Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja ruchy czuje codziennie ale wiadomo w jednym dniu częściej w innym mniej. dopiero będziemy czuć mocno te ruchy za parę tygodni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jeśli chodzi o ruchy, wiem że nie powinnam się za bardzo tym przejmować,ale od dwóch dni jakoś mniej czuje młoda w brzuchu,jedynie wieczorem jakieś malutkie kopniaki. To normalne? Czy mam się martwić. Dzisiaj dużo wypoczywalam,wogole cały pobyt mój u rodziców to wypoczynek tutaj, nie czułam jej wogole. Nawet po słodkim nic się nie ruszyła. Teraz już leżę i poczułam małe kopniaczki na dole nisko,jak u was sytuacja wygląda? PP
hahah mój spokojniejszy ode mnie kiedyś jak nam facet w d.. wjechał to mój do mnie: "błagam tylko nie wychodź z auta, ja to załatwię"
Jestem tego samego zdania. Większość tych uchodźców to są młodzi mężczyźni którzy zamiast walczyć o swój kraj to uciekają do Europy bo im się robić nie chce. Zawsze miałam szacunek do innych ras ale to co się teraz dzieje to gruba przesada.Fazerka, ja też się boję i też już mam znamiona rasizmu. Dlatego nie dziwię Ci się. Wsadziłabym ich wszystkich na łódki i z powrotem odesłała tam, skąd przyjechali.
Uwierz mi ze to samo mam ochote z Nimi zrobic... wiecie ze Oni wlasne dzieci wyrzucaja do wody zeby samemu się uratowac... ehhh jakie to nie ludzkie jest...Fazerka, ja też się boję i też już mam znamiona rasizmu. Dlatego nie dziwię Ci się. Wsadziłabym ich wszystkich na łódki i z powrotem odesłała tam, skąd przyjechali.