reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Nie wiem czy testowałyście.. MOi znajomi mają taki bujaczek na baterię dla dziecka z róznymi prędkościami wibrowania lub bujania i róznym nasileniem. Bardzo mi się spodobał ten pomysł i myślę takie coś zakupic
Ja mam taki.. Martyna go bardzo lubiła. Nastawialam i szłam do kuchni. A jak była ciut wieksza to nazwaliśmy go''wyciskacz'' bo tylko mała się w nim znalazła iod razu kupę robila :-D (ja to jak zwykle o kupie)

reklama
Ja mam taki.. Martyna go bardzo lubiła. Nastawialam i szłam do kuchni. A jak była ciut wieksza to nazwaliśmy go''wyciskacz'' bo tylko mała się w nim znalazła iod razu kupę robila :-D (ja to jak zwykle o kupie)
hahahhaha rzeczywiście:D ale nie przeszkadza mi ten temat:D

Iwona - bo wiek i doświadczenie swoje robi. Praktycznie codziennie się o tym przekonuję.... Ktoś może pomysleć, że to czcze gadanie - ba! sama tak kiedys myślałam, ale dzis widzę pewne sprawy inaczej, więcej rozumiem i wyciagam więcej wniosków....

No ja wiem ze niby dużo czasu,a z drugiej strony chciałabym mieć już wszystko. Czasem mam takie dni że chce mi się wyć i ryczeć ze nic jeszcze nie mam i wogole nie zdążę,syndrom wicia gniazda mi się włącza :))))

Iwona - bo wiek i doświadczenie swoje robi. Praktycznie codziennie się o tym przekonuję.... Ktoś może pomysleć, że to czcze gadanie - ba! sama tak kiedys myślałam, ale dzis widzę pewne sprawy inaczej, więcej rozumiem i wyciagam więcej wniosków....
Popieram, tylko czasami albo sie powstrzymam żeby coś napisac albo żaluję, że napisałam bo nie chce wyjść na przemądrzałą "ciotkę dobra rada". Wiem, że rady czasami wkurzają:) czasami wystarczy gorszy dzień a czasami inne wychowanie czy otoczenie w jakim sie znajdują rozmówcy i nietrudno o niezrozumienie. Jednak naprawdę czas uczy i przebyta droga

No ja wiem ze niby dużo czasu,a z drugiej strony chciałabym mieć już wszystko. Czasem mam takie dni że chce mi się wyć i ryczeć ze nic jeszcze nie mam i wogole nie zdążę,syndrom wicia gniazda mi się włącza :))))

Spokojnie...zdążysz.....Połowa za nami, ta lżejsza, ale do lipca jest jeszcze sporo czasu ;-)

Iwona - oj tak tak - dokładnie! Rady wkurzają ;-) I też gryzę się w język ;-) Ale właśnie tego też sie uczę - tolerancji dla błędów innych ludzi.... ;-)

reklama
Do góry