reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dzięki Iwona, muszę spróbować.
A żeby było śmieszniej, wczoraj zauważyłam ogromnego żylaka na wewnętrznej stronie uda, zaczynającego się od okolicy bikini, wrrrr.

Ilona, śliczna sukienka.

Ja przytyłam ze 3 kg, ale jak tak dalej moja mamusia będzie kupować drożdżóweczki, to czuję, że waga szybko ruszy w górę.
a ja nie mogę drożdżóweczek bo zaraz mam zgagę..chyba że domowe, własne to nie mam:)

reklama
Napiszę Wam, jak szanowny małżonek mnie dzisiaj wnerwił. Jedziemy sobie autem, ja prowadzę i na przełączce wyjeżdżałam i jakiś kolo z tyłu trąbił, czy na nas, nie wiadomo. W każdym bądź razie mąż wystawił palec przez szybę, na co koleś za nami zaczął nas gonić i trąbić. Na światłach zrównał się z nami no i oczywiście pyskówka z mężem przez szybę. Myślałam, że tego dziada zabiję. Popłakałam się potem z nerwów, ale on i tak uważa, że miał rację. Normalnie agresywny typ o rozwoju emocjonalnym rozwielitki. Jest po prostu beznadziejny, aż mi ręce opadły. Ostatnio czyta tylko o broni i politycznych spiskach, a agresja w nim wzrasta w zastraszającym tempie. Aż się boję, co będzie potem.
zapisz go na paintball :) upuści powietrze i złagodnieje

Witajcie ponownie☺
Jestem po polowkowym i po wizycie..wszystko z naszym synkiem w porządku. Rosnie prawidłowo więc kamień spadł mi z serca uffff waży 0,5kg i jest starszy z USG o 3 dni niż z OM.
Zycze wszystkim wizytującym takich dobrych wieści ☺☺☺☺

Trochę w międzyczasie po sklepach polatalam i udało się coś kupić dla Małego więc zadowolona jestem

reklama
A jeśli chodzi o ruchy, wiem że nie powinnam się za bardzo tym przejmować,ale od dwóch dni jakoś mniej czuje młoda w brzuchu,jedynie wieczorem jakieś malutkie kopniaki. To normalne? Czy mam się martwić. Dzisiaj dużo wypoczywalam,wogole cały pobyt mój u rodziców to wypoczynek tutaj, nie czułam jej wogole. Nawet po słodkim nic się nie ruszyła. Teraz już leżę i poczułam małe kopniaczki na dole nisko,jak u was sytuacja wygląda? :pPP

Do góry