reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

DZIEKUJE:) no caly dzien dzisiaj o niej mysle..rozmawiam z nia czasem zakopie...ale na szczescie nie boli mnie juz podbrzusze powiem Ci , ze jesli Cie boli to zapytaj czy to jest normalne u Ciebie co Twoj lekarz mysli o MUNORAL...ja jak ide do mojego to pytam o wszystko co sie da..nawet wczroaj zapytalam czy w razie czegooooo jak bedzie sie cos dziac a ja nie bede wiedziec jak sobie pomoc czy moge do niego dzwonić:) Ale ogolnie powiedzial ze to ze boli to ogolnie normalne rozszerza sie wszytsko...powieksza..ale trzeba kontrolowac mocz..i te bakterie..
ja mieszkam w Londynie i lekarza sie tu nie widzi cala ciaze. Chodze dodatkowo prywatnie do Polskiej Pani doktor ale ona raczej tez sceptycznie podchodzi do lekow w ciazy.
A jak chcecie sie posmiac to z zabawnych anegdotek :
Pani w aptece nie chciala mi sprzedac plastrow na odciski bo jestem w ciazy
Kolejna Pani w aptece nie chciala mi sprzedac pasty do zebow Sensodyne bo jestem w ciazy(musialam isc do dentysty na ktorego czekalam 3 tygodnie zeby mi pozwolil uzywac)
Od dwoch tygodni mam kaszel i tak boli mnie brzuch od niego,ze nie moge chodzic a Pani w aptece zaproponowala cukeirki Halls bo to sa podobno jedyne jakie moge zazywac

reklama
Dziewuszki moje kochane... tak czytam posty i troche oczom nie wierze....
Proponuje nie zwracac i nie komentowac dziwnych pytan badz wypowiedzi.. jestesmy na forum publicznym i tak naprawde nie wiemy kto znajduje sie tak naprawde pod danym nickiem, a z doświadczenia wiem ze osoby ktore sa "trollami" szukaja glupiej dyskusji.. jezeli dana osoba zobaczy ze nikt sie Nia nie interesuje to zniknie..
Pozdrawiam Was serdecznie :*

Fazerkamm, a to o mnie..?!? No bo jesli tak, to w szoku jestem...

Zwlaszcza, ze razem pisalysmy i teraz chcesz mnie za trolla uznac ?!
Bo stluklam zarowke w lazience ?! Chyba nie pozbieram szczeki z wrazenia...

Otworzylam sie kilka tygodni temu i to mocno, wyglada na to, ze chyba duzo DUZO bardzo... Na szczescie wiele osob mnie wsparlo bardzo mocno, wiec w sumie Twoja wypowiedz mnie nie ruszy...

Acha, co glupiego widzisz w zamartwianiu sie stluczona swietlowka?! :errr::szok:

No, chyba, ze "nie pijesz", do mojej osoby - jesli tak, to przepraszam.

Dziękuję Fazerkamm:)bardzo się ciesze..na prawdę aż zasnąć wczoraj nie mogłam moja malutka kruszynka mamusi no i tatusia;)ale bardziej mamusi;) hahahaha nie no żartuję...a Ty masz co?
Ja drugiego chlopaczka :D najprawdopodobniej Morfeuszka :)

Otworzylam sie kilka tygodni temu i to mocno, wyglada na to, ze chyba duzo DUZO bardzo... Na szczescie wiele osob mnie wsparlo bardzo mocno, wiec w sumie Twoja wypowiedz mnie nie ruszy...

Acha, co glupiego widzisz w zamartwianiu sie stluczona swietlowka?! :errr::szok:

Ten kto jest "trollem" i to przeczytal pewnie po malu czuje ze pali mu sie grunt pod nogami.. i tak czy siak klamstwo ma ktorkie nogi, a trollowanie w 99% wychodzi na jaw ;)

Zielona tu jest powyżej 50 osób dlaczego myślisz, że to o Tobie?

reklama
Jak stłucze mi się żarówka od razu wystawiam dom na sprzedaż [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] no nie mogę....

Miłego popołudnia

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

Do góry