Ufff to mnie uspokoiłas...będę spać spokojnie dziekiii bo jak zjadlam to się zastanowilam czy ja wogole.moge hehAgnes ja makrelkę jem. Sama tez robię z niej pastę.
reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Ooo jaka sałatkę zrobiłaś????
Wrzucam sałatę i rukolę, pomidorki koktajlowe, 2 kawałeczki pomidorów suszonych (najlepsze są w Biedronce, w oleju), odrobinę serka feta (lubię ten w koszyczku), griluję kilka plastrów cukinii, uprażony słonecznik, 1/3 awokado, oliwa, sos balsamico. Mmmmmniaaaaam!!!!!!!! Uwielbiam ;-)
A makrelę możesz jeść, staram się ją jeść raz w tygodniu, bo jest bardzo zdrowa :-)
Zazdroszczę Wam tych zakupów zarówno obecnych jak do przyszłych. Syn 19 miesięcy w brzuchu drugi syn więc mlodziak większość otrzyma w spadku bo bracie. Czeka mnie tylko zakup lozeczka dla starszaka i mega problem bo nie mam go gdzie wstawić
Sałatę zawsze chociaż przeplucze a jemu jej bardzo dużo.
Nie mam a czym chodzić. Legginsy normalne mnie uciskają. Spodnie ciążowe po Danielu zaginely. Ehh czas się wybrać na zakupy - tylko dokąd
Oj znam to - dla drugiej córci nic nie kupiłam..... Legginsy kupiłam ciążowe - są super!! Na allegro
Za mna ona czasami tak chodzi, że postanowiłam sobie nie odmawiać, ale biore w sklepiku gdzie wiem,że mi nie wcisną nic nieświeżegoUfff to mnie uspokoiłas...będę spać spokojnie dziekiii bo jak zjadlam to się zastanowilam czy ja wogole.moge heh
Sałatka pod mój gust lubie i suszone pomidorki i sos balsamiczny i inne rzeczy tez, ja czasami jeszcze kapary dorzuceWrzucam sałatę i rukolę, pomidorki koktajlowe, 2 kawałeczki pomidorów suszonych (najlepsze są w Biedronce, w oleju), odrobinę serka feta (lubię ten w koszyczku), griluję kilka plastrów cukinii, uprażony słonecznik, 1/3 awokado, oliwa, sos balsamico. Mmmmmniaaaaam!!!!!!!! Uwielbiam ;-)
A makrelę możesz jeść, staram się ją jeść raz w tygodniu, bo jest bardzo zdrowa :-)
Oj znam to - dla drugiej córci nic nie kupiłam..... Legginsy kupiłam ciążowe - są super!! Na allegro
Mniam ale przepis superrr tez.tak zrobię sobie któregoś dnia ja też bardzo lubię tą fete w koszyczku bardzo praktyczne wygodne...super...dobrze ze ta makrele mogę jeac bo ja bardzo lubię jak dobrze ze jesteście tu od razu czuje się wsparcie :-)Wrzucam sałatę i rukolę, pomidorki koktajlowe, 2 kawałeczki pomidorów suszonych (najlepsze są w Biedronce, w oleju), odrobinę serka feta (lubię ten w koszyczku), griluję kilka plastrów cukinii, uprażony słonecznik, 1/3 awokado, oliwa, sos balsamico. Mmmmmniaaaaam!!!!!!!! Uwielbiam ;-)
madziolina_p
Fanka BB :)
Jusuawa, masz 4 miesiące do porodu, zdążysz
Ja radzę myć sałatę i to dokładnie i inne warzywa też, przez niemyte bardzo łatwo o toksoplazmoze
Ja radzę myć sałatę i to dokładnie i inne warzywa też, przez niemyte bardzo łatwo o toksoplazmoze
Kamcia2810
Fanka BB :)
Już mam tylko poskładać trzeba. Wrócisz do Polski to powoli zaczniesz kompletowac wyprawke.Kiedy zamierzacie kupić łóżeczko itd ?ja nic nie mam,nic nie przygotowane,ehhhhhh!
reklama
Jejku 4 miesiące szok.ale leci czas coooo no tu przyznaje duzoooooooooo racji ja też plucze sałatę i warzywa w wodzie z soda oczyszczona później ponownie plucze i juz...ale od początku tak robię...sody u mnie dużo w domu:-)