reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

No Daria jak za często do anemii może prowadzić ...Oby się juz tak sikająco nie powtórzyło...
Ale mam dzis ruchy ,jak mucha w smole,...a obiad muszę przygotować.....

reklama
Aga przybij 5. Ja tez 10 kg na plusie i głównie w nogach biodrach i tyłku

f2w3kw7ihyqz70ec.png

Dzień dobry!

A ja jeszcze praktycznie nic nie przytylam :) bardzo się cieszę, bo poprzednio przybyło mi 18 kg i czułam się jak wieloryb :) no ale u mnie dalej nietolerancja cukru więc prawie wcale nie jem slodyczy

Witam!

Pauladabro - widzisz!? :) Cieszę się z Tobą!!
Needi - współczuję bólu, mnie ostatnio migrena dopadło, pierwszego dnia dałam radę, ale drugiego, jak już miałam odruchy wymiotne i na oczy nie widziałam, nie wspomnę o schylaniu to wzięłam paracetamol. Nigdy na mnie nie działał, w ciąży zadziałał :) Słyszałam gdzieś kiedyś, że lepiej to wziąć niż siebie i dziecko męczyć bólem czy gorączką, która zresztą dla dziecka może być nawet i groźna. Wiadomo, że jak boli to chodzimy strute, poddenerwowane i do niczego, a dziecko to czuje. Mam nadzieję, że ból minął!

wow no to duzo..ja w sumie jutro zaczynam 17 tydzien i przytylam do tej pory 3,9 kg gin mowi ze wszystko jest ok...ze na poczatku mniej sie przybiera pozniej jest taki bommmm ale trzeba na prawde uwazac...ja w sumie biore dobre witaminy i szcze mowiac nie czuje jakis wiekszych napadow gloduuuu

reklama
Do góry