reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Nie. na początku brałam żurawine i witaminę C i raczej przechodziło na około 2 tygodnie, później wracalo. mam nadzieje ze się pozbęde tego świństwa

Julka, a lekarz zrobil Ci posiew ?! Bo jesli to bakteryjne zapalenie, to tylko antybiotyk ( furagina to tez antybiotyk ). Mnie dano jakas pochodna penicyliny, pomoglo, ale dopiero po podwojnej serii.

reklama
Ja mam taki.. Martyna go bardzo lubiła. Nastawialam i szłam do kuchni. A jak była ciut wieksza to nazwaliśmy go''wyciskacz'' bo tylko mała się w nim znalazła iod razu kupę robila :-D (ja to jak zwykle o kupie)

ależ wcale nam to nie przeszkadza :p przynajmniej już wiemy co może się przydać , żeby zachęcić dzidzie do kupki ;)

zmykam spać bo już 24 dochodzi jutro nie wiem kto mnie obudzi, ale schodzą ze mnie stresy związane z wizytą i chyba dlatego;)

Współczuję. Zapalenie pęcherza to jakaś masakra. Mnie chwyciło w podróży motorem starym po Bałkanach. Gdzieś w górach,nie było jak się ratować, zdychalam. Pomógł ciepły koc i wygrzewanie bo o ciepłym prysznicu mogłam marzyć. Rodzisz krople - jeśli to porównywalny ból z porodem to dziękuję haha (wiem że poród gorszy wiadomo..) wkoncu w Sarajewie apteka i coś podobnego do furaginy. Uratowało mi to wyjazd ale co się nacierpialam to moje. Współczuję! Szybkiego powrotu do zdrowia.

P.s na tym zdjęciu ryczalam z bólu prawie że
Super zdjęcie tylko czy to fajeczka? :-)

@fazerkamm - to polecam jak najbaqrdziej do klusek rolade i czerwona kapuste badz buraczki mm pychota. A co do antykoncepcji to kolezanka dała sobie implant i zaczeła tak tyć z dnia na dzien że wyglądala jak balon naprawde taka zbita i była go usunąć..

@Jolcia_ - u mnie w rodzinie nnikt nie ma cukrzycy chyba, mi sie wydaje ze tak szybko mi zrobił bo w 1 ciazy te wyniki zawsze jakies pokręone mialam a poza tym ja szczupła urodziłam dziecko 4,170 pewnie wazyła wiecej ale zrobiła juz kupke w brzuchu i jak juz wyszla zanim dały ja na wage.

witajcie kochane ;)
zielona miałam robiony posiew i w ciąży jakieś 2 tygodnie temu i przed ciążą. za każdym razem czysto. ja po prostu mam takie tendencje do łapania zapalenia pęcherza, wystarczy że trochę zmarzne. często w lato jak stanęłam na mokrej trawie to mnie potrafiło złapać.
i mnie jeszcze do tego przeziębienie łapie. ratuje się herbatka i witamina C. mój ma dziś kupić coś w aptece, oby to się nie rozwinęło.

reklama
Witam

Fazerkamm mięso wieprzowe lub wołowe kroisz na plastry smarujesz musztardą w środek wkladasz boczek kiełbaskę ogórek kiszony oczywiście wszystko pokrojone w kosteczkę i zwijasz możesz obwiązać nitką lub spiąć wykałaczką i smażysz smacznego

Do góry