reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

No właśnie ja też czasami łyka od męża wezmę. Ale w ciąży i w poprzednich ciążach też mnie ciągnęło ale tylko w ciąży bo ogólnie bardzo mało piję alkoholu. Jak już coś to winko :)

reklama
No masz rację długo ....myslę że min. te 7-10 dni antybiotyk ....ale nie dłużej ....
Olcia dobrze że z córa ok ....ale ty biedna ...co za świat tak straszyć ???? w łeb tej lekarce....
Mnie do % wogóle nie ciągnie ....

Iwona, dobrze, że już wyszłam do domu. Skoki ciśnienia o 60 aż - to strasznie dużo chyba?

Mnie ciągnie do wina, jak czasem przychodzą znajomi, kolacja, wszystko fajnie i oni wino a ja wodę - to wtedy trochę łyso jest. Albo po prostu czasem sobie siąść z mężem wieczorem przy winku. Latem będzie jeszcze gorzej, lubiliśmy sobie siąść na leżakach na balkonie wieczorami przy winku, a teraz, to się nie załapię...

Mnie jakoś od piwa odrzuca... jak wzięłam kiedyś łyk od męża to ble fuj itd. A normalnie to piwkiem nigdy nie pogardzilam... nawet sam zapach jak on pije to mnie odrzuca...

Mnie też odrzuca zapach jak mój piwo pije, ale w smaku jest ok, a lubiłam zawsze piwko. E tam dziewczyny taki czas abstynencji się na pewno przyda

Iwona chyba najwazniejsze ze juz jestes w domu. Teraz na maxa zwolnij tempo, bedzie dobrze ;)

Ja po pierwszej ciazy przestalam pic :p jakos od tamtej pory mnie nie ciągnie... jedno piwo potrafie pic caly wieczor :p

Witajcie piatkowo :)
Juuhhuuu piatunio, moi mezczyzni dwa dni beda w domku :)
Musze się pochwalic jakiego mam kochanego synka, codziennie mowi cos o dzidzi, przytula się do brzuszka, caluje.. rozmawia z dzidzia.. dzis np jak wychodził do przedszkola to tlumaczyl do brzuszka ze On musi isc.. "musze isc do szkoly, a Ty braciszku zostaniesz z mamusia w domku" ♥
Cudneee... :)

Milego dnia :)

reklama
Ja piwo tez od czasu do czasu ale to shandy to ma może 2 procent ale to musi za mną chodzić. Bo takie zwykłe mi śmierdzi...i to bardzo

f2w3kw7ihyqz70ec.png

Do góry