reklama
Daria tylko się cieszyć rośnie ci słodkie silne maleństwo ja też czasem widzę jak kopie Nabierają siły
Co do jazdy samochodem to wiem że jak ja prowadzę to nigdy mi się nic nie dzieje a jako pasażer różnie bywa. Chyba prowadząc tak się skupiasz na tym co robisz że nie ma chwili by myśleć o czymś innym.
Co do jazdy samochodem to wiem że jak ja prowadzę to nigdy mi się nic nie dzieje a jako pasażer różnie bywa. Chyba prowadząc tak się skupiasz na tym co robisz że nie ma chwili by myśleć o czymś innym.
madziolina_p
Fanka BB :)
u mnie czuc srednio ruchy ale cos tam juz czasem puknie, chociaz to :-)
dariazgr
ale pisalas, ze masz lozysko na przedniej scianie wiec pewnie poczekasz tydzien dluzej i Ciebie tez dopadna seryjne sesje kopaniau mnie czuc srednio ruchy ale cos tam juz czasem puknie, chociaz to :-)
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
coś nie umiem się wkręcić w pisanie z wami........
Dziękii AniaFrania, masz racje takie roczne dzieci mają swój uwodzicielski urok
Dziękii AniaFrania, masz racje takie roczne dzieci mają swój uwodzicielski urok
Jolcia_
jolcia cześć rozsylalismy.jak ktoś mieszka 300 km lub za Mój Wujek sie obraził, że do niego zaproszenie wysłaliśmy.... no a właśnie mieszka na drugim końcu PL :|
reklama
margerrita
ja sie tez jakos ostatnio nie moge wciagnac, niby chce cos napisac, a jak czytam na telefonie to jakos zle mi sie pisze na bb. a jak siade do kompa,. to znowu mam wrazenie ze polowe was pominie