reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Nie. na początku brałam żurawine i witaminę C i raczej przechodziło na około 2 tygodnie, później wracalo. mam nadzieje ze się pozbęde tego świństwa

Julka, a lekarz zrobil Ci posiew ?! Bo jesli to bakteryjne zapalenie, to tylko antybiotyk ( furagina to tez antybiotyk ). Mnie dano jakas pochodna penicyliny, pomoglo, ale dopiero po podwojnej serii.

reklama
Ja mam taki.. Martyna go bardzo lubiła. Nastawialam i szłam do kuchni. A jak była ciut wieksza to nazwaliśmy go''wyciskacz'' bo tylko mała się w nim znalazła iod razu kupę robila :-D (ja to jak zwykle o kupie)

ależ wcale nam to nie przeszkadza :p przynajmniej już wiemy co może się przydać , żeby zachęcić dzidzie do kupki ;)

zmykam spać bo już 24 dochodzi jutro nie wiem kto mnie obudzi, ale schodzą ze mnie stresy związane z wizytą i chyba dlatego;)

Współczuję. Zapalenie pęcherza to jakaś masakra. Mnie chwyciło w podróży motorem starym po Bałkanach. Gdzieś w górach,nie było jak się ratować, zdychalam. Pomógł ciepły koc i wygrzewanie bo o ciepłym prysznicu mogłam marzyć. Rodzisz krople - jeśli to porównywalny ból z porodem to dziękuję haha (wiem że poród gorszy wiadomo..) wkoncu w Sarajewie apteka i coś podobnego do furaginy. Uratowało mi to wyjazd ale co się nacierpialam to moje. Współczuję! Szybkiego powrotu do zdrowia.

P.s na tym zdjęciu ryczalam z bólu prawie że
Super zdjęcie tylko czy to fajeczka? :-)

@fazerkamm - to polecam jak najbaqrdziej do klusek rolade i czerwona kapuste badz buraczki mm pychota. A co do antykoncepcji to kolezanka dała sobie implant i zaczeła tak tyć z dnia na dzien że wyglądala jak balon naprawde taka zbita i była go usunąć..

@Jolcia_ - u mnie w rodzinie nnikt nie ma cukrzycy chyba, mi sie wydaje ze tak szybko mi zrobił bo w 1 ciazy te wyniki zawsze jakies pokręone mialam a poza tym ja szczupła urodziłam dziecko 4,170 pewnie wazyła wiecej ale zrobiła juz kupke w brzuchu i jak juz wyszla zanim dały ja na wage.

witajcie kochane ;)
zielona miałam robiony posiew i w ciąży jakieś 2 tygodnie temu i przed ciążą. za każdym razem czysto. ja po prostu mam takie tendencje do łapania zapalenia pęcherza, wystarczy że trochę zmarzne. często w lato jak stanęłam na mokrej trawie to mnie potrafiło złapać.
i mnie jeszcze do tego przeziębienie łapie. ratuje się herbatka i witamina C. mój ma dziś kupić coś w aptece, oby to się nie rozwinęło.

reklama
Witam

Fazerkamm mięso wieprzowe lub wołowe kroisz na plastry smarujesz musztardą w środek wkladasz boczek kiełbaskę ogórek kiszony oczywiście wszystko pokrojone w kosteczkę i zwijasz możesz obwiązać nitką lub spiąć wykałaczką i smażysz smacznego

Do góry