no co tyyyyy az takkk?HMMMMMMMDziewczyny ale ze mnie już gruba bania. Zaczynam już powoli czuć te kilogramy. Ostatnio jak kucłam to ledwo do pionu wstałam. Nogi już mają co dźwigać. Eh a tu dopiero luty.
reklama
Kochana pamietaj, ze musisz myslec o dzidzi ono czuje Twoje zdenerwowanie zamartwianie lzy...skoro On tego nie wie to jego problem badz silna prosze Cie i nie dawaj sie nie pozwol mu tak krzyczec na Ciebie i Cie denerwowac..niech sobie krzyczy na innych nie na ciebie. Przemsyl to wszystko na prawde, bo jesli to nie 1 x to hmmm grubooo bym sie zastanowila na prawde najwazniejsi jestescie teraz Wy Ty i dzidzi a nie jego krzyki. Zobacz nawet nie dal Ci sie wyspac...mysli tylko o sobie ahhh szkoda slow. Jestesmy tu z Toba pamietaj..pisz jak cos...Mam totalny metlik w glowie... Jestem zmeczona, wyzuta z energii ( ile to juz dni awantur ?! ) i ide spac. Mam nadzieje, ze usne spokojnie, bo wczoraj m.przylazl jednak do lozka o 3-ej i swoim chrapaniem nie dawal mi spac. Na zlosc przylazl, bo sadzilam, ze zostanie w salonie i da mi spokoj.
Wspaniale, ze jestescie :* To dla mnie ogromne oparcie. I w tym mlynie zalatwiania i natloku nowych informacji, musze sobie naprawde wieeeele przemyslec A pozniej zaczac powoli ukladac...
Dobranoc, Dziewczyny :* Jeszcze raz dziekuje.
heh mam podobnie czasami...ale ogolnie czuje sie dobrzeDzień dobry w środę [emoji3] ja mam ostatnio problemy ze snem. Tak jak w pierwszym trymestrze szłam spać o 19 tak teraz kolo połnocy i o 7 juz nie śpię...
mi na zgage a mam czesto pomaga zimne mlekooooooCześć dziewczyny, mnie też coś zgaga dopada
dariazgr
Fanka BB :)
Bardzo sie ciesze z tych dobrych informacji. Teraz juz mama i dziecko beda spokojneDziewczyny, macie moc w tych kciukach!!! Jesteście kochane :*
Jak na ten tydzień z Dzidzia wszystko w najlepszym porządku, serducho bije, nawet machał śliczna raczka 3 raz potwierdzone bedzie Synuś :-)))
Szyjka ok nawet dłuższa niż ostatnio o prawie 1.5cm wiec jest ok. Gin pozwolił nawet na jak to określił "chrześcijańskie współżycie bez ekscesów"
Jesteście Kochane, Wasze wsparcie jest nieocenione
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
dariazgr
Dziewczyny odpisywalam ktorejs z was na temat krwawienia z nosa. Mialam jakis miesiac temu przez kilka dni codziennie ale bardzo male. Wczoraj poszlam pod prysznic i jak ze mnie trysnelo to nie wiedzialam co sie dzieje. Zawolalam meza i tak stalismy razem przez 10 minut bo za nic nie chcialo sie zatamowac. Pierwszy raz w zyciu mialam taka fontanne! A dodam,ze czulam sie ok, ani slabo ani w glowie mi sie nie krecilo. Dziwne rzeczy ta ciaza powoduje
Dziwnyprzypadek
Właśnie siostra też mi polecała i migdały muszę wypróbować Narazie migdałami się leczęmi na zgage a mam czesto pomaga zimne mlekoooooo
dariazgr
Juz wczesniej mowilam poloznej i powiedziala,ze to zupelnie normalne i moze sie dziac przez cala ciaze. Kazala sie martwic dopiero kiedy bedzie zdarzalo sie bardzo czesto i nie bede mogla zatamowac. Tak mocno krwawilam dopiero pierwszy raz wiec narazie staram sie nie martwic na zapas.
reklama
superrrrrr gratulujeeeDziewczyny, macie moc w tych kciukach!!! Jesteście kochane :*
Jak na ten tydzień z Dzidzia wszystko w najlepszym porządku, serducho bije, nawet machał śliczna raczka 3 raz potwierdzone bedzie Synuś :-)))
Szyjka ok nawet dłuższa niż ostatnio o prawie 1.5cm wiec jest ok. Gin pozwolił nawet na jak to określił "chrześcijańskie współżycie bez ekscesów"
Jesteście Kochane, Wasze wsparcie jest nieocenione
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app