reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ale mnie dziś głowa boli i gardło :( ratuje się witamina C. aaa i na to zapalenie pęcherza lekarz zapisał mi furagine 3x2 tabletki. jest bez recepty wiec jak kogoś złapie to może się ratować ;)

reklama
Ale mnie dziś głowa boli i gardło :( ratuje się witamina C. aaa i na to zapalenie pęcherza lekarz zapisał mi furagine 3x2 tabletki. jest bez recepty wiec jak kogoś złapie to może się ratować ;)

I od początku trzeba było to brać, nie dał Ci wczesniej??? Ja tam od razu łyknęłam..... tylko pamietaj brać minimum 7 dni, może nawet dłużej.

Kiedy zamierzacie kupić łóżeczko itd ?ja nic nie mam,nic nie przygotowane,ehhhhhh!

Ja mam tylko kilka ciuszkow i tyle tak więc nie stresuj się ☺
Lozeczko wózek i w ogóle wyposażenie pokoiku zamierzam kupić w maju może wcześniej zaczne pokoik przygotowywać bo czeka nas remont.

Nie wiem czy testowałyście.. MOi znajomi mają taki bujaczek na baterię dla dziecka z róznymi prędkościami wibrowania lub bujania i róznym nasileniem. Bardzo mi się spodobał ten pomysł i myślę takie coś zakupic

Uważam że taki bujaczek to fajna sprawą. Moja bratowa i szwagierka taki miały i były zadowolone. Będę miała dwa do wyboru do korzystania hihihi ☺

Witam wieczornie!!

Dawno sie nie odzywalam ale jakos weny brak. Jestem jakas do niczego przez ta pogode.
Powoli juz zaczynam kupowac ciuszki dla malego.
Duzo zdrowka dla chorowitkow.

Ja z pierwszym też się nie spieszylam z kupowanie,nie chciałam zapeszac. Teraz dopiero w maju będę kupowac, no może w kwietniu coś jak będzie okazja ale wątpię.

Nie. na początku brałam żurawine i witaminę C i raczej przechodziło na około 2 tygodnie, później wracalo. mam nadzieje ze się pozbęde tego świństwa

Współczuję. Zapalenie pęcherza to jakaś masakra. Mnie chwyciło w podróży motorem starym po Bałkanach. Gdzieś w górach,nie było jak się ratować, zdychalam. Pomógł ciepły koc i wygrzewanie bo o ciepłym prysznicu mogłam marzyć. Rodzisz krople - jeśli to porównywalny ból z porodem to dziękuję haha (wiem że poród gorszy wiadomo..) wkoncu w Sarajewie apteka i coś podobnego do furaginy. Uratowało mi to wyjazd ale co się nacierpialam to moje. Współczuję! Szybkiego powrotu do zdrowia.

P.s na tym zdjęciu ryczalam z bólu prawie że

Załączniki

• 1456950220478.jpg
    1456950220478.jpg
    78,8 KB · Wyświetleń: 103
Fazerkamm, nie jadłaś klusek.śląskich z roladą? Czy coś poknociłam?
Tak nie jadlam z rolada, zawsze z sosem jem albo kielbaska i cebulka :)
Witajcie,

Czy Wy też macie takiego pecha jak ja?? W ciągu ostatnich kilku dni stłukłam dwie cukiernice, duzy dzbanek i przed chwilą szklankę.......no oszaleję.......Jak tak dalej pójdzie, to do końca ciąży będę musiała wszystko jeszcze raz kupować.....

Cicho tu i u mnie i spokojnie, M. dłubie w garażu, a dziewczynki kazały się zawieźć na trochę do babci....
Zrobiłam sobie herbatkę i na kolację sałatkę. Czy myjecie te sałaty 'gotowe do spożycia'??

Miłego wieczorku.
Hehehe ja tak w pierwszej ciazy mialam! Z 16 szklanek po porodzie zostaly chyba 4 :p w tej nic nie tluke jak narazie ale jestem totalne bezmozgowie :p
Zazdroszczę Wam tych zakupów zarówno obecnych jak do przyszłych. Syn 19 miesięcy w brzuchu drugi syn więc mlodziak większość otrzyma w spadku bo bracie. Czeka mnie tylko zakup lozeczka dla starszaka i mega problem bo nie mam go gdzie wstawić :)

Sałatę zawsze chociaż przeplucze a jemu jej bardzo dużo.
Nie mam a czym chodzić. Legginsy normalne mnie uciskają. Spodnie ciążowe po Danielu zaginely. Ehh czas się wybrać na zakupy - tylko dokąd
Ja mam dokładnie tak samo z tym ze roznica wieksza bo synek ma 4lata i 2 miesiące :) i kupilam teraz tylko dla siebie leginsy hm ciazowe i ze dwie sukienki letnie bede musiala kupic bo pierworodny to zimowy chlopak.

reklama
Witajcie,

Czy Wy też macie takiego pecha jak ja?? W ciągu ostatnich kilku dni stłukłam dwie cukiernice, duzy dzbanek i przed chwilą szklankę.......no oszaleję.......Jak tak dalej pójdzie, to do końca ciąży będę musiała wszystko jeszcze raz kupować....

No chyba ja - z ta glupia zarowka... Chociaz nic innego nie potluklam, wiec nie wiem, czy to sie wyrownuje ?! :)

Co do kolacji dzisiejszej musze wam coś powiedzieć...zjadlam makrele taka jakby pastę z malreli mama mi zrobiła i normalnie zjadlam nie wiem o wędzone malreli różne rzeczy się słyszy ale zjadlam i teraz się zastanawiam czy nic mi nie będzie?????

Jadlam tydzien temu.. Sadzilam, ze jest zdrowa, bo ma zawierac nienasycone oleje. To byla pozna kolacja i suszylo mnie bardzo pozniej cala noc, ale nic poza tym.

Do góry