reklama
paula_dabro
Fanka BB :)
Iwonka super ze juz w domu! Odpoczywaj Kochana i nie stresuj sie :*
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
No masz rację długo ....myslę że min. te 7-10 dni antybiotyk ....ale nie dłużej ....
Olcia dobrze że z córa ok ....ale ty biedna ...co za świat tak straszyć ???? w łeb tej lekarce....
Mnie do % wogóle nie ciągnie ....
Olcia dobrze że z córa ok ....ale ty biedna ...co za świat tak straszyć ???? w łeb tej lekarce....
Mnie do % wogóle nie ciągnie ....
Julka89.89
Cudzie trwaj..
A ja ostatnio mam wyrzuty sumienia ze się źle odzywiam
Ostatnia edycja:
Iwona, dobrze, że już wyszłam do domu. Skoki ciśnienia o 60 aż - to strasznie dużo chyba?
Mnie ciągnie do wina, jak czasem przychodzą znajomi, kolacja, wszystko fajnie i oni wino a ja wodę - to wtedy trochę łyso jest. Albo po prostu czasem sobie siąść z mężem wieczorem przy winku. Latem będzie jeszcze gorzej, lubiliśmy sobie siąść na leżakach na balkonie wieczorami przy winku, a teraz, to się nie załapię...
Mnie ciągnie do wina, jak czasem przychodzą znajomi, kolacja, wszystko fajnie i oni wino a ja wodę - to wtedy trochę łyso jest. Albo po prostu czasem sobie siąść z mężem wieczorem przy winku. Latem będzie jeszcze gorzej, lubiliśmy sobie siąść na leżakach na balkonie wieczorami przy winku, a teraz, to się nie załapię...
madziolina_p
Mnie też odrzuca zapach jak mój piwo pije, ale w smaku jest ok, a lubiłam zawsze piwko. E tam dziewczyny taki czas abstynencji się na pewno przyda
fazerkamm
Iwona chyba najwazniejsze ze juz jestes w domu. Teraz na maxa zwolnij tempo, bedzie dobrze
Ja po pierwszej ciazy przestalam pic jakos od tamtej pory mnie nie ciągnie... jedno piwo potrafie pic caly wieczor
Witajcie piatkowo
Juuhhuuu piatunio, moi mezczyzni dwa dni beda w domku
Musze się pochwalic jakiego mam kochanego synka, codziennie mowi cos o dzidzi, przytula się do brzuszka, caluje.. rozmawia z dzidzia.. dzis np jak wychodził do przedszkola to tlumaczyl do brzuszka ze On musi isc.. "musze isc do szkoly, a Ty braciszku zostaniesz z mamusia w domku" ♥
Cudneee...
Milego dnia
Ja po pierwszej ciazy przestalam pic jakos od tamtej pory mnie nie ciągnie... jedno piwo potrafie pic caly wieczor
Witajcie piatkowo
Juuhhuuu piatunio, moi mezczyzni dwa dni beda w domku
Musze się pochwalic jakiego mam kochanego synka, codziennie mowi cos o dzidzi, przytula się do brzuszka, caluje.. rozmawia z dzidzia.. dzis np jak wychodził do przedszkola to tlumaczyl do brzuszka ze On musi isc.. "musze isc do szkoly, a Ty braciszku zostaniesz z mamusia w domku" ♥
Cudneee...
Milego dnia
madziolina_p
Jej fazerka jak słodko! To czeka na braciszka!
reklama