ruda@91
Fanka BB :)
Może chodzić o każdą osobę, która sie tu udzielaDlatego, ze tylko ja wyszlam z tak DZIWNYM tematem - kazda pisze o ciazy, a ja o zarowkach, no to o kogo moze chodzic ?!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może chodzić o każdą osobę, która sie tu udzielaDlatego, ze tylko ja wyszlam z tak DZIWNYM tematem - kazda pisze o ciazy, a ja o zarowkach, no to o kogo moze chodzic ?!
Ten kto jest "trollem" i to przeczytal pewnie po malu czuje ze pali mu sie grunt pod nogami.. i tak czy siak klamstwo ma ktorkie nogi, a trollowanie w 99% wychodzi na jaw
Może chodzić o każdą osobę, która sie tu udziela
nie no seriooo niezleeeee i co bierzesz halls?ja mieszkam w Londynie i lekarza sie tu nie widzi cala ciaze. Chodze dodatkowo prywatnie do Polskiej Pani doktor ale ona raczej tez sceptycznie podchodzi do lekow w ciazy.
A jak chcecie sie posmiac to z zabawnych anegdotek :
Pani w aptece nie chciala mi sprzedac plastrow na odciski bo jestem w ciazy
Kolejna Pani w aptece nie chciala mi sprzedac pasty do zebow Sensodyne bo jestem w ciazy(musialam isc do dentysty na ktorego czekalam 3 tygodnie zeby mi pozwolil uzywac)
Od dwoch tygodni mam kaszel i tak boli mnie brzuch od niego,ze nie moge chodzic a Pani w aptece zaproponowala cukeirki Halls bo to sa podobno jedyne jakie moge zazywac
Jeju nie chciałam komentować tematu żarówki ale coś się nieprzyjemnie zrobiło.
To cały mój komentarz...
no wlasnieeee czekalam i czekalam jedyne co dla mnie jest dziwne a jednoczenie smieszne ze poszlam do 2 lekarzy i oboje stwierdzili mi ine terminy i do dzis nie wiem Moj prowadzacy mowi ze jestem 19 tydzien a inny lekarz mowi ze 21 tak wiec nie wiem w ktorym tygodniu ciazy jestem nastepneeeee mysli beda mnie meczyc@agnesdem gratuluję córeczki!!! Tyle się naczekałaś żeby poznać płeć, ale teraz możesz zacząć prawdziwe szaleństwo zakupowe
I super ze Ty Zielona nie jestes trollem nikt nie powiedzial ze to Ty.. i uwierz duzo dziwnych pytan tutaj pada
Eejjj eeejjjj prosze bez takich mi tu!!! Nie chodzi o dzis tylko o ogol! Po jednym dniu "trolla" nie da rady zdemaskowac.Ruda, raczej nie - bo fazerkamm, chodzi TYLKO o dzisiaj - a dzisiaj wyjatkowo duzo pisalam ja. No i temat dziwaczny, bo rteci w zarowkach. Zgadzam sie, dla niektorych moze brzmiec glupio.
A dla mnie to problem, bo przeczytalam, ze opary siarki sa cholernie szkodliwe!
Wiem, ze malo osob o tym wie i temat niektorym wydaje sie strasznie blahy... No, ale bez przesady - zeby posadzac kogos o trollowanie, trzeba miec naprawde mocne podstawy. A fazerkamm ich nie ma. Poza tym, ze istotnie wylecialam z tematem, ktory jest dla mnie "palacy" od wczoraj.
PS. Torbe z resztkami zarowki tez mozesz zobaczyc