reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
A jeśli chodzi o ruchy, wiem że nie powinnam się za bardzo tym przejmować,ale od dwóch dni jakoś mniej czuje młoda w brzuchu,jedynie wieczorem jakieś malutkie kopniaki. To normalne? Czy mam się martwić. Dzisiaj dużo wypoczywalam,wogole cały pobyt mój u rodziców to wypoczynek tutaj, nie czułam jej wogole. Nawet po słodkim nic się nie ruszyła. Teraz już leżę i poczułam małe kopniaczki na dole nisko,jak u was sytuacja wygląda? :pPP

Mam dokladnie tak jak Ty, dzidzia byla super aktywna a przez ostatnie kilka dni jakos niezbyt, pare smyrnięć wieczorem i tyle. Dzis zaczynam 22tydzien. Mysle ze nie ma co sie za bardzo przejmować, wszystko tam rosnie dzidzia zmienia pozycje itd, to podobno normalne

Cześć :)
u mnie też pogoda super, śnieg cały czas pada, temperatura dodatnia i wszystko topnieje.
Co do ruchów, to ja bardzo często czuję. czasami nie są to kopniaki, tylko tak jakby dzidzia przekręcała się w brzuchu i rozpychała. kilka razy dziennie na pewno daje o sobie znać.
Wczoraj widziałam, tak jak już któraś z dziewczyn wcześniej pisała, jak rusza się brzuch przy kopniakach :))
moja mała (najprawdopodobniej dziewczynka), ma 300 gram i rośnie równiutko jak wg OM.

hahah mój spokojniejszy ode mnie:D kiedyś jak nam facet w d.. wjechał to mój do mnie: "błagam tylko nie wychodź z auta, ja to załatwię" ;)

Iwona, mój tak samo ma :) ugodowy :)

Dżudka, gratuluję USG, super, że wszystko w porządku.

U nas pogoda też do niczego dziś, a do tego jeszcze zaatakowało mnie krążące po forum przeziębienie. Także siedzę w domu, w gardle pożar, zatoki palą, wszystkie możliwe mikstury czosnkowe i imbirowe zostały uruchomione, a ja za chwilę pakuję się pod kocyk z powrotem. Mieliśmy dziś odebrać wózek i inne dzidziusiowe zakupy, ale wysłałam męża samego, wszystko wybrane, więc sobie poradzi. Jeszcze mi musi donieść jakieś zapasy do jedzenia :)

Ale wam dobrze. mój w trasie a ja sama od wczoraj. a jutro na badanie tez sama pojadę. dobrze ze za niedlugo pojawi się ten drugi mężczyzna i będzie przez najbliższych parę lat ze mną ;)

Cześć
Fazerka, ja też się boję i też już mam znamiona rasizmu. Dlatego nie dziwię Ci się. Wsadziłabym ich wszystkich na łódki i z powrotem odesłała tam, skąd przyjechali.
Jestem tego samego zdania. Większość tych uchodźców to są młodzi mężczyźni którzy zamiast walczyć o swój kraj to uciekają do Europy bo im się robić nie chce. Zawsze miałam szacunek do innych ras ale to co się teraz dzieje to gruba przesada.

Z ruchami mam podobnie, od kilku dni słabo je odczuwam. A dzisiaj wizyta u gin :D

Fazerka, ja też się boję i też już mam znamiona rasizmu. Dlatego nie dziwię Ci się. Wsadziłabym ich wszystkich na łódki i z powrotem odesłała tam, skąd przyjechali.
Uwierz mi ze to samo mam ochote z Nimi zrobic... wiecie ze Oni wlasne dzieci wyrzucaja do wody zeby samemu się uratowac... ehhh jakie to nie ludzkie jest...

Mam prośbę jakby któraś nie miała na kogo oddać 1% podatku
to jest syn znajomych

Załączniki

• 12783684_10205510785265046_4192277767312662963_o.jpg
    12783684_10205510785265046_4192277767312662963_o.jpg
    215,4 KB · Wyświetleń: 55
reklama
dzien dobry mamuski:)

ale pogoda coooooo zima w swieta wilkanocne bedzie!!!!Nie no z koszykiem do kosciola w sniegu pojdziemy;) obyyy nieeee juz na prawde dobija mnie ta zima.Dzis mam wizyte u mojego gin i dowie sie ze bylam w meidzy czasie na badaniach u innego ale musialam wtedy isc bo mojego nie bylo a bolal mnie jajnik strasznie wiec szybko poszlam do innego co w tym zlego? Tak wiec doczekac sie nie moge dzisiaj badan o 15.20:) ojej oby bylo wszytsko dobrze..moze powie pleccccccccccccccccc:) Kochane no ja dzis spalam dorbze wczoraj nie wiem kiedy zasnelam ale chyba wczesnie bo czuje sie bardzo dorbze..wyspana..

Co do kopniakow to codziennie czuje jak siedze w pracy czuje...troche i wieczorami czuje bardziej jak elze na wznak czasami jak sie wpatruje w brzusio to nawet widac jak sie gdzie niegdzie brzusio ruszy niesamowity widok!!!!!!!!!!!

Ja wczoraj zakupilam juz kolejny krem przeciw rozstepom codziennie sie smaruje a nogi szczotkuje taka szczota do celulitu oczywiscie nie mocno i same nogi nie wiem moze cos to da...zobaczymy:)

Do góry