reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Zielona. Możesz się zrzec tej rezydencji i wrócić do kraju z emigracji. Póki dziecko się nie urodziło możesz robić co chcesz. Wrócić urodzić tutaj i mieć w nosie. Jak zostaniesz tam to będzie jak więzienie.

Przemyśl zdecyduj ale ja bym wrócila i urodziła tutaj.

f2w3kw7ihyqz70ec.png

reklama
Zielona, skoro nie jesteście małżeństwem to nie ma domniemania, że on jest ojcem. Jakbyś przyjechała do Polski i tu urodziła, możesz podać nieznanego ojca do aktu urodzenia. Dziecko będzie miało obywatelstwo polskie. Wtedy niech on się męczy z udowadnianiem ojcostwa u nas przed sądem. Dziecka nie porywasz bo go jeszcze nie ma więc nie każą ci go oddawać. Ja bym tak zrobiła bo pozostanie tam to za dużo problemów.

Malinka ma rację!!! wg mnie zdecydowanie powinnaś jechać do Polski, sama widzisz, że tutaj nie możesz liczyć na jego pomoc! skoro on mówi, że powinnaś się wynieść to nie wiem na co jeszcze czekasz, to jest kawał ch***. póki dzidzia w brzuchu, to możesz wyjechać gdzie chcesz i nie musisz się z tego tłumaczyć. pakuj manatki i uciekaj póki nie jest za późno...

ehhh nawet w stadach u zwierząt małointeligentnych partner na czas ciąży otacza samicę opieką jak nigdy przed i po ... taka natura, bo kiedy jak nie własnie w tym okresie? Zielona jak ja bym Cię wyściskała.. Czasami te pootwierane granice to bokiem wychodzą..

Dziewczyny, macie moc w tych kciukach!!! Jesteście kochane :*

Jak na ten tydzień z Dzidzia wszystko w najlepszym porządku, serducho bije, nawet machał śliczna raczka :) 3 raz potwierdzone bedzie Synuś :-)))
Szyjka ok nawet dłuższa niż ostatnio o prawie 1.5cm wiec jest ok. Gin pozwolił nawet na jak to określił "chrześcijańskie współżycie bez ekscesów" :D

Jesteście Kochane, Wasze wsparcie jest nieocenione :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Byłam u dentysty. Nie wiem co mam z tymi zębami ale mała dziurka rozwiercona robi się wielką dziurą. Jezu jak mnie boli. Wzięłam paracetamol dwie godz temu i boję się jeszcze jeden. Zaraz zejdę:'(

Dokładnie tak :) humor mi sie poprawił na dwa tyg pewnie a za dwa bede sie denerowac połówkowym :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Needi, współczuję i łączę się w bólu, miałam dziś dokładnie taką samą akcję. Boli skubane coraz bardziej i przestać nie chce. Za tydzień jeszcze powtórka z rozrywki... przeciwbólowych nie brałam, staram się bez, ale ciężko jest.

reklama
Do góry