nieufna
Fanka BB :)
Tez miałaś bakterie?Na posiew miałam zwykły pojemniczek taki jałowy. Bez żadnej wkładki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez miałaś bakterie?Na posiew miałam zwykły pojemniczek taki jałowy. Bez żadnej wkładki.
hej dziewczyny, nie bylo mnie od poniedzialku i chcialam dzisiaj nadrobic ale chyba za duzo tego. dopadlo mnie straszne grypsko temperatura 38 stopni przez 3 dni mnie trzymala....
chcialam podziekowac chyba Jolci za te przepisy za syropy z cebuli i czosnku. zrobilam czosnkowy i lecze sie nim. Chyba pomaga bo dzisiaj wyszlam nawet z pod poscieli.
wczoraj mialam polowkkowe, pojechalam na nie taka chora, przykro mi bylo,ze nie moge sie z niego cieszyc w pelni przez to chorubsko
na szczescie maz mnie wspomagal fizycznie i psychicznie wiec dalam rade. spodziewamy sie pierwszej coreczki calkiem zdrowa i calkiem ruchliwa wiec przynajmniej mam potwierdzenie tego co czuje w brzuchu.istne szalenstwo.
Czesc dziewczyny jestem załamana ;( jestem w szpitalu z corka bo wyszly jej zly wyniki krwi ;((((( jestem zestresowana brzuch mi sie stawia i boli
mój gin ma dzisiaj dyżur w szpitalu zapytam sie czy mnie zbada ;( mam naprawde serdecznie dość..
Gratulacjespodziewamy sie pierwszej coreczki
Jeśli firma zatrudnia więcej niż 20 osób to wtedy pracodawca wypłaca zasiłek chorobowy pracownikowi tak jak wcześniej otrzymywało się wypłatę( u mnie akurat to jest 10).Lila tak dostalam zgodnie z tym jak było wypłacane wynagrodzenie czyli 10tego. Ale przelew przyszedł nie z zusu tylko od firmy normalnie. Podobno tak teraz jest że ZUS wypłaca pracodawcy a on nam. Jestem na zwolnieniu od 1 grudnia i dostalam już dwa pełne wynagrodzenia i tak jak pisalam było większe niż to co otrzymywałam. Z tego co wiem naliczajac zasiłek chorobowy biorą średnia z całego roku i w ten sposób wypłacaja. A że zwolnienie jest ciągiem łącznie soboty i niedziele to stąd wychodzi więcej☺