reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

nieufna ja robiłam posiew :) zamówiłam mojemu maleństwu śliczny, przecudny komplecik. nie mogłam się powstrzymać :)

reklama
Za tydzień. Wysłałam mu te wyniki, napisał, że nie są złe, ale dla spokoju mogę zrobić posiew. Nie wiem tylko skąd ta krew, mocz był jasny.

To nie ciekawie z ta krwią i nie bardzo wiem co to moze byc ; ( nie miałam tak . Ale ja bym w takiej sytuacji zrobiła ten posiew i zobaczyła co i jak ;)

krew to w moczu ma jakąś inną nazwę o ile pamiętam...? tez mi wyszła ale to od zapalenia wszystko i dla świętego spokoju lekarz kazał mi zrobić posiew. teraz codziennie pije żurawine. ostatnio miałam przerwę 2 dni i znowu mnie coś zaczęło łapać.

oo właśnie. nie mogłam sobie przypomnieć. zapewne masz świeże ? to normalne przy zapaleniu i nie ma się czym stresowac ze to krew niewiadomo skąd, masz podrażnionej śluzowkę, a ile masz leukocytów?

Leukocyty mam 1-3 a Erytrocyty świeże 5-10 i liczne bakterie.
Ale te bakterie to chyba moja wina, bo nie przyłożyłam się do tego pobrania moczu.

nieufna 1-3? to masz mini mini zapalenie a bakterie to prawdopodobnie przez złe pobranie moczu. ja bym na twoim miejscu piła albo zażywala żurawine i dużo herbaty z cytryna i za 2 dni powtórzyła. powinno być ok.

reklama
Do góry