termin był ustalony dawno i nie da się przesunąć

Do góry