Lizzy_
Fanka BB :)
Hm, lekarz dał mi skierowanie i kazał zrobić do następnej wizyty (za 3 tygodnie). Czy za wcześnie by je zrobić?Lizzy obciążenie robi się miedzy 24, a 28 tc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hm, lekarz dał mi skierowanie i kazał zrobić do następnej wizyty (za 3 tygodnie). Czy za wcześnie by je zrobić?Lizzy obciążenie robi się miedzy 24, a 28 tc.
IwonaiMaja super, że po wizycie wszystko ok glukozy nie zazdroszcze... jak dobrze, że to już z mną
poznałam ale nie pisałam tutaj bo koleżanka z pracy też się tu udziela a nie chcemy nikomu mowićooo ale masz chlopczyka czy dziwecyznke?juz poznalas plec? nie martw sie bedzie wszystko dobrze z glukoza ale czemu kazali ci zrobic jeszcze raz?
Ja tak jak kiedyś pisałam, na C, a na połówkowe do sonomedica koło jokera.Lizzy ja do ginekologa to na B chodzę do luxmedu
a co do zarowki..nie przejmuj sie czasami tu tak jest wlasnie nagle cos jedna z nas napisze i kazda do tego odbierze na swoj sposob nie ma sie co denerwowac...rozumiem ze sie zmartwilas i chcialas o tym napisac jestesmy tu po to aby sie wspierac-ROZMAWIAC a nie...tak wiec dziewczyny z tym pozytywnym akcentem przesylam wam usciski i zycze dobrego obiadkuja ide do domciu
Lizzy obciążenie robi się miedzy 24, a 28 tc. I to dość ważne bo w tym okresie najwięcej łożysko cukru 'produkuje'.
Co się dzieje?Napiszę tutaj, bo niby pierdoła, ale .... madziagaw dlaczego negatywnie oceniłaś mój wpis dotyczący mniejszych wydatków Needi na ciuszki? Myślałam, że to jakiś troll, ale się tu udzielasz, więc pytam.
Co się dzieje?
poslalam meza do polskiego sklepu po tantum verdenie no seriooo niezleeeee i co bierzesz halls?
Bojowo tu dziś. Miejmy nadzieję że to przez przypadekWłaśnie nie wiem, ale trochę to irytujące
Ale nic to, humor mi się poprawił, więc luuuuuz