Jolcia_
Fanka BB :)
A ile to 'trochę' ?No bo ja też miałam cukier trochę ponad normą a ten mój duren mówi że to tak mało że nie trzeba jeszcze robić obciążenia. Muszę chyba z nim pogadać na nastepnej wizycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile to 'trochę' ?No bo ja też miałam cukier trochę ponad normą a ten mój duren mówi że to tak mało że nie trzeba jeszcze robić obciążenia. Muszę chyba z nim pogadać na nastepnej wizycie
Na czczo chyba trzy oczkaA ile to 'trochę' ?
No tak nasze normy są nieco inne.... w ogóle w PL jest inaczej... bo moje koleżanki jedna z Australii, a druga z Niemiec mają normy do 140 po posiłku... no ale już mam chore nerki po ojcu to czemu jeszcze nie i cukrzyca
nie licytuję sie tylko piszę, co odziedziczyłam po ojcu...Z nerkami to mi nie kracz właśnie miałam robione usg bo bujałam się z infekcjami układu moczowego więc śmigli mi nereczki przy okazji i prawdopodobnie miałam zastój
Do tego jestem po usunięciu tarczycy i biorę euthyrox 150 więc Ty mi się tu Jolcia nie licytuj
A normy po posiłku 140 to byłaby bajeczka
wiem wiem Jolcia śmieję się... ach te prezenty genetyczne...ale czuję, że będzie dobrzenie licytuję sie tylko piszę, co odziedziczyłam po ojcu...
Nie ma innej opcji! Będzie dobrze wierzę w to głebokoDziewczyny będzie dobrze moja mama właśnie w ciąży ze mną miała cukrzycę i od 25 lat męczy się z ta choroba ja na szczęście nie odziedziczylam