reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

nie mam pojecia :p nikt mi nie mowil gdzie ono sie znajduje wiec przypuszczam, ze gdzies z tylu bo inaczej chyba az tak by nie bylo widoczne.

reklama
Daria :) tylko się cieszyć rośnie ci słodkie silne maleństwo ja też czasem widzę jak kopie Nabierają siły :)

Co do jazdy samochodem to wiem że jak ja prowadzę to nigdy mi się nic nie dzieje a jako pasażer różnie bywa. Chyba prowadząc tak się skupiasz na tym co robisz że nie ma chwili by myśleć o czymś innym.

u mnie szczególnie jak cos zjem słodkiego np wczoraj zjadłam troszkę lodów czekoladowych i poczułam lekkie dotknięcia hahah chyba smakowały nie tylko mnie;) no czasem wieczorem jak sie kładę to czuje..

coś nie umiem się wkręcić w pisanie z wami........
Dziękii AniaFrania, masz racje takie roczne dzieci mają swój uwodzicielski urok:)

reklama
ja sie tez jakos ostatnio nie moge wciagnac, niby chce cos napisac, a jak czytam na telefonie to jakos zle mi sie pisze na bb. a jak siade do kompa,. to znowu mam wrazenie ze polowe was pominie

Do góry