reklama
needi - współczuje ja mam tak samo więc od drugiego trymestru dwa razy w miesiącu odwiedzam dentyste bleee.. Jeszcze jeden ząb okaazał sie do leczenia kanałowego ale tego mi nie dokoncza bez zdjecia więc co miesiące chodzić go czyścić po porodzie zdjecie i dopiero go zrobią na gotowe eh..
iwonaimaja
Fanka BB :)
Ale popisalyscie
Ja dzisiaj prawie cały dzień poza domem
Kupiłam majce buty do komunii kuzynka pracują w ccc i dała znać ze już są przy okazji wpadłam do niej na kawkę
Jak wróciliśmy mąż zabrał nas na obiad
Zielona nie wiem o co napisać trzymaj się może warto pomyśleć o powrocie do pl nim się dziecko urodzi
Dziewczyny współczuje bólu zębów
Ja dzisiaj prawie cały dzień poza domem
Kupiłam majce buty do komunii kuzynka pracują w ccc i dała znać ze już są przy okazji wpadłam do niej na kawkę
Jak wróciliśmy mąż zabrał nas na obiad
Zielona nie wiem o co napisać trzymaj się może warto pomyśleć o powrocie do pl nim się dziecko urodzi
Dziewczyny współczuje bólu zębów
paula_dabro
Nieufna - denerwuje sie bo u mnie było słabo z przeziernoscia i mam ta tarczyce...wszyscy straszą a ja tak sie zamartwiam
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
BabyOnBoard2
Początkująca w BB
To super ja już niestety się strzykamtak jeszcze bez insu oby jak najdłuzej w pierwszej ciąży od 28tc z cukrzycą od 30 z insuliną.
Jolcia_
a dużo masz jednostek? masz dzienną i nocną? w ogóle jak u Ciebie wykryto cukrzycę?To super ja już niestety się strzykam
nieufna
Nieufna - denerwuje sie bo u mnie było słabo z przeziernoscia i mam ta tarczyce...wszyscy straszą a ja tak sie zamartwiam
Jacy wszyscy? Nie stresuj sie.
reklama
paula_dabro
Moi znajomi a nawet w rodzinie sie zdarza ze klepią takie głupoty....masz racje nie ma co sie stresować bo to gorzej dla Dzidziuska