reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

DZIEKUJE:) no caly dzien dzisiaj o niej mysle..rozmawiam z nia czasem zakopie...ale na szczescie nie boli mnie juz podbrzusze powiem Ci , ze jesli Cie boli to zapytaj czy to jest normalne u Ciebie co Twoj lekarz mysli o MUNORAL...ja jak ide do mojego to pytam o wszystko co sie da..nawet wczroaj zapytalam czy w razie czegooooo jak bedzie sie cos dziac a ja nie bede wiedziec jak sobie pomoc czy moge do niego dzwonić:) Ale ogolnie powiedzial ze to ze boli to ogolnie normalne rozszerza sie wszytsko...powieksza..ale trzeba kontrolowac mocz..i te bakterie..
ja mieszkam w Londynie i lekarza sie tu nie widzi cala ciaze. Chodze dodatkowo prywatnie do Polskiej Pani doktor ale ona raczej tez sceptycznie podchodzi do lekow w ciazy.
A jak chcecie sie posmiac to z zabawnych anegdotek :
Pani w aptece nie chciala mi sprzedac plastrow na odciski bo jestem w ciazy
Kolejna Pani w aptece nie chciala mi sprzedac pasty do zebow Sensodyne bo jestem w ciazy(musialam isc do dentysty na ktorego czekalam 3 tygodnie zeby mi pozwolil uzywac)
Od dwoch tygodni mam kaszel i tak boli mnie brzuch od niego,ze nie moge chodzic a Pani w aptece zaproponowala cukeirki Halls bo to sa podobno jedyne jakie moge zazywac

reklama
Dziewuszki moje kochane... tak czytam posty i troche oczom nie wierze....
Proponuje nie zwracac i nie komentowac dziwnych pytan badz wypowiedzi.. jestesmy na forum publicznym i tak naprawde nie wiemy kto znajduje sie tak naprawde pod danym nickiem, a z doświadczenia wiem ze osoby ktore sa "trollami" szukaja glupiej dyskusji.. jezeli dana osoba zobaczy ze nikt sie Nia nie interesuje to zniknie..
Pozdrawiam Was serdecznie :*

Fazerkamm, a to o mnie..?!? No bo jesli tak, to w szoku jestem...

Zwlaszcza, ze razem pisalysmy i teraz chcesz mnie za trolla uznac ?!
Bo stluklam zarowke w lazience ?! Chyba nie pozbieram szczeki z wrazenia...

Otworzylam sie kilka tygodni temu i to mocno, wyglada na to, ze chyba duzo DUZO bardzo... Na szczescie wiele osob mnie wsparlo bardzo mocno, wiec w sumie Twoja wypowiedz mnie nie ruszy...

Acha, co glupiego widzisz w zamartwianiu sie stluczona swietlowka?! :errr::szok:

No, chyba, ze "nie pijesz", do mojej osoby - jesli tak, to przepraszam.

Dziękuję Fazerkamm:)bardzo się ciesze..na prawdę aż zasnąć wczoraj nie mogłam moja malutka kruszynka mamusi no i tatusia;)ale bardziej mamusi;) hahahaha nie no żartuję...a Ty masz co?
Ja drugiego chlopaczka :D najprawdopodobniej Morfeuszka :)

Otworzylam sie kilka tygodni temu i to mocno, wyglada na to, ze chyba duzo DUZO bardzo... Na szczescie wiele osob mnie wsparlo bardzo mocno, wiec w sumie Twoja wypowiedz mnie nie ruszy...

Acha, co glupiego widzisz w zamartwianiu sie stluczona swietlowka?! :errr::szok:

Ten kto jest "trollem" i to przeczytal pewnie po malu czuje ze pali mu sie grunt pod nogami.. i tak czy siak klamstwo ma ktorkie nogi, a trollowanie w 99% wychodzi na jaw ;)

Zielona tu jest powyżej 50 osób dlaczego myślisz, że to o Tobie?

reklama
Jak stłucze mi się żarówka od razu wystawiam dom na sprzedaż [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] no nie mogę....

Miłego popołudnia

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

Do góry