reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Z laktatorow ja też polecam elektryczny. Ja kupiłam najtańszy z takich, canpola i w zupełności mi wystarczył, ale u mnie nie było nawału. I też słyszałam dużo o medeli, ale to już wyższa półka cenowa.
Ale ręcznego bym nie chciała..

reklama
ja mam laktator ręczny wiec póki co przy tym zostanę, dałam radę nim przy moim nawale pokarmu wiec liczę że teraz będzie podobnie:)

Jak ja już tęsknię za wiosną:)

Dziewczyny ponawiam pytanie o piłkę tą na którą się siada i''buja''. Nie wiem jak się nazywa. Uzywacie używałyście? To coś daje?

I czy któraś może polecić jakieś rajtuzy ciazowe? Bo te z Rosmanna z dupy mi lecą. :-)

Wiesz, ja mam tę pilkę, ale wcale z niej nie korzystam ;-) Choć rehabilitanci polecają :)

Ja kupowałam rajstopy na Allegro, jutro będę je zakładać pierwszy raz

W odpowiedzi na pytania co u mnie:-) nadal szpitaluje . Coś wolno spada ten cps . Nie chcą mnie na razie puścić . Ale usg dobre. Mały waży 230już drugi lekarz potwierdził mi płeć :-) ilość wód w normie . Dziękuję za troskę nawet nie wiecie jakie to miłe . Zwłaszcza że mąż musi skończyć trasę a moja rodzina 300 km stąd...i tak sobie leżę sama

Mały?? Chłopiec??

Lila - tak, prawdopodobnie będzie chłopiec :-) A kiedy Ty masz wizytę??

Olciakk - jak się czujesz? To twardnienie co oznacza? Cos działo się złego w ciązy z Danielem? jakieś zalecenia??

Margerita - dobrze, że wszystko tak wytłumaczyłaś. Trzymam za Was kciuki :*

Gwiazda - to leż, tyle ile możesz! A lekarz.....szkoda nerwów..... ja przy pierwszym porodzie o północy zadzwoniłam do mojego lekarza prowadzącego, że nic sie nie dzieje, on zadzwonił do dyżurnego, a ten zachwilę do mnie przyleciał, z mordą (!!) że co ja sobie wyobrażam i że on mi nie kazał w ciążę zachodzić......

Jolcia - niby luty to najkrótszy miesiąc, a zawsze mi się dłuży....ooojj...serniczek.....jak milutko...nie pogardziłabym ;-)

Z laktatorow ja też polecam elektryczny. Ja kupiłam najtańszy z takich, canpola i w zupełności mi wystarczył, ale u mnie nie było nawału. I też słyszałam dużo o medeli, ale to już wyższa półka cenowa.
Ale ręcznego bym nie chciała..
Nie mam porównania bo nie używałam elektrycznego ale mój ręczny dał radę. Nie miałam też żadnych problemów z sutkami i raczej mam duże piersi może więc dlatego a pokarmu miałam na 5 dzieci a nie jedno :-)

Ostatnia edycja:
Wiesz, ja mam tę pilkę, ale wcale z niej nie korzystam ;-) Choć rehabilitanci polecają :)

Ja kupowałam rajstopy na Allegro, jutro będę je zakładać pierwszy raz

Mały?? Chłopiec??

Lila - tak, prawdopodobnie będzie chłopiec :-) A kiedy Ty masz wizytę??

Olciakk - jak się czujesz? To twardnienie co oznacza? Cos działo się złego w ciązy z Danielem? jakieś zalecenia??

Margerita - dobrze, że wszystko tak wytłumaczyłaś. Trzymam za Was kciuki :*

Gwiazda - to leż, tyle ile możesz! A lekarz.....szkoda nerwów..... ja przy pierwszym porodzie o północy zadzwoniłam do mojego lekarza prowadzącego, że nic sie nie dzieje, on zadzwonił do dyżurnego, a ten zachwilę do mnie przyleciał, z mordą (!!) że co ja sobie wyobrażam i że on mi nie kazał w ciążę zachodzić......

Jolcia - niby luty to najkrótszy miesiąc, a zawsze mi się dłuży....ooojj...serniczek.....jak milutko...nie pogardziłabym ;-)
No już mi dwóch powiedziało że chłopiec ale nadal nie wierzę :-)

Jolcia ile razy przynoszą mi tu w szpitalu jedzenie to myślę o Tobie i innych naszych cukrzykach. Masakra z jedzeniem. Nie każą brać swoich tabletek w tym witamin ale jedzeniem nie zapewnią ich. Przykładowe śniadanie: 4 kromki chleba białego 1 pseudorazowego, łyżeczka masła, ćwierć listka sałaty i ćwierć pomidora plaster szynki jak szeroki, 2-3 plastry jak typu szynkowa czy krakowska :-D

reklama
No już mi dwóch powiedziało że chłopiec ale nadal nie wierzę :-)

Hahahahhaha :D :D Wiem co czujesz, bo dla mnie to też nieprawdopodobne ;-) A wizytę mam dopiero 7 marca, prawie 2 tygodnie czekania na potwierdzenie ;-)

A to szpitalne żarcie woła o pomste do nieba.........ja nie wiem jak to "przechodzi".... W mojej firmie swego czasu zatrudnialismy więźniów (osadzonych! - tak tylko wolno mówić) i oni musieli mieć odpowiednią kalorycznośc, nie mogli ominąc posiłku. No bajka! A w szpitalu? Dieta głodowa.....

Do góry