reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
A jeśli chodzi o ruchy, wiem że nie powinnam się za bardzo tym przejmować,ale od dwóch dni jakoś mniej czuje młoda w brzuchu,jedynie wieczorem jakieś malutkie kopniaki. To normalne? Czy mam się martwić. Dzisiaj dużo wypoczywalam,wogole cały pobyt mój u rodziców to wypoczynek tutaj, nie czułam jej wogole. Nawet po słodkim nic się nie ruszyła. Teraz już leżę i poczułam małe kopniaczki na dole nisko,jak u was sytuacja wygląda? :pPP

Mam dokladnie tak jak Ty, dzidzia byla super aktywna a przez ostatnie kilka dni jakos niezbyt, pare smyrnięć wieczorem i tyle. Dzis zaczynam 22tydzien. Mysle ze nie ma co sie za bardzo przejmować, wszystko tam rosnie dzidzia zmienia pozycje itd, to podobno normalne

Cześć :)
u mnie też pogoda super, śnieg cały czas pada, temperatura dodatnia i wszystko topnieje.
Co do ruchów, to ja bardzo często czuję. czasami nie są to kopniaki, tylko tak jakby dzidzia przekręcała się w brzuchu i rozpychała. kilka razy dziennie na pewno daje o sobie znać.
Wczoraj widziałam, tak jak już któraś z dziewczyn wcześniej pisała, jak rusza się brzuch przy kopniakach :))
moja mała (najprawdopodobniej dziewczynka), ma 300 gram i rośnie równiutko jak wg OM.

hahah mój spokojniejszy ode mnie:D kiedyś jak nam facet w d.. wjechał to mój do mnie: "błagam tylko nie wychodź z auta, ja to załatwię" ;)

Iwona, mój tak samo ma :) ugodowy :)

Dżudka, gratuluję USG, super, że wszystko w porządku.

U nas pogoda też do niczego dziś, a do tego jeszcze zaatakowało mnie krążące po forum przeziębienie. Także siedzę w domu, w gardle pożar, zatoki palą, wszystkie możliwe mikstury czosnkowe i imbirowe zostały uruchomione, a ja za chwilę pakuję się pod kocyk z powrotem. Mieliśmy dziś odebrać wózek i inne dzidziusiowe zakupy, ale wysłałam męża samego, wszystko wybrane, więc sobie poradzi. Jeszcze mi musi donieść jakieś zapasy do jedzenia :)

Ale wam dobrze. mój w trasie a ja sama od wczoraj. a jutro na badanie tez sama pojadę. dobrze ze za niedlugo pojawi się ten drugi mężczyzna i będzie przez najbliższych parę lat ze mną ;)

Cześć
Fazerka, ja też się boję i też już mam znamiona rasizmu. Dlatego nie dziwię Ci się. Wsadziłabym ich wszystkich na łódki i z powrotem odesłała tam, skąd przyjechali.
Jestem tego samego zdania. Większość tych uchodźców to są młodzi mężczyźni którzy zamiast walczyć o swój kraj to uciekają do Europy bo im się robić nie chce. Zawsze miałam szacunek do innych ras ale to co się teraz dzieje to gruba przesada.

Z ruchami mam podobnie, od kilku dni słabo je odczuwam. A dzisiaj wizyta u gin :D

Fazerka, ja też się boję i też już mam znamiona rasizmu. Dlatego nie dziwię Ci się. Wsadziłabym ich wszystkich na łódki i z powrotem odesłała tam, skąd przyjechali.
Uwierz mi ze to samo mam ochote z Nimi zrobic... wiecie ze Oni wlasne dzieci wyrzucaja do wody zeby samemu się uratowac... ehhh jakie to nie ludzkie jest...

Mam prośbę jakby któraś nie miała na kogo oddać 1% podatku
to jest syn znajomych

Załączniki

• 12783684_10205510785265046_4192277767312662963_o.jpg
    12783684_10205510785265046_4192277767312662963_o.jpg
    215,4 KB · Wyświetleń: 60
reklama
dzien dobry mamuski:)

ale pogoda coooooo zima w swieta wilkanocne bedzie!!!!Nie no z koszykiem do kosciola w sniegu pojdziemy;) obyyy nieeee juz na prawde dobija mnie ta zima.Dzis mam wizyte u mojego gin i dowie sie ze bylam w meidzy czasie na badaniach u innego ale musialam wtedy isc bo mojego nie bylo a bolal mnie jajnik strasznie wiec szybko poszlam do innego co w tym zlego? Tak wiec doczekac sie nie moge dzisiaj badan o 15.20:) ojej oby bylo wszytsko dobrze..moze powie pleccccccccccccccccc:) Kochane no ja dzis spalam dorbze wczoraj nie wiem kiedy zasnelam ale chyba wczesnie bo czuje sie bardzo dorbze..wyspana..

Co do kopniakow to codziennie czuje jak siedze w pracy czuje...troche i wieczorami czuje bardziej jak elze na wznak czasami jak sie wpatruje w brzusio to nawet widac jak sie gdzie niegdzie brzusio ruszy niesamowity widok!!!!!!!!!!!

Ja wczoraj zakupilam juz kolejny krem przeciw rozstepom codziennie sie smaruje a nogi szczotkuje taka szczota do celulitu oczywiscie nie mocno i same nogi nie wiem moze cos to da...zobaczymy:)

Do góry