reklama
Ja wychodzę z założenia, że od czasu do czasu można. To znaczy wiadomo, bezwzględne zero alkoholu, ale podobno nawet w kefirze mogą być jakieś promile, bo to też sfermentowane. Raczej sprawdzam tylko, żeby to był prawdziwy kwas chlebowy, a nie jakieś glukozowo-fruktozowe cuda o smaku kwasu. Chociaż biorąc pod uwagę ile ostatnio pożeram słodyczy, to trochę hipokryzja ze mnie wyłazi.
jak chcesz to mogę jutro zapytać bo będę oddawać jedną rzecz wiec w sumie po dtodze
Jak bedziesz to możesz spytac przy okazji ☺
Patrzylam online ale prawie wszystko wyprzedane!
Dziewczynki ja w domu. Luteina 3 razy dziennie po 100 , czego się trochę boję bo dopiero w domu wyczytałam,że jak ktoś ma problemy z zylami to luteina nie jest zabezpieczna a ja mam i to spore. Lekarz oczywiście nie zrobił wywiadu.. a dawka wydaje mi się spora. Antybiotyk..augmentin czy jakos tak i chyba go nie będę brac bo crp 0.7 to chyba nie jest taka ilośc żeby 2 tygodnie brać antybiotyk.. zalecenia: jeszcze bardziej zwolnić i nie wściekać się bo mam skoki ciśnienia nawet o 60. MOja norma to 90/60 a potrafi mi skoczyc do 150 w kilka sekund jak tylko się wkurzę
ja bardzo lubie od zawszeDziewczyny czy mogę pić kwas chlebowy? Piję alternatywnie do piwa bo jak go nie lubię to w ciąży mi bardzo smakuje.
Paula sliczne ciuszki
Papagena sliczne ciuszki.
Jak organizm sie czegos domaga to trzeba mu dostarczyc tylko wszystko z umiarem, moze mnie zlinczujecie ale ostatnio wypilam troszke piwa tak za mna lazilo
Iwona super ze juz w domku, teraz odpoczywaj i sie nie stresuj.
Jak organizm sie czegos domaga to trzeba mu dostarczyc tylko wszystko z umiarem, moze mnie zlinczujecie ale ostatnio wypilam troszke piwa tak za mna lazilo
Paula sliczne ciuszki
wszystko jest dla ludzi, mysle ze pare lykow piwa to nic takiego, na pewno mniejsza szkodliwosc, niz pare razy zaciagnac sie papierosem
reklama
tak bo w szpitalu miałam 5 dni dozylnie ampicilinę i teraz jeszcze dostałam do domu, na tydzien to wychodzi łacznie prawie 2 tyg.Iwona super że w domu -jednak najlepiej u siebie ! 2 tyg. antybiotyk???
nie zrobie tego dziecku i już, zwłaszcza że to nie jest jakiś masakryczny wynik