reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
No tak nasze normy są nieco inne.... w ogóle w PL jest inaczej... bo moje koleżanki jedna z Australii, a druga z Niemiec mają normy do 140 po posiłku... no ale już mam chore nerki po ojcu to czemu jeszcze nie i cukrzyca ;)

Z nerkami to mi nie kracz właśnie miałam robione usg bo bujałam się z infekcjami układu moczowego więc śmigli mi nereczki przy okazji i prawdopodobnie miałam zastój :(
Do tego jestem po usunięciu tarczycy i biorę euthyrox 150 więc Ty mi się tu Jolcia nie licytuj :p

A normy po posiłku 140 to byłaby bajeczka :)

W pierwszej ciąży miałam chyba o 0,1 przekroczona i zaraz musiałam krzywą robić ale to nie u nas w pl
Teraz mam ok ale krzywa już robiłam na początku ciąży

Ja dzisiaj byłam na kontroli,odebrałam morfologie i mocz. Mocz już się poprawił, za to leci hemo czyli żelaza nie unikne. Kolejna rewelacja cytomegali-wynik wątpliwy, do powtórki. To tak żeby podsycać mi nerwy chyba...

Z nerkami to mi nie kracz właśnie miałam robione usg bo bujałam się z infekcjami układu moczowego więc śmigli mi nereczki przy okazji i prawdopodobnie miałam zastój :(
Do tego jestem po usunięciu tarczycy i biorę euthyrox 150 więc Ty mi się tu Jolcia nie licytuj :p

A normy po posiłku 140 to byłaby bajeczka :)
nie licytuję sie tylko piszę, co odziedziczyłam po ojcu... ;)

Dziewczyny będzie dobrze moja mama właśnie w ciąży ze mną miała cukrzycę i od 25 lat męczy się z ta choroba ja na szczęście nie odziedziczylam

reklama
Do góry