reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja od rana trochę lepiej,już jakby wzdęcia zostały tylko trochę. Jadę właśnie do pracy i ładna pogoda od ran więc jakoś lżej. Wysłałam się dziś bo młody pierwsza noc od jakiegoś czasu do nas nie przyszedł.
Mąż dziś jedzie z kolegą do soboty na narty więc parę dni bez niego, ale może to i dobrze
W czwartek mam wizytę to powinnam się dowiedzieć płeć na 100% ale zobaczymy. Mojego ze mną nie będzie ale to jeszcze nie polowkowe, na tamtym będzie na pewno
Miłego dnia!

reklama
Mam totalny metlik w glowie... Jestem zmeczona, wyzuta z energii ( ile to juz dni awantur ?! ) i ide spac. Mam nadzieje, ze usne spokojnie, bo wczoraj m.przylazl jednak do lozka o 3-ej i swoim chrapaniem nie dawal mi spac. Na zlosc przylazl, bo sadzilam, ze zostanie w salonie i da mi spokoj.

Wspaniale, ze jestescie :* To dla mnie ogromne oparcie. I w tym mlynie zalatwiania i natloku nowych informacji, musze sobie naprawde wieeeele przemyslec :( A pozniej zaczac powoli ukladac...

Dobranoc, Dziewczyny :* Jeszcze raz dziekuje.
Zielona jesteśmy z Tobą :-*

Witam się z Wami :)
Ja w laboratorium czekam na badanie krwi... mnie też coś w dole brzucha pobolewa... eh ciąża niby nie choroba Ale nie czuję/czujemy się w niej jak przed ;)
Zielona Stokrotka- mam nadzieję że noc była u Ciebie spokojnie przespana! Trzymaj się dzielnie.

witajcie. Ja miałam kiepska noc. ostatnio często takie miewam. musze dziś podjechać na chwilkę do pracy podpisać dokumenty których nie zdarzyłam podpisać. na sana myśl juz mi źle :)

Witajcie. Ja właśnie zaliczyłam poranne rzyganko :( chyba mi coś stało na żołądku. Teraz boli mnie brzuch z wysiłku. Mam nadzieję, ze dzidzia nic nie odczula :(

Witajcie z rana :) U nas remontu ciąg dalszy nie mam nawet czasu by troszkę pomarudzić. Jeszcze wczoraj gipsowałam z mężem dziury po wkrętach w płytach :) Daniel bawił się obok i robił z leżących płyt zjeżdżalnie, ganiał z metrem i robił takie mądre mini jak coś mierzył :) mruczał pod nosem hmm 142 hmm hehehe parodiował męża :)
Fachowcy kończą w piątek a reszta remontu tzn malowanie, panele i wykończenie już na naszej głowie.

W sumie nie wiem jak doszłam wczoraj z łazienki do łóżka chyba już po drodze spałam :)

Jak tylko mi się uda poczytam co u was :)

Witam i ja
u nas ferie więc troszkę dłużej śpimy Majka jeszcze śpi :)
jeszcze 5 dni i połówkowe strasznie się boję że coś nie tak

ja mam zamiar spotykać się z położną tylko to dopiero po 26 tygodniu

reklama
Witajcie dziewczyny:)

Venice nie wiem gdzie jest ten watek gdzie opisalas jak bylo na badaniach szczerze mowiac..ale mam nadzieje, ze wszytsko dobrze:)

AniaFania- mam nadzieje, ze nie wdychasz tych wszystkich zapachow podczas remontuuuu? Ja np jak malowal cos maz to wyszlam z domu na spacer a pozniej siedzialam w innym pokoju bo jednak zapach jest mocny...

DiNatale- ojejjj biedna wiem co czujesz bo ja na sylwestra mialam ostreee wymioty az myslalam, ze to sie skonczy pogotowiem zatrulam sie wtedy orzechami laskowymi i odgrzewana ryba ehh do dzis nie jem nic co laskowe albo z dodatkiem orzechow laskowych a ryba to tylko na swierzooooo(ciekawy masz nik:) )

Julka89.89 - spokojnie pojedz podpisz i juz...nie denerwuj sie..ja jeszcze ogolnie pracuje poki daje rade..to pracuje ale tak ok kwietnia mysle ze pojde na zwolnienie troche odpoczac...i w domu cos porobic ewentualnie z pracy.

Jolcia - oby bylo wszytsko dobrze ale boli Cie tak podbrzusze? Mnie czasami tez pobolewa ale podobno to tak jest w ciazy uklada sie wszystko dzidzi robi sobie miejsce...chyba ze bol jest silny i powtarza sie to powinno sie to zglosic do lekarza...

A u mnie wszystko ok dzis ide kupić sobie krem do smarowania brzuszka nog.....słuchajcie ale na piersi to chyba tez inny krem prawda?czy można tym samym co do ciala?muszę zaraz chyba poczytać:)

Do góry