reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
No tak nasze normy są nieco inne.... w ogóle w PL jest inaczej... bo moje koleżanki jedna z Australii, a druga z Niemiec mają normy do 140 po posiłku... no ale już mam chore nerki po ojcu to czemu jeszcze nie i cukrzyca ;)

Z nerkami to mi nie kracz właśnie miałam robione usg bo bujałam się z infekcjami układu moczowego więc śmigli mi nereczki przy okazji i prawdopodobnie miałam zastój :(
Do tego jestem po usunięciu tarczycy i biorę euthyrox 150 więc Ty mi się tu Jolcia nie licytuj :p

A normy po posiłku 140 to byłaby bajeczka :)

W pierwszej ciąży miałam chyba o 0,1 przekroczona i zaraz musiałam krzywą robić ale to nie u nas w pl
Teraz mam ok ale krzywa już robiłam na początku ciąży

Ja dzisiaj byłam na kontroli,odebrałam morfologie i mocz. Mocz już się poprawił, za to leci hemo czyli żelaza nie unikne. Kolejna rewelacja cytomegali-wynik wątpliwy, do powtórki. To tak żeby podsycać mi nerwy chyba...

Z nerkami to mi nie kracz właśnie miałam robione usg bo bujałam się z infekcjami układu moczowego więc śmigli mi nereczki przy okazji i prawdopodobnie miałam zastój :(
Do tego jestem po usunięciu tarczycy i biorę euthyrox 150 więc Ty mi się tu Jolcia nie licytuj :p

A normy po posiłku 140 to byłaby bajeczka :)
nie licytuję sie tylko piszę, co odziedziczyłam po ojcu... ;)

Dziewczyny będzie dobrze moja mama właśnie w ciąży ze mną miała cukrzycę i od 25 lat męczy się z ta choroba ja na szczęście nie odziedziczylam

reklama
Do góry