reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
needi - współczuje ja mam tak samo więc od drugiego trymestru dwa razy w miesiącu odwiedzam dentyste bleee.. Jeszcze jeden ząb okaazał sie do leczenia kanałowego ale tego mi nie dokoncza bez zdjecia więc co miesiące chodzić go czyścić po porodzie zdjecie i dopiero go zrobią na gotowe eh..

Ja przed ciązą miałam czyste konto, jeśli chodzi o zęby. Kontrolę mam w kwietniu. Obawiam się co będzie po ciąży, bo z synem miałam dramat.

Ale popisalyscie
Ja dzisiaj prawie cały dzień poza domem
Kupiłam majce buty do komunii kuzynka pracują w ccc i dała znać ze już są przy okazji wpadłam do niej na kawkę
Jak wróciliśmy mąż zabrał nas na obiad

Zielona nie wiem o co napisać trzymaj się może warto pomyśleć o powrocie do pl nim się dziecko urodzi

Dziewczyny współczuje bólu zębów

Nieufna - denerwuje sie bo u mnie było słabo z przeziernoscia i mam ta tarczyce...wszyscy straszą a ja tak sie zamartwiam :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Moi znajomi a nawet w rodzinie sie zdarza ze klepią takie głupoty....masz racje nie ma co sie stresować bo to gorzej dla Dzidziuska :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry