reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Ten kto jest "trollem" i to przeczytal pewnie po malu czuje ze pali mu sie grunt pod nogami.. i tak czy siak klamstwo ma ktorkie nogi, a trollowanie w 99% wychodzi na jaw ;)

Zgadzam sie :)

Dlatego chetnie przekonam Cie, ze nie jestem zadnym trollem. Zapraszam Cie na FB. Iwona ma moj numer telefonu. Chcesz, mozesz zadzwonic ?

Karte ciazy chcesz zobaczyc, tez Ci podam :) Co jeszcze potrzebujesz, zeby uwierzyc, ze "ja to ja" i mam wlasnie takie ( wydumane dla niektorych ) problemy ?

Tak, klamstwo ma krotkie nogi, a ja niczego kompletnie do ukrycia!

Może chodzić o każdą osobę, która sie tu udziela :)

Ruda, raczej nie - bo fazerkamm, chodzi TYLKO o dzisiaj - a dzisiaj wyjatkowo duzo pisalam ja. No i temat dziwaczny, bo rteci w zarowkach. Zgadzam sie, dla niektorych moze brzmiec glupio.
A dla mnie to problem, bo przeczytalam, ze opary siarki sa cholernie szkodliwe!
Wiem, ze malo osob o tym wie i temat niektorym wydaje sie strasznie blahy... No, ale bez przesady - zeby posadzac kogos o trollowanie, trzeba miec naprawde mocne podstawy. A fazerkamm ich nie ma. Poza tym, ze istotnie wylecialam z tematem, ktory jest dla mnie "palacy" od wczoraj.

PS. Torbe z resztkami zarowki tez mozesz zobaczyc

ja mieszkam w Londynie i lekarza sie tu nie widzi cala ciaze. Chodze dodatkowo prywatnie do Polskiej Pani doktor ale ona raczej tez sceptycznie podchodzi do lekow w ciazy.
A jak chcecie sie posmiac to z zabawnych anegdotek :
Pani w aptece nie chciala mi sprzedac plastrow na odciski bo jestem w ciazy
Kolejna Pani w aptece nie chciala mi sprzedac pasty do zebow Sensodyne bo jestem w ciazy(musialam isc do dentysty na ktorego czekalam 3 tygodnie zeby mi pozwolil uzywac)
Od dwoch tygodni mam kaszel i tak boli mnie brzuch od niego,ze nie moge chodzic a Pani w aptece zaproponowala cukeirki Halls bo to sa podobno jedyne jakie moge zazywac
nie no seriooo niezleeeee :) i co bierzesz halls?

@agnesdem gratuluję córeczki!!! Tyle się naczekałaś żeby poznać płeć, ale teraz możesz zacząć prawdziwe szaleństwo zakupowe :)
no wlasnieeee czekalam i czekalam jedyne co dla mnie jest dziwne a jednoczenie smieszne ze poszlam do 2 lekarzy i oboje stwierdzili mi ine terminy i do dzis nie wiem:) Moj prowadzacy mowi ze jestem 19 tydzien a inny lekarz mowi ze 21:) tak wiec nie wiem w ktorym tygodniu ciazy jestem;) nastepneeeee mysli beda mnie meczyc;)

I super ze Ty Zielona nie jestes trollem :) nikt nie powiedzial ze to Ty.. i uwierz duzo dziwnych pytan tutaj pada ;)

Nie wiem, fazerkamm, bo ponad dwa tygodnie mnie tutaj nie bylo.. Nie czytalam forum, bo musialam sie pozbierac po innych wydarzeniach... W sumie zbyt duzo sie tego zebralo. Napisalam, ze odpowiem, za jakis czas...

No i napisalam priv. Zajrzyj i odpowiedz prosze.

reklama
Ruda, raczej nie - bo fazerkamm, chodzi TYLKO o dzisiaj - a dzisiaj wyjatkowo duzo pisalam ja. No i temat dziwaczny, bo rteci w zarowkach. Zgadzam sie, dla niektorych moze brzmiec glupio.
A dla mnie to problem, bo przeczytalam, ze opary siarki sa cholernie szkodliwe!
Wiem, ze malo osob o tym wie i temat niektorym wydaje sie strasznie blahy... No, ale bez przesady - zeby posadzac kogos o trollowanie, trzeba miec naprawde mocne podstawy. A fazerkamm ich nie ma. Poza tym, ze istotnie wylecialam z tematem, ktory jest dla mnie "palacy" od wczoraj.

PS. Torbe z resztkami zarowki tez mozesz zobaczyc
Eejjj eeejjjj prosze bez takich mi tu!!! Nie chodzi o dzis tylko o ogol! Po jednym dniu "trolla" nie da rady zdemaskowac.
Ps. Nie ruzmiem dlaczego tak Cie poruszyl moj komentarz... przeciez nie masz nic sobie do zarzucenia! Niech "troll" sie lepiej martwi... i prosze nie robic burzy z niczego.
Koniec mojej wypowiedzi na temat trollowania.

Do góry