reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
co do jedzenia staram sie na prawde jesc zdrowo..oczywiscie warzywa jem codziennie i owoce jem 2,3 razy w tygodniu grepruty sok z pomaranczy wiadomo...staram sie jesc w tygodniu mieso drobiowe,wolowinke i oczywiscie rybe do tego jem tez po porostu makaron z jakims fajnym sosem,zupe..no i slodkie hmm wole zjesc gorzka czekolade co dobrze wplywa na dzidzi:) bo zaraz czuje delikatne kopniaczki;) no i nabial...staram sie jesc duzo mleko jogurty greckie z owocami i np jakies musli..Tak wiec co do diety staram sie jesc zdrowo i wszystko dostarczac dzidziusiowi:) jesli chodzi o mc hamurgery..hoddogi...cos mnie ostatnio odrzucilo nie wiem nie podoba mi sie zapach zaraz mysle ze moje dzidecko to bedzie jadlo to mnie odzuca nie wiem czemu skoro na poczatku ciazy jadlam;) Smazonego staram sie na prawde nie jeść..albo na parze albo grilowane .

Sluchajcie a co myslicie o chodzeniu na basen w ciazy?
Ja chodziłam w pierwszej i teraz też. Najbezpieczniejszy spoet w ciąży moim zdaniem.

@nieufna tak wiem, wrzucalam link, warto zrobic te badania, wynik na email. u nas na szczescie nie ma niezgodnosci plytkowej. juz by bylo zbytnio duzo jak na 1 czlowieka
co wazne to te badania sa darmowe, bo refundowane przez norweskie fudnusze.

@fazerkamm, jakie slodkie. Patryk znow u nas chce siostre. zobaczymy na kolejnej wizycie czy sie potwierdzi

a gdzie @Zielona_stokrotka zniknela?

ja na spokojnie podchodzę do ciuszków najpierw lekarz mi powie plec jak mi powie ze wszystko przebiega dobrze to ruszam ale tez na spokojnie nic na sile nic w pospiechu w Lipcu tez na bieżąco bede cos kupować bo beda fajne ciuszki letnie i przeceny...a dwa ze wiadomo tez dostaniemy cos na pewno od bliskich:)

no dobra rodzimy w lipcu i na wyjście jak ubieracie swoje skarby? Powiedzmy ze jest ciepło...słoneczko świeci..
Beciki myślę oczywiście ze odpadają wo gole na lipiec- bardziej kocyk ale nie jakiś ciezkiiii zimowy tylko taki milutki lekki prawda?

reklama
Julka89.89 ja jem mniej wiecej tak samo ale zdecydowanie wiecej (przed ciaza jadlam 2-3posilki) teraz jem 5-6posilkow

Iwona35 ooo tak! Chyba nie na nic lepszego na świecie niz dobor slow/filozofia takiego 3-5latka :) uwiebilam Maksia teksty i uwielbiam czytać, sluchac o innych dzieciach :)
Trzynastnica the best :D

Kurka to faktycznie nie dziwie sie ze Cie to niepokoi.. sama pewnie na Twoim miejscu czulabym sie bezpieczniej psychicznie w szpitalu... moze zadzwoń do swojego lekarza i skonsultuj to ze kreci Ci sie w glowie... witaminy bierzesz?

Sylwia_d w ktorym jestes tyg ze do 9 marca musisz miec wynik z krzywej cukrowej?

Agnesdem jezeli masz pewność ze woda jest bez bakterii to mozna chodzic na basen (tak mi mowil moj gin w pierwszej ciazy)
kochana zaczelam 23 tc

Do góry