reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Ale mnie dziś głowa boli i gardło :( ratuje się witamina C. aaa i na to zapalenie pęcherza lekarz zapisał mi furagine 3x2 tabletki. jest bez recepty wiec jak kogoś złapie to może się ratować ;)

reklama
Ale mnie dziś głowa boli i gardło :( ratuje się witamina C. aaa i na to zapalenie pęcherza lekarz zapisał mi furagine 3x2 tabletki. jest bez recepty wiec jak kogoś złapie to może się ratować ;)

I od początku trzeba było to brać, nie dał Ci wczesniej??? Ja tam od razu łyknęłam..... tylko pamietaj brać minimum 7 dni, może nawet dłużej.

Kiedy zamierzacie kupić łóżeczko itd ?ja nic nie mam,nic nie przygotowane,ehhhhhh!

Ja mam tylko kilka ciuszkow i tyle tak więc nie stresuj się ☺
Lozeczko wózek i w ogóle wyposażenie pokoiku zamierzam kupić w maju może wcześniej zaczne pokoik przygotowywać bo czeka nas remont.

Nie wiem czy testowałyście.. MOi znajomi mają taki bujaczek na baterię dla dziecka z róznymi prędkościami wibrowania lub bujania i róznym nasileniem. Bardzo mi się spodobał ten pomysł i myślę takie coś zakupic

Uważam że taki bujaczek to fajna sprawą. Moja bratowa i szwagierka taki miały i były zadowolone. Będę miała dwa do wyboru do korzystania hihihi ☺

Witam wieczornie!!

Dawno sie nie odzywalam ale jakos weny brak. Jestem jakas do niczego przez ta pogode.
Powoli juz zaczynam kupowac ciuszki dla malego.
Duzo zdrowka dla chorowitkow.

Ja z pierwszym też się nie spieszylam z kupowanie,nie chciałam zapeszac. Teraz dopiero w maju będę kupowac, no może w kwietniu coś jak będzie okazja ale wątpię.

Nie. na początku brałam żurawine i witaminę C i raczej przechodziło na około 2 tygodnie, później wracalo. mam nadzieje ze się pozbęde tego świństwa

Współczuję. Zapalenie pęcherza to jakaś masakra. Mnie chwyciło w podróży motorem starym po Bałkanach. Gdzieś w górach,nie było jak się ratować, zdychalam. Pomógł ciepły koc i wygrzewanie bo o ciepłym prysznicu mogłam marzyć. Rodzisz krople - jeśli to porównywalny ból z porodem to dziękuję haha (wiem że poród gorszy wiadomo..) wkoncu w Sarajewie apteka i coś podobnego do furaginy. Uratowało mi to wyjazd ale co się nacierpialam to moje. Współczuję! Szybkiego powrotu do zdrowia.

P.s na tym zdjęciu ryczalam z bólu prawie że

Załączniki

• 1456950220478.jpg
    1456950220478.jpg
    78,8 KB · Wyświetleń: 110
Fazerkamm, nie jadłaś klusek.śląskich z roladą? Czy coś poknociłam?
Tak nie jadlam z rolada, zawsze z sosem jem albo kielbaska i cebulka :)
Witajcie,

Czy Wy też macie takiego pecha jak ja?? W ciągu ostatnich kilku dni stłukłam dwie cukiernice, duzy dzbanek i przed chwilą szklankę.......no oszaleję.......Jak tak dalej pójdzie, to do końca ciąży będę musiała wszystko jeszcze raz kupować.....

Cicho tu i u mnie i spokojnie, M. dłubie w garażu, a dziewczynki kazały się zawieźć na trochę do babci....
Zrobiłam sobie herbatkę i na kolację sałatkę. Czy myjecie te sałaty 'gotowe do spożycia'??

Miłego wieczorku.
Hehehe ja tak w pierwszej ciazy mialam! Z 16 szklanek po porodzie zostaly chyba 4 :p w tej nic nie tluke jak narazie ale jestem totalne bezmozgowie :p
Zazdroszczę Wam tych zakupów zarówno obecnych jak do przyszłych. Syn 19 miesięcy w brzuchu drugi syn więc mlodziak większość otrzyma w spadku bo bracie. Czeka mnie tylko zakup lozeczka dla starszaka i mega problem bo nie mam go gdzie wstawić :)

Sałatę zawsze chociaż przeplucze a jemu jej bardzo dużo.
Nie mam a czym chodzić. Legginsy normalne mnie uciskają. Spodnie ciążowe po Danielu zaginely. Ehh czas się wybrać na zakupy - tylko dokąd
Ja mam dokładnie tak samo z tym ze roznica wieksza bo synek ma 4lata i 2 miesiące :) i kupilam teraz tylko dla siebie leginsy hm ciazowe i ze dwie sukienki letnie bede musiala kupic bo pierworodny to zimowy chlopak.

reklama
Witajcie,

Czy Wy też macie takiego pecha jak ja?? W ciągu ostatnich kilku dni stłukłam dwie cukiernice, duzy dzbanek i przed chwilą szklankę.......no oszaleję.......Jak tak dalej pójdzie, to do końca ciąży będę musiała wszystko jeszcze raz kupować....

No chyba ja - z ta glupia zarowka... Chociaz nic innego nie potluklam, wiec nie wiem, czy to sie wyrownuje ?! :)

Co do kolacji dzisiejszej musze wam coś powiedzieć...zjadlam makrele taka jakby pastę z malreli mama mi zrobiła i normalnie zjadlam nie wiem o wędzone malreli różne rzeczy się słyszy ale zjadlam i teraz się zastanawiam czy nic mi nie będzie?????

Jadlam tydzien temu.. Sadzilam, ze jest zdrowa, bo ma zawierac nienasycone oleje. To byla pozna kolacja i suszylo mnie bardzo pozniej cala noc, ale nic poza tym.

Do góry