dariazgr
Fanka BB :)
ja mieszkam w Londynie i lekarza sie tu nie widzi cala ciaze. Chodze dodatkowo prywatnie do Polskiej Pani doktor ale ona raczej tez sceptycznie podchodzi do lekow w ciazy.DZIEKUJE no caly dzien dzisiaj o niej mysle..rozmawiam z nia czasem zakopie...ale na szczescie nie boli mnie juz podbrzusze powiem Ci , ze jesli Cie boli to zapytaj czy to jest normalne u Ciebie co Twoj lekarz mysli o MUNORAL...ja jak ide do mojego to pytam o wszystko co sie da..nawet wczroaj zapytalam czy w razie czegooooo jak bedzie sie cos dziac a ja nie bede wiedziec jak sobie pomoc czy moge do niego dzwonić Ale ogolnie powiedzial ze to ze boli to ogolnie normalne rozszerza sie wszytsko...powieksza..ale trzeba kontrolowac mocz..i te bakterie..
A jak chcecie sie posmiac to z zabawnych anegdotek :
Pani w aptece nie chciala mi sprzedac plastrow na odciski bo jestem w ciazy
Kolejna Pani w aptece nie chciala mi sprzedac pasty do zebow Sensodyne bo jestem w ciazy(musialam isc do dentysty na ktorego czekalam 3 tygodnie zeby mi pozwolil uzywac)
Od dwoch tygodni mam kaszel i tak boli mnie brzuch od niego,ze nie moge chodzic a Pani w aptece zaproponowala cukeirki Halls bo to sa podobno jedyne jakie moge zazywac