reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Dziewczyny ale ze mnie już gruba bania. Zaczynam już powoli czuć te kilogramy. Ostatnio jak kucłam to ledwo do pionu wstałam. Nogi już mają co dźwigać. Eh a tu dopiero luty.

Mam totalny metlik w glowie... Jestem zmeczona, wyzuta z energii ( ile to juz dni awantur ?! ) i ide spac. Mam nadzieje, ze usne spokojnie, bo wczoraj m.przylazl jednak do lozka o 3-ej i swoim chrapaniem nie dawal mi spac. Na zlosc przylazl, bo sadzilam, ze zostanie w salonie i da mi spokoj.

Wspaniale, ze jestescie :* To dla mnie ogromne oparcie. I w tym mlynie zalatwiania i natloku nowych informacji, musze sobie naprawde wieeeele przemyslec :( A pozniej zaczac powoli ukladac...

Dobranoc, Dziewczyny :* Jeszcze raz dziekuje.

A mnie taka zgaga dopadła ze nie mogę spać, w dodatku jest mi tsk ciężko jakbym była conajmniej w 40 tygodniu ciąży..
kuje mnie w boku a do tego mały mnie w go kopie

Piona,ja dzisiaj też ciężka,dół brzucha mnie wkurza jakiś taki ciężki jest. Śnięta jestem,nic mi się nie chce. Już chce spadać do domy i iść do lekarza. Zobaczyć dzidźke i się dowiedzieć że wszystko jest wporzo

reklama
Dzień dobry w środę [emoji3] ja mam ostatnio problemy ze snem. Tak jak w pierwszym trymestrze szłam spać o 19 tak teraz kolo połnocy i o 7 juz nie śpię...

f2w3kw7ihyqz70ec.png

Do góry