Julka89.89
Cudzie trwaj..
kciuki ja jadę na 16
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
posprzatał to ok, od wczoraj wywietrzało człowiek by musiał w bunkrze siedzieć jakby taki jeden wypadek miał spowodować zakaz wchodzenia do danego poemiszczenia przez wiele dni. W sklepach takie wypadki są często i skoro nikt na drzwaich nie wywiesza kartki: obiekt skażony, nie wchodzić, to chyba nie może być tak źle? Badań nie robiłam ale tak mi zdrowy rozsądek podpowiadaAz tak, to nie.
Ale lezala dlugo, bo ja sama z miejsca "zbrodni" ucieklam natychmiast, zamykajac drzwi. Zanim on wrocil, minelo wiele godzin, minimum cztery- piec.
Co prawda powiedzialam, co i jak ma posprzatac, zebral odlamki tego swinstwa i wytarl kafelki na mokro, no... ALE...mam watpliwosci, co do dokladnosci meskiego sprzatania.
Od wczoraj lazienka sie wietrzy, sama do niej nie wchodze. No i jestem przerazona
A rtec, jako jeden z najbardziej trujacych metali ciezkich, przenika przez bariere krew-lozysko i obciaza mozg i uklad nerwowy nienarodzonego Malucha
Doroslych rowniez, ale nie w tym stopniu oczywiscie
Jestem przerazona!!!
całą noc nie sikać? kurcze dla mnie nierealne) ja po 5 razy wstajewitajcie kochane
ale naprodukowalyscie..no szok...i tyle tematow ze nie wiadomo od czego zaczac..
Zaczne od najwazniejszej Bylismy wczoraj na badaniach oj dlugo nas badal i okazalo sie ze jest CORECZKA no w szokuuuu jestesmy bo kazdy "wrozyl"ze chlopak bo niby po mnie widac ze chlopak hhmmmm a tu taka niespodzianka az sie usmialam bo jak gin powiedzial to od razu powiedzialam coreczka mamusiiiiiiii a moj maz powiedzial coreczka tatusia bedzie ukochana hahahaha no wiec juz wiemy teraz kolejna wizyta za jakies 3,4 tygodnie w miedzy czasie zrobic musze echo serca malenstwa zeby sprawdzic czy wszystko dobrze.
Co do bolu w podbrzuszu o ktorym pisalysmy wczoraj powiedzial ze to przy pierwszej ciazy calkiem normalne...jesli boli przy zalatwianiu sie.Ja mialam w wynikach moczu napisane ze mam bakterie-sa to inaczej po prostu infekcje spowodowane tym, ze wszystko nam sie rozszerza...i jestesmy bardziej podatne na wlasnie infekcje ogolnie nic groznego ale trzeba szybko reagowac -wiec podal mi taki proszek MONURAL-jedna zaszetka w opakowaniu smak pomaranczowy dobry trzeba przed snem zrobic siku pozadnie aby przez cala noc nie sikac i przed snem trzeba wypic ten proszek rozcienczony z woda jest to po prostu antybiotyk. Powiem Wam ze juz dzis czułam różnicę z rana przy sikaniu serio...nie bolalo mnie...czuje sie dobrze i siedze wlasnie w pracy a dzidzia mnie kopie wiec Was pozdrawia!!!!!!
Zielona krzywa to TO SAMO co test ociążenia glukozą! jaki masz ten cukier rano? i nie powtarza sie tego badania bo jeśli wychodzi cukrzyca to takie obciazęnie jest niebezpieczene dla dziecka i matki!
W Polsce też sie robi test 2pkt i 3 pkt (to znaczy 2pkt 2 wkłucia na czczo i po 2 godzinach, 3pkt 3 wkłucia na czczo po godzinie i po dwóch) z czymten drugi robi sie u osób z grupy ryzyka a u 'zwykłych' ciężarnych ten pierwszy.
część dziewczyn już chyna tylko na FBA gdzie się podziała jolcia i malinowa?
może się mylę, ale jej chyba chodziło o to że przed podaniem glukozy nie pobiera się krwi ale może źle przeczytałam a nie chce mi się wracac u nas jednak jest przed i poW Polsce też sie robi test 2pkt i 3 pkt (to znaczy 2pkt 2 wkłucia na czczo i po 2 godzinach, 3pkt 3 wkłucia na czczo po godzinie i po dwóch) z czymten drugi robi sie u osób z grupy ryzyka a u 'zwykłych' ciężarnych ten pierwszy.
kciukiCzekam właśnie na wizytę
całą noc nie sikać? kurcze dla mnie nierealne) ja po 5 razy wstaje
A dla mnie przesadą jest panikowanie zamiast rozsądnego działania dla dobra swojego i dziecka. Tak w przypadku zażywania leków, jak i w nagłych wypadkach typu świetlówka. I nie oceniam nikogo, wyrażam swoje zdanie (tak jak Ty odnośnie apapu), od tego chyba jest też między innymi forum.dla mnie przesadą jest zażywanie apapu w ciąży bo coś zabolało a ne oceniam..