reklama
ruda@91
Fanka BB :)
Dokładnie, nie wiem skąd pomysł, że chodzi o dzisiejszy dzień. Fazerkam tak nie napisała, a Ty sobie sama wywnioskowałaś, że chodzi o dzisiaj. Nie wiem po co w ogóle sie tłumaczysz i chcesz cokolwiek komuś udowadniać jeśli nie czujesz sie winna.
Zielona_stokrotka
Eejjj eeejjjj prosze bez takich mi tu!!! Nie chodzi o dzis tylko o ogol! Po jednym dniu "trolla" nie da rady zdemaskowac.
Fazerkamm.
Nie wiem, jak tam ogol i jakie pytania wczesniej padaly, powtarzam, ze nie bylo mnie tu... Ale pomyslalam, ze skoro piszesz o tym dzisiaj, to "pijesz" o temat tej nieszczesnej swietlowki...
Jesli chodzi Ci o ogol, to okay, juz wspominalam.
A jesli masz jakiekolwiek watpliwosci co do mojej osoby, to z przyjemnoscia je rozwieje. Odpisz pw.
Jak stłucze mi się żarówka od razu wystawiam dom na sprzedaż [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] no nie mogę....
Hahaha...
Po co ten jad ?! Nie, nikt nie wystawia domu nie sprzedaz...
fazerkamm
Odezwe sie pozniej, ide robic kluski slaskie (mniaaaam)
Zielona_stokrotka
Eejjj eeejjjj prosze bez takich mi tu!!! Nie chodzi o dzis tylko o ogol! Po jednym dniu "trolla" nie da rady zdemaskowac.
Ps. Nie ruzmiem dlaczego tak Cie poruszyl moj komentarz... przeciez nie masz nic sobie do zarzucenia! Niech "troll" sie lepiej martwi... i prosze nie robic burzy z niczego.
Koniec mojej wypowiedzi na temat trollowania.
Ok, ok... Poruszyl, bo jestem "poruszona" juz od dawna. Po prostu nie napisalas, ze "stluklas swietlowke" i ja posprzatalas... Tylko, ze - cytuje - jak widzisz "niektore tematy, to oczom nie wierzysz".
No trudno zalozyc, ze nie wierzysz oczom na temat pisania o pracy, ciuszkach itd.itd... Odezwij sie, prosze, na pw. Nie lubie takich sytuacji.
Jad?gdzie? No sorry taka tragedia z powodu żarówki. Uważaj. Jad tez jest szkodliwy [emoji3]Fazerkamm.
Nie wiem, jak tam ogol i jakie pytania wczesniej padaly, powtarzam, ze nie bylo mnie tu... Ale pomyslalam, ze skoro piszesz o tym dzisiaj, to "pijesz" o temat tej nieszczesnej swietlowki...
Jesli chodzi Ci o ogol, to okay, juz wspominalam.
A jesli masz jakiekolwiek watpliwosci co do mojej osoby, to z przyjemnoscia je rozwieje. Odpisz pw.
Hahaha...
Po co ten jad ?! Nie, nikt nie wystawia domu nie sprzedaz...
Swoją drogą kto przepraszam normalny przejmuje się jedna żarówka która jest w sprzedaży w milionach sklepów? Która tłucze się każdemu? Sprzątasz i po sprawie...
A co tam litr rtęci był? Przecież to są znikome ilości. Facet posprzątal a Ty biegasz siku na dwór...To jest paranoja.
Rozumiem ze ostatnio los Cię doświadczył [emoji6] o głupiej żarówce piszesz cały dzień...temat męża pozostawiasz bez wytłumaczenia a przecież dużo z Nas przejęło się Twoja sytuacja kilka dziewczyn oferowało pomoc. To coś tu nie halo.
Jeszcze fazerkamm tylko wspomniała nikogo nie wskazala palcem a Ty od razu wywnioskowalas ze chodzi o Ciebie. Dlaczego? Każdy może być trollem. Internet jest długi i szeroki.
Ale czy aby na pewno nie masz większych zmartwień od żarówki? Twój mąż który sprzątal jest tak samo narażony na działanie tej wielkiej ilości rtęci i nie boisz się o niego?
Dla mnie dłuższe prowadzenie rozmowy o żarówce która nikogo nie zabije jest co najwyżej głupie. Nie ma co się denerwować.
reklama
iwonaimaja
dziekuję za kciuki z dzidzią wszystko ok na następną wizytę mam znowu zrobić test z glukozą