reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Ja też mam rajstopy z Gatty i bardzo polecam :)
też mam te z gatty i uważam że na wiosnę sprawdzą się super, teraz troszkę mi w nich za zimno a pod spodnie mi szkoda.
Jolcia ile razy przynoszą mi tu w szpitalu jedzenie to myślę o Tobie i innych naszych cukrzykach. Masakra z jedzeniem. Nie każą brać swoich tabletek w tym witamin ale jedzeniem nie zapewnią ich. Przykładowe śniadanie: 4 kromki chleba białego 1 pseudorazowego, łyżeczka masła, ćwierć listka sałaty i ćwierć pomidora plaster szynki jak szeroki, 2-3 plastry jak typu szynkowa czy krakowska :-D
szpitakne jedzenie to porażka

reklama
Dziewczyny zmagam się od kilku dni z zanikiem zmysłu smaku!!! Nie czuje absolutnie nic.. wiem, że coś jem ale nie mam pojęcia jaki to smak... Fakt, mam katar i jestem przeziębiona od kilku tygodni ale czegoś takiego jeszcze nie miałam :( spotkałyście się z czymś takim??
tak ja tak mam, wszystko smakuje jak trawa....bez smaku zapachu........straciłam już apetyt

W szpitalu już pierwszego dnia dali mi luteine. Biorę ją dwa razy dziennie . I od kilku dni mam problemy z wypryskami na twarzy a głowę muszę myć codziennie. Myślicie że od niej? Też tak macie?
Wypryski od luteiny. Tak bo to progesteron. W normalnym cyklu przez okresem tez wysypuje na twarzy. Ja miałam duży problem w pierwszym trymestrze teraz już lepiej ale blizny zostały [emoji20]

f2w3kw7ihyqz70ec.png

Cześć dziewczyny,piszecie mega dużo i niesposób nadążyć :)! Ja wciaz w anglii,za dwa dni 21 tydzień kończymy ! Tutaj wiosna,wiadomo w kratkę, angielska pogoda obrzydliwa,ale krokusy i drzewa kwitną! Jaka pogoda w Polsce ? Chciałabym wrócić z brzuchem na piękną polska wiosnę ♡♡♡ zauważyłam że młoda lubi siedzieć z lewej strony przy wiezadle i nawet jeśli obroce się na prawy bok,żeby jakoś spłynela to wtedy i tak mnie kopie koło lewego więzadła! Haha :) wczoraj moja mama poczula ja troszkę pod palcem,bardzo ją to ucieszyło. Nie mogę się doczekać aż mój M. przyłoży łapę i poczuje Dzidźke :))) to chyba cudowne doświadczenie :)))) prawda ? A i jeszcze jedno ! Wydaje mi się że mała reaguje na smaki. Specjalnie po jedzeniu jakoś pół h po kładę się na plecach i czekam na reakcję. Po barszczu nie poruszyła się ani trochę, za to dwa razy przez dzień zaraz po zjedzeniu Monte dla dzieci pokopala trochę (oczywiście z lewej :D) czy to możliwe? :)))
Pozdrowionka

W szpitalu już pierwszego dnia dali mi luteine. Biorę ją dwa razy dziennie . I od kilku dni mam problemy z wypryskami na twarzy a głowę muszę myć codziennie. Myślicie że od niej? Też tak macie?
Ja tak nie mam, zero wyprysków a włosy od kiedy nie chodzę do pracy też myje rzadziej i specjalnie nie przetluszczaja się.

Cześć dziewczyny,piszecie mega dużo i niesposób nadążyć :)! Ja wciaz w anglii,za dwa dni 21 tydzień kończymy ! Tutaj wiosna,wiadomo w kratkę, angielska pogoda obrzydliwa,ale krokusy i drzewa kwitną! Jaka pogoda w Polsce ? Chciałabym wrócić z brzuchem na piękną polska wiosnę ♡♡♡ zauważyłam że młoda lubi siedzieć z lewej strony przy wiezadle i nawet jeśli obroce się na prawy bok,żeby jakoś spłynela to wtedy i tak mnie kopie koło lewego więzadła! Haha :) wczoraj moja mama poczula ja troszkę pod palcem,bardzo ją to ucieszyło. Nie mogę się doczekać aż mój M. przyłoży łapę i poczuje Dzidźke :))) to chyba cudowne doświadczenie :)))) prawda ? A i jeszcze jedno ! Wydaje mi się że mała reaguje na smaki. Specjalnie po jedzeniu jakoś pół h po kładę się na plecach i czekam na reakcję. Po barszczu nie poruszyła się ani trochę, za to dwa razy przez dzień zaraz po zjedzeniu Monte dla dzieci pokopala trochę (oczywiście z lewej :D) czy to możliwe? :)))
Pozdrowionka
Pewnie :-) dzieciaczki przeważnie fikaja po słodkim :-)

Witam wieczornie !!
Kochane nie jestem w stanie Was nadrobic tyle naprodukowalyscie.
Mam nadzieje ze u wszystkich dobrze , ze chorowitki juz lepiej sie czuja a szpitalne dziewczyny juz w domku.
Ja dzis sobie dluzej pospalam, zaprowadzilam malego do przedszkola , no i pozniej kawka z kumpela i pogaduchy no i pozniej wyczekane usg polowkowe, ktore opisalam w odpowiednim watku.

reklama
Do góry