reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Kwas chlebowy do picia? Pierwsze słyszę. Heh

f2w3kw7ihyqz70ec.png

reklama
Ja wychodzę z założenia, że od czasu do czasu można. To znaczy wiadomo, bezwzględne zero alkoholu, ale podobno nawet w kefirze mogą być jakieś promile, bo to też sfermentowane. Raczej sprawdzam tylko, żeby to był prawdziwy kwas chlebowy, a nie jakieś glukozowo-fruktozowe cuda o smaku kwasu. Chociaż biorąc pod uwagę ile ostatnio pożeram słodyczy, to trochę hipokryzja ze mnie wyłazi.

Dziewczynki ja w domu. Luteina 3 razy dziennie po 100 , czego się trochę boję bo dopiero w domu wyczytałam,że jak ktoś ma problemy z zylami to luteina nie jest zabezpieczna a ja mam i to spore. Lekarz oczywiście nie zrobił wywiadu.. a dawka wydaje mi się spora. Antybiotyk..augmentin czy jakos tak i chyba go nie będę brac bo crp 0.7 to chyba nie jest taka ilośc żeby 2 tygodnie brać antybiotyk.. zalecenia: jeszcze bardziej zwolnić i nie wściekać się bo mam skoki ciśnienia nawet o 60. MOja norma to 90/60 a potrafi mi skoczyc do 150 w kilka sekund jak tylko się wkurzę

Paula sliczne ciuszki
Papagena sliczne ciuszki.
Jak organizm sie czegos domaga to trzeba mu dostarczyc tylko wszystko z umiarem, moze mnie zlinczujecie ale ostatnio wypilam troszke piwa tak za mna lazilo
Iwona super ze juz w domku, teraz odpoczywaj i sie nie stresuj.

Paula sliczne ciuszki
Papagena sliczne ciuszki.
Jak organizm sie czegos domaga to trzeba mu dostarczyc tylko wszystko z umiarem, moze mnie zlinczujecie ale ostatnio wypilam troszke piwa tak za mna lazilo
Iwona super ze juz w domku, teraz odpoczywaj i sie nie stresuj.

wszystko jest dla ludzi, mysle ze pare lykow piwa to nic takiego, na pewno mniejsza szkodliwosc, niz pare razy zaciagnac sie papierosem :)

reklama
Iwona super że w domu -jednak najlepiej u siebie ! 2 tyg. antybiotyk???
tak bo w szpitalu miałam 5 dni dozylnie ampicilinę i teraz jeszcze dostałam do domu, na tydzien to wychodzi łacznie prawie 2 tyg.
nie zrobie tego dziecku i już, zwłaszcza że to nie jest jakiś masakryczny wynik

Do góry