reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

jestem dzis w pracy od 9.20 i najchetniej poszlabym juz do domciuuu:/ juz mi sie nie chce tak siedzieccccc do tego robi sie troche ciemno i zasypiam normalnie przed kompem:/ehh a tu jeszcze godzinaaaaaaaaaaaaaa:hmm:

reklama
Dokładnie, nie wiem skąd pomysł, że chodzi o dzisiejszy dzień. Fazerkam tak nie napisała, a Ty sobie sama wywnioskowałaś, że chodzi o dzisiaj. Nie wiem po co w ogóle sie tłumaczysz i chcesz cokolwiek komuś udowadniać jeśli nie czujesz sie winna.

Eejjj eeejjjj prosze bez takich mi tu!!! Nie chodzi o dzis tylko o ogol! Po jednym dniu "trolla" nie da rady zdemaskowac.

Fazerkamm.
Nie wiem, jak tam ogol i jakie pytania wczesniej padaly, powtarzam, ze nie bylo mnie tu... Ale pomyslalam, ze skoro piszesz o tym dzisiaj, to "pijesz" o temat tej nieszczesnej swietlowki...

Jesli chodzi Ci o ogol, to okay, juz wspominalam.

A jesli masz jakiekolwiek watpliwosci co do mojej osoby, to z przyjemnoscia je rozwieje. Odpisz pw.

Jak stłucze mi się żarówka od razu wystawiam dom na sprzedaż [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] no nie mogę....

Hahaha... :(
Po co ten jad ?! Nie, nikt nie wystawia domu nie sprzedaz...

Eejjj eeejjjj prosze bez takich mi tu!!! Nie chodzi o dzis tylko o ogol! Po jednym dniu "trolla" nie da rady zdemaskowac.
Ps. Nie ruzmiem dlaczego tak Cie poruszyl moj komentarz... przeciez nie masz nic sobie do zarzucenia! Niech "troll" sie lepiej martwi... i prosze nie robic burzy z niczego.
Koniec mojej wypowiedzi na temat trollowania.

Ok, ok... Poruszyl, bo jestem "poruszona" juz od dawna. Po prostu nie napisalas, ze "stluklas swietlowke" i ja posprzatalas... Tylko, ze - cytuje - jak widzisz "niektore tematy, to oczom nie wierzysz".

No trudno zalozyc, ze nie wierzysz oczom na temat pisania o pracy, ciuszkach itd.itd... Odezwij sie, prosze, na pw. Nie lubie takich sytuacji.

Fazerkamm.
Nie wiem, jak tam ogol i jakie pytania wczesniej padaly, powtarzam, ze nie bylo mnie tu... Ale pomyslalam, ze skoro piszesz o tym dzisiaj, to "pijesz" o temat tej nieszczesnej swietlowki...

Jesli chodzi Ci o ogol, to okay, juz wspominalam.

A jesli masz jakiekolwiek watpliwosci co do mojej osoby, to z przyjemnoscia je rozwieje. Odpisz pw.

Hahaha... :(
Po co ten jad ?! Nie, nikt nie wystawia domu nie sprzedaz...
Jad?gdzie? No sorry taka tragedia z powodu żarówki. Uważaj. Jad tez jest szkodliwy [emoji3]

Swoją drogą kto przepraszam normalny przejmuje się jedna żarówka która jest w sprzedaży w milionach sklepów? Która tłucze się każdemu? Sprzątasz i po sprawie...
A co tam litr rtęci był? Przecież to są znikome ilości. Facet posprzątal a Ty biegasz siku na dwór...To jest paranoja.

Rozumiem ze ostatnio los Cię doświadczył [emoji6] o głupiej żarówce piszesz cały dzień...temat męża pozostawiasz bez wytłumaczenia a przecież dużo z Nas przejęło się Twoja sytuacja kilka dziewczyn oferowało pomoc. To coś tu nie halo.

Jeszcze fazerkamm tylko wspomniała nikogo nie wskazala palcem a Ty od razu wywnioskowalas ze chodzi o Ciebie. Dlaczego? Każdy może być trollem. Internet jest długi i szeroki.

Ale czy aby na pewno nie masz większych zmartwień od żarówki? Twój mąż który sprzątal jest tak samo narażony na działanie tej wielkiej ilości rtęci i nie boisz się o niego?

Dla mnie dłuższe prowadzenie rozmowy o żarówce która nikogo nie zabije jest co najwyżej głupie. Nie ma co się denerwować.

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

reklama
Do góry