reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
IwonaiMaja super, że po wizycie wszystko ok :) glukozy nie zazdroszcze... jak dobrze, że to już z mną :)

teraz będę miała drugi raz w tej ciąży

ooo ale masz chlopczyka czy dziwecyznke?juz poznalas plec? nie martw sie bedzie wszystko dobrze z glukoza ale czemu kazali ci zrobic jeszcze raz?
poznałam ale nie pisałam tutaj bo koleżanka z pracy też się tu udziela a nie chcemy nikomu mowić

Lizzy ja do ginekologa to na B chodzę do luxmedu

a co do zarowki..nie przejmuj sie czasami tu tak jest wlasnie nagle cos jedna z nas napisze i kazda do tego odbierze na swoj sposob nie ma sie co denerwowac...rozumiem ze sie zmartwilas i chcialas o tym napisac jestesmy tu po to aby sie wspierac-ROZMAWIAC a nie...tak wiec dziewczyny z tym pozytywnym akcentem przesylam wam usciski i zycze dobrego obiadku:)ja ide do domciu:)

Dziekuje :* Temat zarowki juz zamknelam, sama bede szperac dalej w sieci.
Mysle, ze dziewczynom chodzilo o to, ze nie bylo mnie przez jakis czas, a wracam z jakas "zarowka". Ech.

Lizzy obciążenie robi się miedzy 24, a 28 tc. I to dość ważne bo w tym okresie najwięcej łożysko cukru 'produkuje'.

Jolciu, a dlaczego wtedy ? U nas z jednym faktorem ryzyka dopiero wykonuje sie w 28-30 tc, a z dwoma w 18-20.

PS. Wiem, ze bede musiala calkowicie zmodyfikowac diete i sposob zywienia, jesli sie okaze, ze jednak cukrzyca, ale caly czas mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle. Oby!

Napiszę tutaj, bo niby pierdoła, ale .... madziagaw dlaczego negatywnie oceniłaś mój wpis dotyczący mniejszych wydatków Needi na ciuszki? Myślałam, że to jakiś troll, ale się tu udzielasz, więc pytam.

Hurra, wygrałam aukcję na której mi bardzo zależało :D Musiałam się pochwalić (więcej Was nie będę zamęczać moimi zakupami :)))
Takie cuda za 41 zł :p

Załączniki

• 6012445520.jpg
    6012445520.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 100
  • 6012445520_1.jpg
    6012445520_1.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 87
  • 6012445520_2.jpg
    6012445520_2.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 84
  • 6012445520_3.jpg