Dziewczyny zmagam się od kilku dni z zanikiem zmysłu smaku!!! Nie czuje absolutnie nic.. wiem, że coś jem ale nie mam pojęcia jaki to smak... Fakt, mam katar i jestem przeziębiona od kilku tygodni ale czegoś takiego jeszcze nie miałam spotkałyście się z czymś takim??
reklama
No właśnie dziś tak skomentowalam śniadanie, że więźniowie mają lepszy przydział. Polityka pro rodzinna kurcze;-) chyba w więzieniachHahahahhaha Wiem co czujesz, bo dla mnie to też nieprawdopodobne ;-) A wizytę mam dopiero 7 marca, prawie 2 tygodnie czekania na potwierdzenie ;-)
A to szpitalne żarcie woła o pomste do nieba.........ja nie wiem jak to "przechodzi".... W mojej firmie swego czasu zatrudnialismy więźniów (osadzonych! - tak tylko wolno mówić) i oni musieli mieć odpowiednią kalorycznośc, nie mogli ominąc posiłku. No bajka! A w szpitalu? Dieta głodowa.....
Przy katarze ? CzęstoDziewczyny zmagam się od kilku dni z zanikiem zmysłu smaku!!! Nie czuje absolutnie nic.. wiem, że coś jem ale nie mam pojęcia jaki to smak... Fakt, mam katar i jestem przeziębiona od kilku tygodni ale czegoś takiego jeszcze nie miałam spotkałyście się z czymś takim??
to ze masz rh+ tez powinnas sprawdzic przeciwciala
Fajnie że wszystko wyjaśniłas, bo można się w tym wszystkim poglubic. Ja owszem mam rh+ ale na początku ok 10 tyg robilam ten odczyn Coombsa i nie wyszły mi przeciwciała. Z tego co wiem to będę jeszcze raz robić teraz po 21 tyg.
Przy katarze ? Często
Masakra mam nadzieję, że to minie bo zaraz mnie szlak trafi
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ale dziś zmarzłam. czekałam na księdza z 30 minut ale wszystko załatwiłam za mała opłata na szczęście teraz pije herbatkę i się grzeje. mały szaleje dziś w brzuszku
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Dziewczyny zmagam się od kilku dni z zanikiem zmysłu smaku!!! Nie czuje absolutnie nic.. wiem, że coś jem ale nie mam pojęcia jaki to smak... Fakt, mam katar i jestem przeziębiona od kilku tygodni ale czegoś takiego jeszcze nie miałam spotkałyście się z czymś takim??
Tak. Raz miałam taki katar, że w ogóle nie czułam żadnego smaku. Czułam się jakby przytepiona. Niby tylko zmysł smaku, wydawałoby się, że mało ważny, ale człowiek ma problem z radzeniem sobie w takiej sytuacji
Na temat opłat nie będę się wypowiadać bo nie chcę dzieciatka męczyć. Szczęście że wszystko zalatwilas.Ale dziś zmarzłam. czekałam na księdza z 30 minut ale wszystko załatwiłam za mała opłata na szczęście teraz pije herbatkę i się grzeje. mały szaleje dziś w brzuszku
reklama
Przejdzie za 7 dni ew za tydzieńMasakra mam nadzieję, że to minie bo zaraz mnie szlak trafi