reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Mam totalny metlik w glowie... Jestem zmeczona, wyzuta z energii ( ile to juz dni awantur ?! ) i ide spac. Mam nadzieje, ze usne spokojnie, bo wczoraj m.przylazl jednak do lozka o 3-ej i swoim chrapaniem nie dawal mi spac. Na zlosc przylazl, bo sadzilam, ze zostanie w salonie i da mi spokoj.

Wspaniale, ze jestescie :* To dla mnie ogromne oparcie. I w tym mlynie zalatwiania i natloku nowych informacji, musze sobie naprawde wieeeele przemyslec :( A pozniej zaczac powoli ukladac...

Dobranoc, Dziewczyny :* Jeszcze raz dziekuje.
Kochana pamietaj, ze musisz myslec o dzidzi ono czuje Twoje zdenerwowanie zamartwianie lzy...skoro On tego nie wie to jego problem badz silna prosze Cie i nie dawaj sie nie pozwol mu tak krzyczec na Ciebie i Cie denerwowac..niech sobie krzyczy na innych nie na ciebie. Przemsyl to wszystko na prawde, bo jesli to nie 1 x to hmmm grubooo bym sie zastanowila na prawde najwazniejsi jestescie teraz Wy Ty i dzidzi a nie jego krzyki. Zobacz nawet nie dal Ci sie wyspac...mysli tylko o sobie ahhh szkoda slow. Jestesmy tu z Toba pamietaj..pisz jak cos...

Dzień dobry w środę [emoji3] ja mam ostatnio problemy ze snem. Tak jak w pierwszym trymestrze szłam spać o 19 tak teraz kolo połnocy i o 7 juz nie śpię...

f2w3kw7ihyqz70ec.png
heh mam podobnie czasami...ale ogolnie czuje sie dobrze:)

Dziewczyny, macie moc w tych kciukach!!! Jesteście kochane :*

Jak na ten tydzień z Dzidzia wszystko w najlepszym porządku, serducho bije, nawet machał śliczna raczka :) 3 raz potwierdzone bedzie Synuś :-)))
Szyjka ok nawet dłuższa niż ostatnio o prawie 1.5cm wiec jest ok. Gin pozwolił nawet na jak to określił "chrześcijańskie współżycie bez ekscesów" :D

Jesteście Kochane, Wasze wsparcie jest nieocenione :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Bardzo sie ciesze z tych dobrych informacji. Teraz juz mama i dziecko beda spokojne :)

Dziewczyny odpisywalam ktorejs z was na temat krwawienia z nosa. Mialam jakis miesiac temu przez kilka dni codziennie ale bardzo male. Wczoraj poszlam pod prysznic i jak ze mnie trysnelo to nie wiedzialam co sie dzieje. Zawolalam meza i tak stalismy razem przez 10 minut bo za nic nie chcialo sie zatamowac. Pierwszy raz w zyciu mialam taka fontanne! A dodam,ze czulam sie ok, ani slabo ani w glowie mi sie nie krecilo. Dziwne rzeczy ta ciaza powoduje :)

witam
Ja tez cos spać nie mogę ....
Paula widzisz kciuki zadziałały...
Daria o kurde....ale jazda...ponoć sie to zdarza w ciąży-lekarzowi jednak bym wspomniała o tym...

Juz wczesniej mowilam poloznej i powiedziala,ze to zupelnie normalne i moze sie dziac przez cala ciaze. Kazala sie martwic dopiero kiedy bedzie zdarzalo sie bardzo czesto i nie bede mogla zatamowac. Tak mocno krwawilam dopiero pierwszy raz wiec narazie staram sie nie martwic na zapas.

reklama
Dziewczyny, macie moc w tych kciukach!!! Jesteście kochane :*

Jak na ten tydzień z Dzidzia wszystko w najlepszym porządku, serducho bije, nawet machał śliczna raczka :) 3 raz potwierdzone bedzie Synuś :-)))
Szyjka ok nawet dłuższa niż ostatnio o prawie 1.5cm wiec jest ok. Gin pozwolił nawet na jak to określił "chrześcijańskie współżycie bez ekscesów" :D

Jesteście Kochane, Wasze wsparcie jest nieocenione :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
superrrrrr gratulujeee:)

Do góry