reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

jestem dzis w pracy od 9.20 i najchetniej poszlabym juz do domciuuu:/ juz mi sie nie chce tak siedzieccccc do tego robi sie troche ciemno i zasypiam normalnie przed kompem:/ehh a tu jeszcze godzinaaaaaaaaaaaaaa:hmm:

reklama
Dokładnie, nie wiem skąd pomysł, że chodzi o dzisiejszy dzień. Fazerkam tak nie napisała, a Ty sobie sama wywnioskowałaś, że chodzi o dzisiaj. Nie wiem po co w ogóle sie tłumaczysz i chcesz cokolwiek komuś udowadniać jeśli nie czujesz sie winna.

Eejjj eeejjjj prosze bez takich mi tu!!! Nie chodzi o dzis tylko o ogol! Po jednym dniu "trolla" nie da rady zdemaskowac.

Fazerkamm.
Nie wiem, jak tam ogol i jakie pytania wczesniej padaly, powtarzam, ze nie bylo mnie tu... Ale pomyslalam, ze skoro piszesz o tym dzisiaj, to "pijesz" o temat tej nieszczesnej swietlowki...

Jesli chodzi Ci o ogol, to okay, juz wspominalam.

A jesli masz jakiekolwiek watpliwosci co do mojej osoby, to z przyjemnoscia je rozwieje. Odpisz pw.

Jak stłucze mi się żarówka od razu wystawiam dom na sprzedaż [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] no nie mogę....

Hahaha... :(
Po co ten jad ?! Nie, nikt nie wystawia domu nie sprzedaz...

Eejjj eeejjjj prosze bez takich mi tu!!! Nie chodzi o dzis tylko o ogol! Po jednym dniu "trolla" nie da rady zdemaskowac.
Ps. Nie ruzmiem dlaczego tak Cie poruszyl moj komentarz... przeciez nie masz nic sobie do zarzucenia! Niech "troll" sie lepiej martwi... i prosze nie robic burzy z niczego.
Koniec mojej wypowiedzi na temat trollowania.

Ok, ok... Poruszyl, bo jestem "poruszona" juz od dawna. Po prostu nie napisalas, ze "stluklas swietlowke" i ja posprzatalas... Tylko, ze - cytuje - jak widzisz "niektore tematy, to oczom nie wierzysz".

No trudno zalozyc, ze nie wierzysz oczom na temat pisania o pracy, ciuszkach itd.itd... Odezwij sie, prosze, na pw. Nie lubie takich sytuacji.

Fazerkamm.
Nie wiem, jak tam ogol i jakie pytania wczesniej padaly, powtarzam, ze nie bylo mnie tu... Ale pomyslalam, ze skoro piszesz o tym dzisiaj, to "pijesz" o temat tej nieszczesnej swietlowki...

Jesli chodzi Ci o ogol, to okay, juz wspominalam.

A jesli masz jakiekolwiek watpliwosci co do mojej osoby, to z przyjemnoscia je rozwieje. Odpisz pw.

Hahaha... :(
Po co ten jad ?! Nie, nikt nie wystawia domu nie sprzedaz...
Jad?gdzie? No sorry taka tragedia z powodu żarówki. Uważaj. Jad tez jest szkodliwy [emoji3]

Swoją drogą kto przepraszam normalny przejmuje się jedna żarówka która jest w sprzedaży w milionach sklepów? Która tłucze się każdemu? Sprzątasz i po sprawie...
A co tam litr rtęci był? Przecież to są znikome ilości. Facet posprzątal a Ty biegasz siku na dwór...To jest paranoja.

Rozumiem ze ostatnio los Cię doświadczył [emoji6] o głupiej żarówce piszesz cały dzień...temat męża pozostawiasz bez wytłumaczenia a przecież dużo z Nas przejęło się Twoja sytuacja kilka dziewczyn oferowało pomoc. To coś tu nie halo.

Jeszcze fazerkamm tylko wspomniała nikogo nie wskazala palcem a Ty od razu wywnioskowalas ze chodzi o Ciebie. Dlaczego? Każdy może być trollem. Internet jest długi i szeroki.

Ale czy aby na pewno nie masz większych zmartwień od żarówki? Twój mąż który sprzątal jest tak samo narażony na działanie tej wielkiej ilości rtęci i nie boisz się o niego?

Dla mnie dłuższe prowadzenie rozmowy o żarówce która nikogo nie zabije jest co najwyżej głupie. Nie ma co się denerwować.

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

reklama
Do góry