reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Nie wiem czy testowałyście.. MOi znajomi mają taki bujaczek na baterię dla dziecka z róznymi prędkościami wibrowania lub bujania i róznym nasileniem. Bardzo mi się spodobał ten pomysł i myślę takie coś zakupic

Ooo jaka sałatkę zrobiłaś????

Wrzucam sałatę i rukolę, pomidorki koktajlowe, 2 kawałeczki pomidorów suszonych (najlepsze są w Biedronce, w oleju), odrobinę serka feta (lubię ten w koszyczku), griluję kilka plastrów cukinii, uprażony słonecznik, 1/3 awokado, oliwa, sos balsamico. Mmmmmniaaaaam!!!!!!!! Uwielbiam ;-)
A makrelę możesz jeść, staram się ją jeść raz w tygodniu, bo jest bardzo zdrowa :-)

Zazdroszczę Wam tych zakupów zarówno obecnych jak do przyszłych. Syn 19 miesięcy w brzuchu drugi syn więc mlodziak większość otrzyma w spadku bo bracie. Czeka mnie tylko zakup lozeczka dla starszaka i mega problem bo nie mam go gdzie wstawić :)

Sałatę zawsze chociaż przeplucze a jemu jej bardzo dużo.
Nie mam a czym chodzić. Legginsy normalne mnie uciskają. Spodnie ciążowe po Danielu zaginely. Ehh czas się wybrać na zakupy - tylko dokąd

Oj znam to - dla drugiej córci nic nie kupiłam..... Legginsy kupiłam ciążowe - są super!! Na allegro

Wrzucam sałatę i rukolę, pomidorki koktajlowe, 2 kawałeczki pomidorów suszonych (najlepsze są w Biedronce, w oleju), odrobinę serka feta (lubię ten w koszyczku), griluję kilka plastrów cukinii, uprażony słonecznik, 1/3 awokado, oliwa, sos balsamico. Mmmmmniaaaaam!!!!!!!! Uwielbiam ;-)
A makrelę możesz jeść, staram się ją jeść raz w tygodniu, bo jest bardzo zdrowa :-)

Oj znam to - dla drugiej córci nic nie kupiłam..... Legginsy kupiłam ciążowe - są super!! Na allegro
Sałatka pod mój gust:) lubie i suszone pomidorki i sos balsamiczny i inne rzeczy tez, ja czasami jeszcze kapary dorzuce:)

Mniam ale przepis superrr tez.tak zrobię sobie któregoś dnia ja też bardzo lubię tą fete w koszyczku bardzo praktyczne wygodne...super...dobrze ze ta makrele mogę jeac bo ja bardzo lubię jak dobrze ze jesteście tu od razu czuje się wsparcie :-)

reklama
Jejku 4 miesiące szok.ale leci czas coooo no tu przyznaje duzoooooooooo racji ja też plucze sałatę i warzywa w wodzie z soda oczyszczona później ponownie plucze i juz...ale od początku tak robię...sody u mnie dużo w domu:-)

Do góry