ooo superrr ze juz po wizycie i co bedzie? Wiesz co nie martw sie ze nie mialam usg ja tez nie mam co wizyte nie trzeba miec co wizyte jesli jest wszystko ok..po co naswietlac malenstwoCześć dziewczyny, ale szalejecie z tym rzeczami !! )
Ja dzisiaj po wizycie wszystko okej luteine i magnez mam dalej brać, serduszko słyszałam zdenerwował mnie tylko fakt ze znow nie mialam usg robionego a chodze prywatnie...
W ogóle wyobraźcie sobie mój mąż dzisiaj mówi przy swojej mamie ze w kwietniu konczy mu sie umowa ze ciekawi go czy dostanie juz normalną czy dalej zlecenie a mama do niego no chyba ze Cie zwolni a ja mówie a czemu miałby go zwolnić skoro jest z niego zadowolony? A ona no bo to dzisiaj nie wiadomo. ( a ona została teraz zwolniona i inni z jej pracy bo zamykaja firme ) to jej powiedzialam to że ona straciła prace to nie znaczy ze inni tez musza ja stracić. W ogóle jakie pocieszenie z jej strony..
reklama
DiNatale_DelMare
Zaciekawiona BB
Nie, niestety... Choc po tym wszystkim, co przeczytalam, to mysle, ze powinna I w ogole od teraz bede kupowac tylko led- zarowki ( czy jak one sie tam zwa ).. A nigdy, przenigdy zwyklych swietlowek. To tykajace bomby chemiczne
Zielona, oni by całymi dniami nie robili nic tylko sprzatali stluczone żarówki. Bez przesady, umyć dobrze łazienkę, przewietrzyć i będzie ok. Nie lizesz kafelkow a z kranu rtęć Ci nie poleci..
kurcze musze cos chyba zaczac kupowac..ale powiem Wam ze poki co skupilam sie bardzooo na zdrowiu malenstwa na odpowiedniej diecie i pracy...i nie mialam kiedy isc za ubrankami..ale chyba musze to nadrobicHeh, no wlasnie.
Od jednej żarówki nikt nie umarł. Trzeba to dobrze posprzątać i tyle. Ile na świecie ludzi tłucze takie żarówki? Miliony...
Swoją drogą w Polsce w sprzedaży są nadal zwykle żarówki... sama takie kupuje. Bo dla mnie energooszczędne są wtedy kiedy palą się w pomieszczeniu długo a nie zapalasz i gasis....wtedy to ani energooszczędnosc i strata pieniędzy bo one szybciej się przepalaja.
W Twoim kraju pewnie w ogóle nie ma normalnych żarówek stąd brak wyboru. Ale wystarczy kupić led i problem rtęci znika...
Co do reszty to bez komentarza .
Miłego dnia dziewczyny
Swoją drogą w Polsce w sprzedaży są nadal zwykle żarówki... sama takie kupuje. Bo dla mnie energooszczędne są wtedy kiedy palą się w pomieszczeniu długo a nie zapalasz i gasis....wtedy to ani energooszczędnosc i strata pieniędzy bo one szybciej się przepalaja.
W Twoim kraju pewnie w ogóle nie ma normalnych żarówek stąd brak wyboru. Ale wystarczy kupić led i problem rtęci znika...
Miłego dnia dziewczyny
witajcie kochane
ale naprodukowalyscie..no szok...i tyle tematow ze nie wiadomo od czego zaczac..
Zaczne od najwazniejszej Bylismy wczoraj na badaniach oj dlugo nas badal i okazalo sie ze jest CORECZKA no w szokuuuu jestesmy bo kazdy "wrozyl"ze chlopak bo niby po mnie widac ze chlopak hhmmmm a tu taka niespodzianka az sie usmialam bo jak gin powiedzial to od razu powiedzialam coreczka mamusiiiiiiii a moj maz powiedzial coreczka tatusia bedzie ukochana hahahaha no wiec juz wiemy teraz kolejna wizyta za jakies 3,4 tygodnie w miedzy czasie zrobic musze echo serca malenstwa zeby sprawdzic czy wszystko dobrze.
Co do bolu w podbrzuszu o ktorym pisalysmy wczoraj powiedzial ze to przy pierwszej ciazy calkiem normalne...jesli boli przy zalatwianiu sie.Ja mialam w wynikach moczu napisane ze mam bakterie-sa to inaczej po prostu infekcje spowodowane tym, ze wszystko nam sie rozszerza...i jestesmy bardziej podatne na wlasnie infekcje ogolnie nic groznego ale trzeba szybko reagowac -wiec podal mi taki proszek MONURAL-jedna zaszetka w opakowaniu smak pomaranczowy dobry trzeba przed snem zrobic siku pozadnie aby przez cala noc nie sikac i przed snem trzeba wypic ten proszek rozcienczony z woda jest to po prostu antybiotyk. Powiem Wam ze juz dzis czułam różnicę z rana przy sikaniu serio...nie bolalo mnie...czuje sie dobrze i siedze wlasnie w pracy a dzidzia mnie kopie wiec Was pozdrawia!!!!!!
ale naprodukowalyscie..no szok...i tyle tematow ze nie wiadomo od czego zaczac..
Zaczne od najwazniejszej Bylismy wczoraj na badaniach oj dlugo nas badal i okazalo sie ze jest CORECZKA no w szokuuuu jestesmy bo kazdy "wrozyl"ze chlopak bo niby po mnie widac ze chlopak hhmmmm a tu taka niespodzianka az sie usmialam bo jak gin powiedzial to od razu powiedzialam coreczka mamusiiiiiiii a moj maz powiedzial coreczka tatusia bedzie ukochana hahahaha no wiec juz wiemy teraz kolejna wizyta za jakies 3,4 tygodnie w miedzy czasie zrobic musze echo serca malenstwa zeby sprawdzic czy wszystko dobrze.
Co do bolu w podbrzuszu o ktorym pisalysmy wczoraj powiedzial ze to przy pierwszej ciazy calkiem normalne...jesli boli przy zalatwianiu sie.Ja mialam w wynikach moczu napisane ze mam bakterie-sa to inaczej po prostu infekcje spowodowane tym, ze wszystko nam sie rozszerza...i jestesmy bardziej podatne na wlasnie infekcje ogolnie nic groznego ale trzeba szybko reagowac -wiec podal mi taki proszek MONURAL-jedna zaszetka w opakowaniu smak pomaranczowy dobry trzeba przed snem zrobic siku pozadnie aby przez cala noc nie sikac i przed snem trzeba wypic ten proszek rozcienczony z woda jest to po prostu antybiotyk. Powiem Wam ze juz dzis czułam różnicę z rana przy sikaniu serio...nie bolalo mnie...czuje sie dobrze i siedze wlasnie w pracy a dzidzia mnie kopie wiec Was pozdrawia!!!!!!
Zielona_stokrotka
Fanka BB :)
Zielona, oni by całymi dniami nie robili nic tylko sprzatali stluczone żarówki. Bez przesady, umyć dobrze łazienkę, przewietrzyć i będzie ok. Nie lizesz kafelkow a z kranu rtęć Ci nie poleci..
Spozycie nie jest tak grozne, jak wdychanie oparow Nie lize kafelkow i nie bede, ale oddychac czyms musze
Staram sie uspokoic, ale ze zrodel, ktore przeczytalam, to nic uspokajajcego nie wyniklo...
Od jednej żarówki nikt nie umarł. Trzeba to dobrze posprzątać i tyle. Ile na świecie ludzi tłucze takie żarówki? Miliony...
Sama nie cierpie takich zarowek, nie lubie ich swiatla - fakt, u nas juz od dawna nie ma wyboru i skazani jestesmy na takie cholery. Gdybym mogla, kupilabym zwyczajna zarowke, bo dla mnie nie chodzi o zadna oszczednoac - zarowka ma sie swiecic i tyle... Biorac pod uwage chemie, jaka jest potrzebna do wyprodukowania swietlowki, wole zdecydowanie zwyczajne.
Nie wiem, czy duzo ludzi tlucze zarowki... Ktoras z Was stlukla kiedys swietlowke energooszczedna ?! No i pewnie jeszcze mniej ciezarnych tlucze takie "cosie"...
Chodzi Ci o nasze "cudne" badanie glukozy ?! Tak, wiem...
W Polsce mialam trzy wklucia. A nie jedno.
Tutaj lekarzy interesuje wylacznie wynik glukozy po dwoch godzinach od podania.
Zielona_stokrotka
kurcze musze cos chyba zaczac kupowac..ale powiem Wam ze poki co skupilam sie bardzooo na zdrowiu malenstwa na odpowiedniej diecie i pracy...i nie mialam kiedy isc za ubrankami..ale chyba musze to nadrobic
Agnesdem, u mnie to samo... Mam tyle innych spraw, ze myslenie o ciuszkach jakos do mnie jeszce nie dotarlo specjalnie...
PS. Aaaaach, i gratuluje coreczki!!!
_Hope
Cześć laski
Zielona pojęcia nie mam co Ci doradzić z tą świetlówką, nigdy nie miałam takiej sytuacji. Ale dobrze, ze już mąż posprzątał, ja bym wymyła jakimś płynem jeszcze na mokro <tzn Twój niech to zrobi a nie Ty >wywietrzyć porządnie i myślę, ze powinno być ok. Bo cóż więcej możesz zrobić. Z cukrzycą trzymam kciuki, żeby jednak jej nie było.
Agnes gratuluję córci.
Ja jutro wizyta i połówkowe - już nie mogę się doczekać .
Zielona pojęcia nie mam co Ci doradzić z tą świetlówką, nigdy nie miałam takiej sytuacji. Ale dobrze, ze już mąż posprzątał, ja bym wymyła jakimś płynem jeszcze na mokro <tzn Twój niech to zrobi a nie Ty >wywietrzyć porządnie i myślę, ze powinno być ok. Bo cóż więcej możesz zrobić. Z cukrzycą trzymam kciuki, żeby jednak jej nie było.
Agnes gratuluję córci.
reklama
dziekuje i zycze powodzenia na badaniachCześć laski
Agnes gratuluję córci.