reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Julita - my tez pierwsze ubranko jakie kupiliśmy nie znając płci było z Puchatkiem w zestawie body spodenki i czapa i w sumie jak teraz na to patrzę to jest to bardziej dla chłopczyka :D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
dołożę do bodziaka różowe spodenki i już będzie dziewczęce:)

reklama
Dziewczyny czy mogę pić kwas chlebowy? Piję alternatywnie do piwa bo jak go nie lubię to w ciąży mi bardzo smakuje.

śliczne ciuchy ! takie wyprzedaże najlepsze :) jutro jadę do swojego tescia na cały weekend, uwielbiam jego kuchnie :)

Paula ale super zakupki ☺ciekawe do kiedy ta promocja jest bo ja dopiero w poniedziałek będę w miejscowości w której jest Reserved. U mnie niestety nie ma

też zaczęłam zakupy ;)

IMAG0211.jpg

Załączniki

• IMAG0211.jpg
    IMAG0211.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 79
reklama
@Aga30+ ja piłam kwas chlebowy. Myślę, że nie ma więcej promili niż piwo bezalkoholowe, a na pewno mniej niż wino bezalkoholowe. Ale jak szukałam informacji na ten temat, to oczywiście na jednych stronach jest napisane, że absolutnie nie wolno, a na innych zachwalają jakie to dobre źródło chyba błonnika i że wręcz zalecane...

Do góry