Julka - a wszystkie zaproszenia staracie się osobiście doręczyc? czy jakieś rozsyłacie?
Malinka - u nas od soboty Ami zaczął się bunt dwulatka.. wściekła się jak zabroniliśmy jej wjeżdżać wózkiem w Frajdę, leżała chyba z 10 minut na podłodze i nie płakała a darła się w niebogłosy.... początkowo chciałam ją uspokoić ale było tylko gorzej... wczoraj na urodzinach też coś jej nie spasowało i zaczęła akcję ale szybko skończyła bo nikt nie reagował, po takiej akcji przychodzi i chce się tulić... ja wiem, że dwulatek nie radzi i nie rozumie do końca swoich emocji... dlatego po wszystkim tłumaczę jej wszystko jeszcze raz.
Sarka- przepis na syrop z cebuli
Link do: BaBy w kuchni: Syrop z cebuli
i syrop z czosnku
Link do: BaBy w kuchni: Syrop z czosnku
Olcia - super wieści
Fazerka- to teraz już z górki mówisz? dla mnie ostatni miesiac trwał dużej niż całe 8 miesięcy
IwonaiMaja- czekamy na info z usg
ja 1.03
Kamcia - zdrówka!
Iwona - kciuki mocno zaciśnięte!
Nieufna- współczuję samopoczucia... olej tamto forum! masz nas! my Cię wspieramy! nie wracaj do tamtego, nie przejmuj się co tamte o Tobie myślą, piszą! trzymam kciuki za Ciebie! za bardzo wszystko sobie do głowy dobierasz!
Agnes- u mnie tylko 4 dni miedzy usg, a om... moje miesiączki po karmieniu jeszcze się nie unormowały i nie miałam ich regularnie... czasem nie miałam przeszło 30 dni, a niekiedy już po 24 dniach była... ale czułam, że jestem w ciąży jak mi się tym razem spóźniała
zrobiłam teścik i tam piękne kreseczki