reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

nie mam pojecia :p nikt mi nie mowil gdzie ono sie znajduje wiec przypuszczam, ze gdzies z tylu bo inaczej chyba az tak by nie bylo widoczne.

reklama
Daria :) tylko się cieszyć rośnie ci słodkie silne maleństwo ja też czasem widzę jak kopie Nabierają siły :)

Co do jazdy samochodem to wiem że jak ja prowadzę to nigdy mi się nic nie dzieje a jako pasażer różnie bywa. Chyba prowadząc tak się skupiasz na tym co robisz że nie ma chwili by myśleć o czymś innym.

u mnie szczególnie jak cos zjem słodkiego np wczoraj zjadłam troszkę lodów czekoladowych i poczułam lekkie dotknięcia hahah chyba smakowały nie tylko mnie;) no czasem wieczorem jak sie kładę to czuje..

coś nie umiem się wkręcić w pisanie z wami........
Dziękii AniaFrania, masz racje takie roczne dzieci mają swój uwodzicielski urok:)

reklama
ja sie tez jakos ostatnio nie moge wciagnac, niby chce cos napisac, a jak czytam na telefonie to jakos zle mi sie pisze na bb. a jak siade do kompa,. to znowu mam wrazenie ze polowe was pominie

Do góry