reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Mam totalny metlik w glowie... Jestem zmeczona, wyzuta z energii ( ile to juz dni awantur ?! ) i ide spac. Mam nadzieje, ze usne spokojnie, bo wczoraj m.przylazl jednak do lozka o 3-ej i swoim chrapaniem nie dawal mi spac. Na zlosc przylazl, bo sadzilam, ze zostanie w salonie i da mi spokoj.

Wspaniale, ze jestescie :* To dla mnie ogromne oparcie. I w tym mlynie zalatwiania i natloku nowych informacji, musze sobie naprawde wieeeele przemyslec :( A pozniej zaczac powoli ukladac...

Dobranoc, Dziewczyny :* Jeszcze raz dziekuje.
Kochana pamietaj, ze musisz myslec o dzidzi ono czuje Twoje zdenerwowanie zamartwianie lzy...skoro On tego nie wie to jego problem badz silna prosze Cie i nie dawaj sie nie pozwol mu tak krzyczec na Ciebie i Cie denerwowac..niech sobie krzyczy na innych nie na ciebie. Przemsyl to wszystko na prawde, bo jesli to nie 1 x to hmmm grubooo bym sie zastanowila na prawde najwazniejsi jestescie teraz Wy Ty i dzidzi a nie jego krzyki. Zobacz nawet nie dal Ci sie wyspac...mysli tylko o sobie ahhh szkoda slow. Jestesmy tu z Toba pamietaj..pisz jak cos...

Dzień dobry w środę [emoji3] ja mam ostatnio problemy ze snem. Tak jak w pierwszym trymestrze szłam spać o 19 tak teraz kolo połnocy i o 7 juz nie śpię...

f2w3kw7ihyqz70ec.png
heh mam podobnie czasami...ale ogolnie czuje sie dobrze:)

Dziewczyny, macie moc w tych kciukach!!! Jesteście kochane :*

Jak na ten tydzień z Dzidzia wszystko w najlepszym porządku, serducho bije, nawet machał śliczna raczka :) 3 raz potwierdzone bedzie Synuś :-)))
Szyjka ok nawet dłuższa niż ostatnio o prawie 1.5cm wiec jest ok. Gin pozwolił nawet na jak to określił "chrześcijańskie współżycie bez ekscesów" :D

Jesteście Kochane, Wasze wsparcie jest nieocenione :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Bardzo sie ciesze z tych dobrych informacji. Teraz juz mama i dziecko beda spokojne :)

Dziewczyny odpisywalam ktorejs z was na temat krwawienia z nosa. Mialam jakis miesiac temu przez kilka dni codziennie ale bardzo male. Wczoraj poszlam pod prysznic i jak ze mnie trysnelo to nie wiedzialam co sie dzieje. Zawolalam meza i tak stalismy razem przez 10 minut bo za nic nie chcialo sie zatamowac. Pierwszy raz w zyciu mialam taka fontanne! A dodam,ze czulam sie ok, ani slabo ani w glowie mi sie nie krecilo. Dziwne rzeczy ta ciaza powoduje :)

witam
Ja tez cos spać nie mogę ....
Paula widzisz kciuki zadziałały...
Daria o kurde....ale jazda...ponoć sie to zdarza w ciąży-lekarzowi jednak bym wspomniała o tym...

Juz wczesniej mowilam poloznej i powiedziala,ze to zupelnie normalne i moze sie dziac przez cala ciaze. Kazala sie martwic dopiero kiedy bedzie zdarzalo sie bardzo czesto i nie bede mogla zatamowac. Tak mocno krwawilam dopiero pierwszy raz wiec narazie staram sie nie martwic na zapas.

reklama
Dziewczyny, macie moc w tych kciukach!!! Jesteście kochane :*

Jak na ten tydzień z Dzidzia wszystko w najlepszym porządku, serducho bije, nawet machał śliczna raczka :) 3 raz potwierdzone bedzie Synuś :-)))
Szyjka ok nawet dłuższa niż ostatnio o prawie 1.5cm wiec jest ok. Gin pozwolił nawet na jak to określił "chrześcijańskie współżycie bez ekscesów" :D

Jesteście Kochane, Wasze wsparcie jest nieocenione :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
superrrrrr gratulujeee:)

Do góry