julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
WitajcieJak bedziesz to możesz spytac przy okazji ☺
Patrzylam online ale prawie wszystko wyprzedane!
Promocja w reserved ma trwać do niedzieli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitajcieJak bedziesz to możesz spytac przy okazji ☺
Patrzylam online ale prawie wszystko wyprzedane!
Witajcie
Promocja w reserved ma trwać do niedzieli
Szkoda, w poniedziałek.liczę, że poznam.płeć i miałam ruszyć na sklepyPromocja w reserved ma trwać do niedzieli
Ja chodziłam w pierwszej i teraz też. Najbezpieczniejszy spoet w ciąży moim zdaniem.co do jedzenia staram sie na prawde jesc zdrowo..oczywiscie warzywa jem codziennie i owoce jem 2,3 razy w tygodniu grepruty sok z pomaranczy wiadomo...staram sie jesc w tygodniu mieso drobiowe,wolowinke i oczywiscie rybe do tego jem tez po porostu makaron z jakims fajnym sosem,zupe..no i slodkie hmm wole zjesc gorzka czekolade co dobrze wplywa na dzidzi bo zaraz czuje delikatne kopniaczki no i nabial...staram sie jesc duzo mleko jogurty greckie z owocami i np jakies musli..Tak wiec co do diety staram sie jesc zdrowo i wszystko dostarczac dzidziusiowi jesli chodzi o mc hamurgery..hoddogi...cos mnie ostatnio odrzucilo nie wiem nie podoba mi sie zapach zaraz mysle ze moje dzidecko to bedzie jadlo to mnie odzuca nie wiem czemu skoro na poczatku ciazy jadlam Smazonego staram sie na prawde nie jeść..albo na parze albo grilowane .
Sluchajcie a co myslicie o chodzeniu na basen w ciazy?
No mi też nie chce się specjalnie jechać. .. mi zależy na tych promiocjach letnich. Zaczynają się chyba lipiec (mam nadzieję że zdążę :-)Dzięki za informacje. Szkoda że się nie zalape. No nic jeszcze pewnie będą nie jedne promocję ☺
kochana zaczelam 23 tcJulka89.89 ja jem mniej wiecej tak samo ale zdecydowanie wiecej (przed ciaza jadlam 2-3posilki) teraz jem 5-6posilkow
Iwona35 ooo tak! Chyba nie na nic lepszego na świecie niz dobor slow/filozofia takiego 3-5latka uwiebilam Maksia teksty i uwielbiam czytać, sluchac o innych dzieciach
Trzynastnica the best
Kurka to faktycznie nie dziwie sie ze Cie to niepokoi.. sama pewnie na Twoim miejscu czulabym sie bezpieczniej psychicznie w szpitalu... moze zadzwoń do swojego lekarza i skonsultuj to ze kreci Ci sie w glowie... witaminy bierzesz?
Sylwia_d w ktorym jestes tyg ze do 9 marca musisz miec wynik z krzywej cukrowej?
Agnesdem jezeli masz pewność ze woda jest bez bakterii to mozna chodzic na basen (tak mi mowil moj gin w pierwszej ciazy)