reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Właśnie z tego względu u nas nie wolno przyjmować gości na sali. Przed salami są ławki dla odwiedzającej rodziny. Jak mąż przyjdzie to daje znać i wychodzisz z maluchem.
Mnie nie przeszkadzała obecność Tatusiów koleżanek na sali, ale jak juz inni przychodzili to umówiłyśmy się, że w pokoju nie dłużej jak 30 minut... ja piersi non stop na wierzchu miałam... wtedy dużo się zmieniło w mojej głowie i piersi traktowałam jak butelki a nie jak mój atrybut kobiecości ;)

mówicie o tatusiach którzy przychodzą do swoich zon? szczerze to moja pierwsza ciąża..i pierwszy raz takie doświadczenie ale nie będę miała nic przeciwko bo to normalne ze zona chce być z mężem jak najdłużej....:)
jak ja nie lobię poniedziałków...atmosfera w pracy jest beznadziejna..każdy jakiś nadąsany nie odzywa się ojejjj..masakra jakaś..

dla mnie obecność Wojta była bardzo ważna... on w tym czasie zajmował się Ami, no po za karmieniem bo to już moja działka była ;) pomagał też mi się ogarnąć pod prysznicem etc... czasem bywał z nami od 13 do samego wieczora, oczywiście wychodził gdzieś w między czasie... ale wiedziałam, że to ważne dla mnie dlatego rozumiałam, że u dziewczyn są też ich męzowie :)

no wlasnie...powiem Wam, ze ja ogolnie z takich dolegliwosci to mam to, ze pobolewa mnie kregoslup szczegolnie jak siedze dlugo w jednej pozycji np w pracy i jak leze to sie zmieniam..na wznak jak leze to np czuje ze dzidzi chyba nie wygodnie..chyba musze zakupic poduche taka specjalna do spania...:)slyszalam ze wygodnie sie spi:)

reklama
Do góry